Kızlar acill bakar mısınız lüften yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏🏼

Olumluda olabilir olumsuzda. Bende gebeliklerimde inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum çünkü. İnşallah seninki de olumlu yöndedir.
Gebelik belirtileriniz nelerdi ? Bugun gecikmenin 3. Günü göğüslerim dokununca acıyor arada bir ağrı geliyor yine ara ara sadece sol kasığıma anide ağrı saplanıyor ve beyaz akışkan bi akıntım var

Gebelik belirtileriniz nelerdi ? Bugun gecikmenin 3. Günü göğüslerim dokununca acıyor arada bir ağrı geliyor yine ara ara sadece sol kasığıma anide ağrı saplanıyor ve beyaz akışkan bi akıntım var
Çok ilginç gebelik belirtierine çok benziyor ama olsaydı testte çıkardı canım. Birde gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyor.

Benim de adetim 10 gün gecikmişti adet sancılarım vardı ama adet olamıyordum. İdrar testide kan testide negatif çıktı. Kendi kendime dedim bu kadar gecikme oldu eğer hamile olsaydım illaki çıkardı diye. Ama 1 hafta sonra kan testini tekrarladı ve hamile olduğumu öğrendim
Adetleri düzensizdir bu yüzden geç döllenme olmuş. Şuan minik kızımı bekliyorum bi kaç haftamız kaldı, ❣
Yaaa çok sevindim 💕 bende adet düzensizliği yaşayan biriyim 35-43 arası genelde döngülerim ara 56 oluyor. Bugün 56.gün adet oluyormuşum gibi ağrım var ama kanama yok çözemedim gitti. Negatif çıkan kan değeriniz kaçtı acaba? :)

Çok ilginç gebelik belirtierine çok benziyor ama olsaydı testte çıkardı canım. Birde gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyor.
regl belirtim genelde bel ağrısı ve komple kasık ağrısı olarak başlardı ama bakalım hayırlısı daha kaç gün gecikicek

Hakkinda hayirlisi olsun. Umarim gebesindir. Ama kist de olabilir. Beklemeden bir doktora gorun bence.
1 aydır doktora gidiyorum. Geçen ay doktorum bana kistlerin çok küçük doğal yolla gebe kalabilirsin adetin 3.günü gel demişti. Benim döngüler 35-43 gün arası değişiyor. Arada bi 56 ya çıkıyor. Bugün 56.gün ve kafamı karıştıran asıl şey de beklenen adet gününden 1 gün önce pembe leke geldi hiç olmazdı bende

1 aydır doktora gidiyorum. Geçen ay doktorum bana kistlerin çok küçük doğal yolla gebe kalabilirsin adetin 3.günü gel demişti. Benim döngüler 35-43 gün arası değişiyor. Arada bi 56 ya çıkıyor. Bugün 56.gün ve kafamı karıştıran asıl şey de beklenen adet gününden 1 gün önce pembe leke geldi hiç olmazdı bende
Bu surecte hic test yaptin mi?

QUOTE="meryemhilall, post: 62760043, member: 980930"]
İnşallah canım benim 🙈 çok okudum bu sayfada kan testi negatif çıkıp da adet gecikmesinden 20-25 gün sonra öğrenen var o kadar dua ediyorum ki benim de öyledir diye :)
[/QUOTE] bir kaç konuda daha size denk gelmiştim umarım Bebiş haberini alırsınız😍benimde yumurtlama günüm çatlamasını bekliyorum bakalım 😊

X