Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icine girmeden iliski nasil oluyor surtundunuz mu yani? Test yapin bir bakin hamile olabilir misiniz? Ilac kullandiniz mi adetinizi geciktirecek birsey kullandiniz mi?Bir akıntı olmadan içine girmeden normal adet gününden 1 gün önce birlikteliğim oldu adetim 11 gün geçikti nedeni nedir sizce yardımcı olur musunuz
Sürtünme bile az oldu ufak dokunuş sadece bir hap ilaç kullanmadımIcine girmeden iliski nasil oluyor surtundunuz mu yani? Test yapin bir bakin hamile olabilir misiniz? Ilac kullandiniz mi adetinizi geciktirecek birsey kullandiniz mi?
Bosalma olmadiysa hamilelik riski yoktur. Kekik cayi tarcin cayi yapip icin belki stresten gelmiyordur. Baktiniz hala gelmiyor bir doktora gorunun.Sürtünme bile az oldu ufak dokunuş sadece bir hap ilaç kullanmadım
Teşekkür ederim deneyeceğimBosalma olmadiysa hamilelik riski yoktur. Kekik cayi tarcin cayi yapip icin belki stresten gelmiyordur. Baktiniz hala gelmiyor bir doktora gorunun.
Ayrıca zarım da normal daha ilişki olmadı hiçBosalma olmadiysa hamilelik riski yoktur. Kekik cayi tarcin cayi yapip icin belki stresten gelmiyordur. Baktiniz hala gelmiyor bir doktora gorunun.
Kızlığımda düzgün hiç ilişkim yokBosalma olmadiysa hamilelik riski yoktur. Kekik cayi tarcin cayi yapip icin belki stresten gelmiyordur. Baktiniz hala gelmiyor bir doktora gorunun.
Kizliginizla bir alakasi yok bu durumun. Bazi durumlarda dogumda bile yirtilabiliyor zarin esnek olmasi ya da az bir ihtimal bile olsa icine giren spermden kaynakli. Eger bakire olma hassasiyetiniz varsa surtunmede yasamayin bence.Kızlığımda düzgün hiç ilişkim yok
çok stresliyim bu durumda yaşımda genç olduğu için bir şey düşünemiyorum normalde bu kadar hiç geçikmezdi bir boşalma akıntı olmadı ama 11.gün stresi çok yüksekKizliginizla bir alakasi yok bu durumun. Bazi durumlarda dogumda bile yirtilabiliyor zarin esnek olmasi ya da az bir ihtimal bile olsa icine giren spermden kaynakli. Eger bakire olma hassasiyetiniz varsa surtunmede yasamayin bence.
Baska birsey vardir stres yapmayin boyle bir ihtimal yok ne zevk suyu ne sperm gelmis nasil hamile olabilirsiniz. Bundan sonra ya hic yapmayin ya da prezervatif kullanin.çok stresliyim bu durumda yaşımda genç olduğu için bir şey düşünemiyorum normalde bu kadar hiç geçikmezdi bir boşalma akıntı olmadı ama 11.gün stresi çok yüksek
Teşekkür ederim bilgilendirdinizBaska birsey vardir stres yapmayin boyle bir ihtimal yok ne zevk suyu ne sperm gelmis nasil hamile olabilirsiniz. Bundan sonra ya hic yapmayin ya da prezervatif kullanin.
Teşekkür ederimBu şekilde hamile kalman imkansız psikolojik olarak tedirgin oluyorsun
Boşalma olmadıysa ilişki olmadıysa ve bakireseniz nasıl hamilelik olsun ki ve ne hapı içtiniz. Umarım ertesi gün hapı vs değildir. Öyle sürtünmeyle ilişki olmaz bizler evli olup aylarca deniyorken olmuyor sizin ki nasıl olsunSürtünme bile az oldu ufak dokunuş sadece bir hap ilaç kullanmadım
Boşalma olmadıysa ilişki olmadıysa ve bakireseniz nasıl hamilelik olsun ki ve ne hapı içtiniz. Umarım ertesi gün hapı vs değildir. Öyle sürtünmeyle ilişki olmaz bizler evli olup aylarca deniyorken olmuyor sizin ki nasıl olsun
Belirtiler nasıl olur pekiBoşalma olmadıysa ilişki olmadıysa ve bakireseniz nasıl hamilelik olsun ki ve ne hapı içtiniz. Umarım ertesi gün hapı vs değildir. Öyle sürtünmeyle ilişki olmaz bizler evli olup aylarca deniyorken olmuyor sizin ki nasıl olsun
Canım senin önce bildiğin ilişkiye girmen lazım o bakirelik olayı kalkması lazım tabi evli olunca diyorum bunu. Sonra korunmadan ilişki olursa hamilelik söz konusu olur. İnternetten aç oku biraz. Stresten hasta olamamışsın korkmaBelirtiler nasıl olur peki
Teşekkür ederimCanım senin önce bildiğin ilişkiye girmen lazım o bakirelik olayı kalkması lazım tabi evli olunca diyorum bunu. Sonra korunmadan ilişki olursa hamilelik söz konusu olur. İnternetten aç oku biraz. Stresten hasta olamamışsın korkma