- 21 Ekim 2024
- 29
- 6
- 27
-
- Konu Sahibi prenseskiz17
Merhaba kızlar
3 aydır bebek istiyoruz
Görsel de ovulasyon günlerim ve ilişkiye girilen günler yıldızlı olanlar önerileriniz var mı??
Sanki test koyulaşacak gibi gidiyorEki Görüntüle 3499253
Bir gebenin günlüğündeki jeli kullanıyorum
Geçen ay soğan kürü yapmıştım (5 gün 1 defa)
Bu ay havuç ve incir tüketiyorum
1 saat yürüyorum
İnşallah hamile kalırsam hepinizi bilgilendirmek istiyorum yaptıklarım hakkındabu arada doktor testlerin hepsi temiz bir sorun yok görünüyor
Sizlerinde bana önerebileceği bir şey varsa bilmek isterim
Bugün 15. gün aslında hala geç değilCanım 13. Gün pik yapmış 13 14 15 ilişki olsa güzel olurdu
13.gün pik olmuş cnm 14. Çatlamış benimde böyle oldu pik ikiside aynı koyulukta çatlama ertesi sabah 2. Çizgi silikti akıntı vs oldu hayırlısı olsun güzel haberler alalım hepimiz inşBugün 15. gün aslında hala geç değil
Amiin inşallah gönlümüzce olur her şey13.gün pik olmuş cnm 14. Çatlamış benimde böyle oldu pik ikiside aynı koyulukta çatlama ertesi sabah 2. Çizgi silikti akıntı vs oldu hayırlısı olsun güzel haberler alalım hepimiz inş
Aynen cnm ve ananas da o ben tutunmaya yardımcı oluyor tüp bebek transferi sonrası öneriyorlarAmiin inşallah gönlümüzce olur her şeyavakado yiyorum birde günde yarım olacak şekilde tutunmaya yarımcı oluyor diyorlar denemeye değer
Havuç incir avakado muz ne bulsam yiyorum zaten vee keçi boynuzu özüdevam devam pikten sonraki günler de çok önemli. havuçta yiyin :)
Ananasla aram çok yok ya ama faydası varsa onada başlarım tabiki bu yolda her şeye varımAynen cnm ve ananas da o ben tutunmaya yardımcı oluyor tüp bebek transferi sonrası öneriyorlar
ilk bebiş benim için sizinde ilk bebiş denemesi miİlk bebiş olacak cnm