• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil zeki arkadaşların aklına ihtiyacım var!!!

JeuksDenfants

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
213
0
26
Ankara
Merhaba arkadaşlar.Hemen konuya giriyorum..Eşimle bir iyi bir kötü giden evliliğimiz var.Genel olarak birçok problem var ama asıl sebebi konuşamıyoruz ve eşim çok inatçıdır.Yani her konuda haklıyım der,eğer bir şekilde kabul etmezsem inat yapar,küser uzatır filan.Zaten bu yüzden yıllardır alttan almak zorunda kaldım.Öyle basit nedenlerden büyüyor ki olaylar bu sebeplerden ayrılmak hem saçma geldi hem de kendime de yediremedim.Bu arada 1,5 senelik evliyim,onun öncesinde de 7 sene flört var.Bu arada hep alttan aldım dedim ya,artık onun yöntemini deneyeyim dedim,ben de konuşmayayaım pes eder diye.bu süre 1 hafta,2 hafta ve daha fazlasını buldu ve hiç de iyi olmadı.Ne yapacağımı şaşaırmış durumdayım..yakın arkadaşlarım hep sen alttan almışsın alıştırmışsın diye yorum yapıyorlar ama zamanında da aynı hareketleri yaptığı için başka yol bulamamıştım zaten.Çok nadiren özür dilerdi,bu kadar yılda sayılıdır.

Asıl konuyu anlatabilmek için ayrıntı veriyorum.Çünkü sadece şimdiki olayı anlatsam anlaşılmayabilir ve sonrasında mutlaka sorular gelir diye yazıyorum.Neyse,bu arada en önemli tartıştığımız konu,eşim müzisyen,öyle ünlü filan değil ama biryerlerde çıkıyor.Gece çalışıyor doğal olarak.Evlenmeden önce kendisi de gerçekten bırakmak istiyordu,bıktım bu ortamlardan diye.Sonra mecbur kaldı maddiyat yüzünden.ben de tabiki bişey diyemedim.Ama zaten çalışması da sorun değil,işii bittikten sonra eve gelmesi konusunda sorun.Çıkışta arada hemen çıkar gelir ama çoğu zamanlarda da ya bi tanıdık gelir,ya bir akraba gelir,ya beni arar biraz arkadaşlarla oturacağız diye.Tamam olur arada ama istisnai durumlar olsa anlarım tabi.Biz evliyiz sonuçta ve eve gelmesini bekliyorum.Bu konuda bir türlü anlaşamıyoruz.Onu kısıtladığımı düşünüyor.

Arkadaşlar lütfen okuyan arkadaş bi kendini benim yerime koysun ve fikir versin.Akıl akıldan üstündür diye düşünerek yazıyorum buraya.Ailemle paylaşsam üzülürler ve olay daha da büyür zaten.Buradn güzel fikirlerin çıkacağını düşünerek yazayım dedim.Daha kahvaltı bile yapmadım..:50:
Şimdiki konu ise bu geç gelme olayı yüzünden aramız bozuktu.Yine küs gibi.10 günü geçti.Bu sefer ben de tavır aldım biraz ama ağır laflar kullandı.ne yapacağımı bilemiyorum artık,nasıl davranacağımı.Ne yapsam işe yaramıyor.Birkaç gün önce bana mesaj yazmış..Neyse ben de buna bile yumuşayacak biriyim ama biraz bekleyim dedim,sonra bir adım gelmedi çünkü evin içinde hala küs takılıyor,bu mesajı yazan adam.Bugün bayadır aklıma gelmeyen bir şekilde montunun cebine baktım.Eski bir telefon vardı,babasına verecekti,her zaman ailesinin evine gidemiyor ama 1-2 ay olacak ama hala cebinde.Üstelik de 1 hafta önce gitti.Ama hadi unuttu desem bayadır telefon ondaydı ve içi boştu.İçine bakayım dedim bugün,sim kart vardı..Buyur burdan yak.Açtım pin istedi.Açamadım yani..Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum.Barışmadan da soramam zaten.çok kötü oldum ya..Benim sizden ricam,fikri olan varsa ya da başına böyle bişey gelmiş olan...İşte insan ne düşüneceğini şaşaırıyor,yoksa buraya kim oturup da bu kadar mesaj yazar..Bu arada ben de gayet güzel,eğitimli biriyim...eşimin egosu çok yüksek :19:
NOT:
13.03.2013 De konu sonuçlandı..Okuyan arkadaşlar boşuna tekrar kafa yormasınlar diye not düşeyim dedim :1:

