Kızlar acill bakar mısınız lüften yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏🏼

meryemhilall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
1.127
536
28
Adet olmam gereken günde kasık ve bel ağrısı var. Sanki adet oluyormuşum gibi adet sancısı var. Hiç böyle birşey ile karşılaşmadım bu zamana kadar. Sizce neden oluyor bu?

Canım adet sancısı gibi olabiliyor hamilelik belirtisi de, test yap istersen bi

Adet gecikmesinin 16.günündeyim gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı tekrar negatifi görcem korkusuyla test yapamıyorum
baya olmuş ama gerçekten
belki geç döllenmedir bence bi test yap aklında soru işareti kalır stres olursun

Adet gecikmesinin 16.günündeyim gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı tekrar negatifi görcem korkusuyla test yapamıyorum
Yaa bende aynı gecikeli 5 gün oldu gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama diğer adetimin bitiminden 12 gün sonra da kahverengi akıntı geldi 1 gün sürdü. Doktora sordum yumurta çatlaması dedi. Ama hamile de değilim ben de artık korkuyorum ya test yapmaktan.

Bacak ağrınız da var mı benim 6gun var sürekli karin ağrısı yaşıyorum goguslerde aşırı hassasiyet

Bende 3 aylık hamileyim canim. Benimde adet sancisi gibi kasıklarimda ve belimde ağrılar olmuştu muayeneye gittigimde 5 haftalik hamile olduğumu öğrendim

Yok doktor da kistten şüphelendi ama baktı tertemiz dedi bi sıkıntı yok dedi idrar yolu enfeksiyonu da olabilir dedi tahlil yaptık o da temiz çıktı.

Çok iyi herşeyin temiz çıkmış canım :) yumurtlama zamanı bazılarında lekenlenme oluyormuş bende çok okudum bu sayfada o tarz şeyler
Benim de adetim 10 gün gecikmişti adet sancılarım vardı ama adet olamıyordum. İdrar testide kan testide negatif çıktı. Kendi kendime dedim bu kadar gecikme oldu eğer hamile olsaydım illaki çıkardı diye. Ama 1 hafta sonra kan testini tekrarladı ve hamile olduğumu öğrendim
Adetleri düzensizdir bu yüzden geç döllenme olmuş. Şuan minik kızımı bekliyorum bi kaç haftamız kaldı,

Olumluda olabilir olumsuzda. Bende gebeliklerimde inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum çünkü. İnşallah seninki de olumlu yöndedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…