tabii ki rahat anlatmalı. burada birbirimize yardım amaçlı bulunmuyor muyuz? kimsedi yadırgamak bize düşmez.
adetten 15 gün sonrası elbete tehlikeli bir dönemdir ve o prostat salgısı dediğiniz sıvıda da sperme rastlanabiliyormuş.
ama hamile olduğunuzu hiç sanmıyorum. stresinizle kendiniz geciktiriyorsunuz adeti bence. gidin bir test daha alın. testler son derece güvenilirmiş. ama içiniz hiç raat etmeyecekse bir sağlık ocağında kan tahlili yaptırabilirsiniz. yada eczanelerde yapıyor olabilirler.
çok haklısınız
teşekkür ediyorum inşallah sağlık ocağındaki testlerde kötü bir sonuç çıkmaz
bundan sonra yediğim hurmalara dikkat edeceğim...
tabii ki rahat anlatmalı. burada birbirimize yardım amaçlı bulunmuyor muyuz? kimsedi yadırgamak bize düşmez.
adetten 15 gün sonrası elbete tehlikeli bir dönemdir ve o prostat salgısı dediğiniz sıvıda da sperme rastlanabiliyormuş.
ama hamile olduğunuzu hiç sanmıyorum. stresinizle kendiniz geciktiriyorsunuz adeti bence. gidin bir test daha alın. testler son derece güvenilirmiş. ama içiniz hiç raat etmeyecekse bir sağlık ocağında kan tahlili yaptırabilirsiniz. yada eczanelerde yapıyor olabilirler.
kızlar bişe sorucam 10 yıllık evliyim prostat salgısını yeni duyuyorum kaydirigubbakcemile3
acaba o ne olaki:uhm:
valla kan testi yaptır tabi de bunlara hiç gerek yok bence ya ne güzel okuyomuşsun önce eğitimine baksana be anacım ne gerek var böyle şeylere ya anlamıyorumki.sora bişe olsa senin başın ağrıycak gene en çok da ailenin
varmı böle bişey arkadaşımm yaa bu kadar basitmii evlenmeden kızlığını vermesii geleneklerimiz göreneklerimizz nerde kaldıı yaa utanç vericii bii durumm burda paylaşmasıdaa ölee istediğinizi söyleyinn isterseniz geri kafalıı diin bana..hiiçç umrumda olmazzzz..yazmıcamdaa bidahaa:uhm::uhm::uhm:
herkes kendi namusundan iffetinden sorumludur.insanları bu şekilde yargılamanız hiç doğru değil.milletin namus bekçisi mi kesildiniz.arkadaş yardım bekliyor ahlak dersi değil.herkesin doğrusu yanlışı kendinedir buna siz mi karar vereceksiniz.çok rahatsızsanız yorumda yazmayın.yaptığı iş ile ilgili yorumuzu değil düştüğü sıkıntıyla ilgili yardımızı istiyor.çok basit bir yaklaşımınız var yakıştıramadım.
varmı böle bişey arkadaşımm yaa bu kadar basitmii evlenmeden kızlığını vermesii geleneklerimiz göreneklerimizz nerde kaldıı yaa utanç vericii bii durumm burda paylaşmasıdaa ölee istediğinizi söyleyinn isterseniz geri kafalıı diin bana..hiiçç umrumda olmazzzz..yazmıcamdaa bidahaa:uhm::uhm::uhm:
insanların miğdesi çok genişlemişşş asıl rahat olan sizsiniz pes valla bişiy demiyorummm...yardım edin bakalımm öbür dünyada size kim yardım edicekkkk
insanları yargılarken "acaba nasıl olmuştur, neler yaşamıştır" sorularını sormak yerine direk saldırma özelliği ne yazık ki insanımızın genel özelliği.
8 yaşında -zaten hiç olmamış- bir babayı kaybetmek
9 yaşında da tek dayanağı olduğu annesini kaybetmek, ailesi olarak kendinden 40 yaş büyük teyzesini ve ailesini benimsemek, inanın ki insanı "sevecek bireyler" aramaya zorluyor. amacım duygu sömürüsü yapmak değil, bu gerçeklerle yaşamaya alıştım. ama inanın ki bu erkek arkadasımla okulumuz bittiği zaman, 2011 yılında beraber yaşamayı düşünüyoruz. sizden derdim konusunda bir yardım istedim, belki tasvip etmeyebilirsiniz, ama karşınızdaki insanın nasıl neler yaşadığını da düşünmenizi isterim. bunlar benim tercihim, saygı duyulmak ta en doğal hakkım !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?