-
- Konu Sahibi meryemhilall
Ayy MaşallahBenim de adetim 10 gün gecikmişti adet sancılarım vardı ama adet olamıyordum. İdrar testide kan testide negatif çıktı. Kendi kendime dedim bu kadar gecikme oldu eğer hamile olsaydım illaki çıkardı diye. Ama 1 hafta sonra kan testini tekrarladı ve hamile olduğumu öğrendim
Adetleri düzensizdir bu yüzden geç döllenme olmuş. Şuan minik kızımı bekliyorum bi kaç haftamız kaldı, ❣
Bende sadece 1 defa oldu hemen doktora gittim muayene etti her şekilde baktı iyice bişey yok dedi. Ondan önce de kontrole gittim bişey yok temiz diyorlar sürekli. Anlamadım ki bende
Haydaaa şimdi bi de sıkıntıma bu eklendi :) Biraz zaman geçsin başka doktorlara gideyim bende çok teşekkürlerBenimde sık olmuyordu farklı doktorlarada gittim anne olabilmek için. Hiçbiri polip var demedi en son gittiğim hastanede gördüler. Meğer her doktor farkedemeyebiliyormuş polibi. Kullanılan makinaların kalitesinede bağlıymış
Haydaaa şimdi bi de sıkıntıma bu eklendi :) Biraz zaman geçsin başka doktorlara gideyim bende çok teşekkürler
İnşallah dualarım sizinleAyy MaşallahDarısı bize inşallahhhhh
Canım benim çok teşekkür ederimİnşallah dualarım sizinle
Yarın tekrarlicam ınsallah yükselmiştirCanım sende gebelik var bence yükselmiştir değerin tekrarla kan testini hayırlı olsun :)
Insallah vardir dua edin benim icin olurmu gebelerin duası kabul olurmuş ❤❤Bana hamile gibi geldiniz:) yarın yaptırın zaten var ise şuan 5i geçmiş olması lazım
1 hafta gecince evde test yaptim pozitif cikmisti canimKaç gün geçmişti senin canım
Anladım canım1 hafta gecince evde test yaptim pozitif cikmisti canim
Hadi inşallahhadi kizlar tek tek guzel haberlerinizi alalim insallah
Ben bir kere meraktan yaptırmıştım. İdrar testi pozitifti. Kanda aynı gün 7.25 çıktı. Ama iğne etkisiydi benimki. Yani 5 ve üzeri idrarda kesin çıkıyor silikte olsa.Anladım canım en sağlıklıksı kan testi yaptırmak :)
Hayır canım çıkmıyor benim 11.41 çıktığında bile çıkmadı idrarda en az 50 olunca çıkıyor idrardaBen bir kere meraktan yaptırmıştım. İdrar testi pozitifti. Kanda aynı gün 7.25 çıktı. Ama iğne etkisiydi benimki. Yani 5 ve üzeri idrarda kesin çıkıyor silikte olsa.
Demek siz de idrara daha geç geçmiş. Çünkü 7.25 ti kan tahlilim idrar yaptım aynı gün pozitif çıktı.kişiden kişiye değişiyor demek ki.Hayır canım çıkmıyor benim 11.41 çıktığında bile çıkmadı idrarda en az 50 olunca çıkıyor idrarda
Evet canım herkesin ki bir olmayabiliyor ama en garanti her zaman kan tahliliDemek siz de idrara daha geç geçmiş. Çünkü 7.25 ti kan tahlilim idrar yaptım aynı gün pozitif çıktı.kişiden kişiye değişiyor demek ki.
Ay aynısı bende de var.Adet gecikmesinin 16.günündeyim gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı tekrar negatifi görcem korkusuyla test yapamıyorum
ben de sizinle aynı şeyleri yaşıyorum. Döngü uzunluğumuz bile aynı. Şu an ben de 53. Günü yaşıyorum. Gecikme içerisinde 45. Günde kan tahlili yaptırmıştım negatifti. Ara ara evde yaptığım her idrar testinde de negatif sonucunu alıyorum. Öyle bekliyorum açıkçasıEvet canım herkesin ki bir olmayabiliyor ama en garanti her zaman kan tahlili
Ben kimyasal geçirdim ama şunu anladım ki kan tahlili takibi yapmak çok iyi hem aklında soru işareti kalmıyor hemde bir problem varsa doktor gözteminde teşhis konuluyor ona göre ilerliyorsunAy aynısı bende de var.
ben de sizinle aynı şeyleri yaşıyorum. Döngü uzunluğumuz bile aynı. Şu an ben de 53. Günü yaşıyorum. Gecikme içerisinde 45. Günde kan tahlili yaptırmıştım negatifti. Ara ara evde yaptığım her idrar testinde de negatif sonucunu alıyorum. Öyle bekliyorum açıkçasıneyi beklediğimi ben de bilmiyorum ama doktora gitmeye de korkuyorum.
Şu anki “var Veya olabilir” ihtimali hoşuma gidiyo açıkçasıBen kimyasal geçirdim ama şunu anladım ki kan tahlili takibi yapmak çok iyi hem aklında soru işareti kalmıyor hemde bir problem varsa doktor gözteminde teşhis konuluyor ona göre ilerliyorsun
Mrb canım bndmde 6 günüm geçti 4 gün önce test yaptım negatif çikti bnde test yapmaktan korkuyirum ya çıkmaza diye bnde bel ağrım kasık ağrım var ama hafif inşallah hamilesinAdet gecikmesinin 16.günündeyim gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı tekrar negatifi görcem korkusuyla test yapamıyorum