Son düzenleme:
Of canım ya inatçı, dediğim dedik adam çok zordur.. Hele çocuk gibi küsen haftalarca konuşmayanlar.. Valla bilemedim ki. Kendimi senin yerine koyuyorum ama olmuyor bende senin gibi ne yapacağımı bilemezdim sanırım.. Onun yolundan gitsen de olmuyor her zaman alttan almakta yorucu :26:

Of canım ya inatçı, dediğim dedik adam çok zordur.. Hele çocuk gibi küsen haftalarca konuşmayanlar.. Valla bilemedim ki. Kendimi senin yerine koyuyorum ama olmuyor bende senin gibi ne yapacağımı bilemezdim sanırım.. Onun yolundan gitsen de olmuyor her zaman alttan almakta yorucu :26:
aynen canım aslında anlamışsın ki ,baksana yapacak bişey göremiyorsun..ben artık ya kendim için ya da birlikte terapiyi düşünüyordum ama işte bi şekilde fırsat olmadı ama biz bu hale geldik...

Bu arada sırf şu telefon mevzusu için zorlama bir barışma mı yapsam off ya..yani bu durumda bi insan neden öğrenmek ister diye kendime soruyorum,aramız zaten bozuk..ya kötü bişey çıkarsa gerçekten..Ama işte ben yalanlarla yaşayamam ki..Öğrenirsem bu şüpheyle yaşamaktan iyidir...offf yaaa

o sana bi adım atmış kendince sana msj atarak şimdi senden karşılık bekliodur. ya gel konuşalım de ki en büyük sorun konuşmamanız bnce yada böle devam et.telefonun bozulmuş numarası yap konuyu o telefona getr geçici kullanmak için.hop diye telefondan bahsedersen geri teper bnce

Aslında uzman yardımı almak işe yarayabilir.. Onlar bilirler nasıl yönlendireceklerini, eşinle gitmen çok iyi olur. Gerçi erkekleri bunun için ikna etmek de zordur :31:

Birde o telefon mevzusu çok hassas gerçekten unutmuş olabilir. Birde şüpheli davranışları varmıydı ki? İlla ki kendini belli eder heralde.. Bunun için barışmak olmaz ki, çıkacağı varsa çıkar zaten..

o sana bi adım atmış kendince sana msj atarak şimdi senden karşılık bekliodur. ya gel konuşalım de ki en büyük sorun konuşmamanız bnce yada böle devam et.telefonun bozulmuş numarası yap konuyu o telefona getr geçici kullanmak için.hop diye telefondan bahsedersen geri teper bnce

Canım ben de ona mesaj cevap yazmıştım..İşte birbirimizi değiştirmek filan demiş ya,ben de "biz olarak düşünemedik hiç,hep ben diye düşündük.İçinde azıcık sevgi kaldıysa birlikte terapiye gidelim "...Bunu dememin sebebi geç gelme konusunda kısıtlandığını düşünüyor ama ben geç gelsem gecenin bi vakti,onu bekletsem olur mu?beni anlamıyor,ya da anlamak istemiyor..Demiyor ki biz evliyiz,bu kız beni bekliyor evde demiyor..

Telefonu da istesem bile içindeki sim kartı nasıl soracam,hadi verdi diyelim..Çok zeki o da eğer öyle birşey varsa bahane bulmasından korkuyorum...

Son düzenleme:
işin çok zor canım, inatçı, dediğim dedik, çocuk gibi küsen adama ne desek olmaz.
en iyi sen bilirsin eşini, yaşadıklarını, nasıl davranacağını.
eğer evlilik danışmanlarına gitmeyi kabul ederse birlikte gidip terapi alabilirsiniz.

Aslında uzman yardımı almak işe yarayabilir.. Onlar bilirler nasıl yönlendireceklerini, eşinle gitmen çok iyi olur. Gerçi erkekleri bunun için ikna etmek de zordur :31:

Birde o telefon mevzusu çok hassas gerçekten unutmuş olabilir. Birde şüpheli davranışları varmıydı ki? İlla ki kendini belli eder heralde.. Bunun için barışmak olmaz ki, çıkacağı varsa çıkar zaten..

