- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 28
-
- Konu Sahibi meryemhilall
Gebelik belirtileriniz nelerdi ? Bugun gecikmenin 3. Günü göğüslerim dokununca acıyor arada bir ağrı geliyor yine ara ara sadece sol kasığıma anide ağrı saplanıyor ve beyaz akışkan bi akıntım varOlumluda olabilir olumsuzda. Bende gebeliklerimde inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum çünkü. İnşallah seninki de olumlu yöndedir.
Bu sabah test yaptım al bi markası negatif cıktıOlumluda olabilir olumsuzda. Bende gebeliklerimde inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum çünkü. İnşallah seninki de olumlu yöndedir.
Çok ilginç gebelik belirtierine çok benziyor ama olsaydı testte çıkardı canım. Birde gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyor.Gebelik belirtileriniz nelerdi ? Bugun gecikmenin 3. Günü göğüslerim dokununca acıyor arada bir ağrı geliyor yine ara ara sadece sol kasığıma anide ağrı saplanıyor ve beyaz akışkan bi akıntım var
Yaaa çok sevindimBenim de adetim 10 gün gecikmişti adet sancılarım vardı ama adet olamıyordum. İdrar testide kan testide negatif çıktı. Kendi kendime dedim bu kadar gecikme oldu eğer hamile olsaydım illaki çıkardı diye. Ama 1 hafta sonra kan testini tekrarladı ve hamile olduğumu öğrendim
Adetleri düzensizdir bu yüzden geç döllenme olmuş. Şuan minik kızımı bekliyorum bi kaç haftamız kaldı, ❣
İnsanı en çok yanıltan da bu ya zaten emin olamamak :)Çok ilginç gebelik belirtierine çok benziyor ama olsaydı testte çıkardı canım. Birde gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyor.
İnşallah canımOlumluda olabilir olumsuzda. Bende gebeliklerimde inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum çünkü. İnşallah seninki de olumlu yöndedir.
Evet, Allah gönlüne göre versin inşallah. Bu yolda kimseyi üzmesin yormasın Rabbim.İnsanı en çok yanıltan da bu ya zaten emin olamamak :)
regl belirtim genelde bel ağrısı ve komple kasık ağrısı olarak başlardı ama bakalım hayırlısı daha kaç gün gecikicekÇok ilginç gebelik belirtierine çok benziyor ama olsaydı testte çıkardı canım. Birde gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyor.
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinEvet, Allah gönlüne göre versin inşallah. Bu yolda kimseyi üzmesin yormasın Rabbim.
Evet, Allah gönlüne göre versin inşallah. Bu yolda kimseyi üzmesin yormasın Rabbim.
Acaba C life macun mu kullansan. Hiç denedin mi yada araştırdın mı. Pko lular için çok öneriyorlar. Forumda da kullanan çok oldu.Amin Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet evet o kadar araçtırdım ki onu memnun kalan da var memnun kalmayan da tereddütte kalmıştım kullanmak için :)Acaba C life macun mu kullansan. Hiç denedin mi yada araştırdın mı. Pko lular için çok öneriyorlar. Forumda da kullanan çok oldu.
1 aydır doktora gidiyorum. Geçen ay doktorum bana kistlerin çok küçük doğal yolla gebe kalabilirsin adetin 3.günü gel demişti. Benim döngüler 35-43 gün arası değişiyor. Arada bi 56 ya çıkıyor. Bugün 56.gün ve kafamı karıştıran asıl şey de beklenen adet gününden 1 gün önce pembe leke geldi hiç olmazdı bendeHakkinda hayirlisi olsun. Umarim gebesindir. Ama kist de olabilir. Beklemeden bir doktora gorun bence.
Bu surecte hic test yaptin mi?1 aydır doktora gidiyorum. Geçen ay doktorum bana kistlerin çok küçük doğal yolla gebe kalabilirsin adetin 3.günü gel demişti. Benim döngüler 35-43 gün arası değişiyor. Arada bi 56 ya çıkıyor. Bugün 56.gün ve kafamı karıştıran asıl şey de beklenen adet gününden 1 gün önce pembe leke geldi hiç olmazdı bende
Gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktıBu surecte hic test yaptin mi?
Belki geç döllenme olmuştur inşallah hamilesinizdirGecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı
İnşallah canım benimBelki geç döllenme olmuştur inşallah hamilesinizdir
Bence tektar test yapmalisin.Gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı
Eşimden gelirken almasını istedim yarın sabah yapmayı düşünüyorumBence tektar test yapmalisin.