- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 28
-
- Konu Sahibi meryemhilall
Adet gecikmesinin 16.günündeyim gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı tekrar negatifi görcem korkusuyla test yapamıyorumCanım adet sancısı gibi olabiliyor hamilelik belirtisi de, test yap istersen bi
Buyur gelMuayene etmeden bişey diyemem
baya olmuş ama gerçektenAdet gecikmesinin 16.günündeyim gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı tekrar negatifi görcem korkusuyla test yapamıyorum
evet canım benimde kasık ağrıları ve adet sancısı gibi ağrılarım olmuştu adetten 4 gün önceden başlamıştıYarın cesaretimi topladığımda yapmayı düşünüyorum :) Siz hamile misiniz?
Yaa bende aynı gecikeli 5 gün oldu gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama diğer adetimin bitiminden 12 gün sonra da kahverengi akıntı geldi 1 gün sürdü. Doktora sordum yumurta çatlaması dedi. Ama hamile de değilim ben de artık korkuyorum ya test yapmaktan.Adet gecikmesinin 16.günündeyim gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı tekrar negatifi görcem korkusuyla test yapamıyorum
Yaa bende aynı gecikeli 5 gün oldu gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama diğer adetimin bitiminden 12 gün sonra da kahverengi akıntı geldi 1 gün sürdü. Doktora sordum yumurta çatlaması dedi. Ama hamile de değilim ben de artık korkuyorum ya test yapmaktan.
[/QUOT
Kist veya başka hormonsal bir problemi in var mı canım?
Kasık ağrısı ve bel ağrım var sabah uyandığımdan beri de hafif bi bulantı varBacak ağrınız da var mı benim 6gun var sürekli karin ağrısı yaşıyorum goguslerde aşırı hassasiyet
Kaç gün geçmişti senin canımBende 3 aylık hamileyim canim. Benimde adet sancisi gibi kasıklarimda ve belimde ağrılar olmuştu muayeneye gittigimde 5 haftalik hamile olduğumu öğrendim
Ondan sonra yumurta çatlaması o zaman dediYok doktor da kistten şüphelendi ama baktı tertemiz dedi bi sıkıntı yok dedi idrar yolu enfeksiyonu da olabilir dedi tahlil yaptık o da temiz çıktı.
Çok iyi herşeyin temiz çıkmış canım :) yumurtlama zamanı bazılarında lekenlenme oluyormuş bende çok okudum bu sayfada o tarz şeylerOndan sonra yumurta çatlaması o zaman dedi
Benim de adetim 10 gün gecikmişti adet sancılarım vardı ama adet olamıyordum. İdrar testide kan testide negatif çıktı. Kendi kendime dedim bu kadar gecikme oldu eğer hamile olsaydım illaki çıkardı diye. Ama 1 hafta sonra kan testini tekrarladı ve hamile olduğumu öğrendimÇok iyi herşeyin temiz çıkmış canım :) yumurtlama zamanı bazılarında lekenlenme oluyormuş bende çok okudum bu sayfada o tarz şeyler