Kızlar acill bakar mısınız lüften yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏🏼

QUOTE="meryemhilall, post: 62760043, member: 980930"]
İnşallah canım benim 🙈 çok okudum bu sayfada kan testi negatif çıkıp da adet gecikmesinden 20-25 gün sonra öğrenen var o kadar dua ediyorum ki benim de öyledir diye :)
bir kaç konuda daha size denk gelmiştim umarım Bebiş haberini alırsınız😍benimde yumurtlama günüm çatlamasını bekliyorum bakalım 😊
[/QUOTE]
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım 💕🙏🏼

Yaaa çok sevindim 💕 bende adet düzensizliği yaşayan biriyim 35-43 arası genelde döngülerim ara 56 oluyor. Bugün 56.gün adet oluyormuşum gibi ağrım var ama kanama yok çözemedim gitti. Negatif çıkan kan değeriniz kaçtı acaba? :)
2.5 di. 5 in altı negatif oluyormuş. 1 hafta sonra da 30 çıkmıştı :) benim de adetlerim aşırı düzensizdi. Kimi zaman ayın ortası kimi zaman sonu oluyordum. Het ay günü değişiyodu

Beta hcg kan testi yani 100ü geçmeyince idrar da çıkmıyor. Ben 30 olduğunu öğrenmeden önce de 30 çıktıkdan sonra da idrar testi yaptım negatifdi hep. Biraz zaman geçmesi gerekiyor idrar da çıkması için geç döllenme de
Anladım canım en sağlıklıksı kan testi yaptırmak :)

Adet düzensizliğin varsa eğer geç yumurtlaman olmuş olabilir belki tuttuysa geç döllenme olmuştur
Bence bi test daha yap
İçin içini yiyeceğine...

Yaa bende aynı gecikeli 5 gün oldu gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama diğer adetimin bitiminden 12 gün sonra da kahverengi akıntı geldi 1 gün sürdü. Doktora sordum yumurta çatlaması dedi. Ama hamile de değilim ben de artık korkuyorum ya test yapmaktan.

Kahverengi akıntıları takip edin her ay. Benimde her ay olmasada arada bir oluyordu2 adet ortası yumurta çatlıyor ondandır falan demiştim ama polip varmış meğer. Aldırmak zorunda klamıştım.

Kahverengi akıntıları takip edin her ay. Benimde her ay olmasada arada bir oluyordu2 adet ortası yumurta çatlıyor ondandır falan demiştim ama polip varmış meğer. Aldırmak zorunda klamıştım.
Ben doktor kontrolündeyim 1 aydır pko dışında bir problem yok hatta doktor sen doğal yolla gebe kalabilirsin bile dedi bu ay da adetin 3 günü gidip tekrardan hormonlara bakılacaktı ama gecikmenin 16.günü adet olmadım

Beta hcg kan testi yani 100ü geçmeyince idrar da çıkmıyor. Ben 30 olduğunu öğrenmeden önce de 30 çıktıkdan sonra da idrar testi yaptım negatifdi hep. Biraz zaman geçmesi gerekiyor idrar da çıkması için geç döllenme de
Merhaba bende test yaptım 13. gun dün kan testimde 4 kusurdu betam prosteron 50 idi biraz once ıdrar da cok silik çıktı tekrar kan testi yaptirsammi sizce

Eklentiler

• 20200213_194859.jpg
    20200213_194859.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 50
Ben doktor kontrolündeyim 1 aydır pko dışında bir problem yok hatta doktor sen doğal yolla gebe kalabilirsin bile dedi bu ay da adetin 3 günü gidip tekrardan hormonlara bakılacaktı ama gecikmenin 16.günü adet olmadım

İnş hamilesinizdir :dua: 2 yıl olacak benimde sadece polip vardı alındı başka sorunumuzda yok ama olmayınca olmuyor zamanını bekliyor diye teselli etmeye çalışıyoruz kendimizi. Stresten de gecikmiş olabilir. İstersen bi kan ver canım daha çok stres yaparsın böyle

İnş hamilesinizdir :dua: 2 yıl olacak benimde sadece polip vardı alındı başka sorunumuzda yok ama olmayınca olmuyor zamanını bekliyor diye teselli etmeye çalışıyoruz kendimizi. Stresten de gecikmiş olabilir. İstersen bi kan ver canım daha çok stres yaparsın böyle
Acilde kan vermeyi düşünüyorum canım

Bende sadece 1 defa oldu hemen doktora gittim muayene etti her şekilde baktı iyice bişey yok dedi. Ondan önce de kontrole gittim bişey yok temiz diyorlar sürekli. Anlamadım ki bende

X