Evet arkadaşım,daha önceki tartışmalarımızdan birinde kabul etmişti ama şimdi zaten bana yolladığı mesajın üstüne ben dedim içinde azıcık sevgi kaldıysa birlikte terapiye gidelim diye..Sonra cevap yazmadı...
Evin içinde küs takılınca anlayamıyorum ki şüpheli hareketlerini..Aama daha önce bu telefonda sim de yoktu..Öyle normal kullandığı telefonunu saklama huyu yoktur zaten..Bu da eski başka bir telefon

Ben acaba aramız bozuk ya şimdi,birşeyler mi var diye düşündüm.Ne bileyim bana adım atmış gibi görünüyor ama biliyorum herşey için çok geç filan yazmış..allahım çıldıracam yaa..aşk sevgi dediğin üzmekle üzülmekle olmaz ki..Yıllardır anlatamadım bu adama.İlla ki ayrılmak mi gerekiyor değer bilmeleri için,sonra da arkadan ağlıyolar öyle :47:

işin çok zor canım, inatçı, dediğim dedik, çocuk gibi küsen adama ne desek olmaz.
en iyi sen bilirsin eşini, yaşadıklarını, nasıl davranacağını.
eğer evlilik danışmanlarına gitmeyi kabul ederse birlikte gidip terapi alabilirsiniz.
İnan ki sırf benim düşündüklerimi,hissettiklerimi anlatıp da beni haksız bulduğu herşeyi bir terapistten duymasını o kadar çok istiyorum ki..Yani küsmesinin inadının yanlış olduğunu ,arada bir de olsa haksız olabilceğini,bunu kabul etmesi gerektiğini,gerekirse özür dilemesi gerektiğini yüzüne söylendiğinde ne yapacağını çok merak ediyorum...Aslında öyle komik ki bunları yazmam bile..Çünkü normal insanlar yapıyor zaten bu saydığım şeyleri ...:30:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Hemen konuya giriyorum..Eşimle bir iyi bir kötü giden evliliğimiz var.Genel olarak birçok problem var ama asıl sebebi konuşamıyoruz ve eşim çok inatçıdır.Yani her konuda haklıyım der,eğer bir şekilde kabul etmezsem inat yapar,küser uzatır filan.Zaten bu yüzden yıllardır alttan almak zorunda kaldım.Öyle basit nedenlerden büyüyor ki olaylar bu sebeplerden ayrılmak hem saçma geldi hem de kendime de yediremedim.Bu arada 1,5 senelik evliyim,onun öncesinde de 7 sene flört var.Bu arada hep alttan aldım dedim ya,artık onun yöntemini deneyeyim dedim,ben de konuşmayayaım pes eder diye.bu süre 1 hafta,2 hafta ve daha fazlasını buldu ve hiç de iyi olmadı.Ne yapacağımı şaşaırmış durumdayım..yakın arkadaşlarım hep sen alttan almışsın alıştırmışsın diye yorum yapıyorlar ama zamanında da aynı hareketleri yaptığı için başka yol bulamamıştım zaten.Çok nadiren özür dilerdi,bu kadar yılda sayılıdır.

Asıl konuyu anlatabilmek için ayrıntı veriyorum.Çünkü sadece şimdiki olayı anlatsam anlaşılmayabilir ve sonrasında mutlaka sorular gelir diye yazıyorum.Neyse,bu arada en önemli tartıştığımız konu,eşim müzisyen,öyle ünlü filan değil ama biryerlerde çıkıyor.Gece çalışıyor doğal olarak.Evlenmeden önce kendisi de gerçekten bırakmak istiyordu,bıktım bu ortamlardan diye.Sonra mecbur kaldı maddiyat yüzünden.ben de tabiki bişey diyemedim.Ama zaten çalışması da sorun değil,işii bittikten sonra eve gelmesi konusunda sorun.Çıkışta arada hemen çıkar gelir ama çoğu zamanlarda da ya bi tanıdık gelir,ya bir akraba gelir,ya beni arar biraz arkadaşlarla oturacağız diye.Tamam olur arada ama istisnai durumlar olsa anlarım tabi.Biz evliyiz sonuçta ve eve gelmesini bekliyorum.Bu konuda bir türlü anlaşamıyoruz.Onu kısıtladığımı düşünüyor.

Arkadaşlar lütfen okuyan arkadaş bi kendini benim yerime koysun ve fikir versin.Akıl akıldan üstündür diye düşünerek yazıyorum buraya.Ailemle paylaşsam üzülürler ve olay daha da büyür zaten.Buradn güzel fikirlerin çıkacağını düşünerek yazayım dedim.Daha kahvaltı bile yapmadım..:50:
Şimdiki konu ise bu geç gelme olayı yüzünden aramız bozuktu.Yine küs gibi.10 günü geçti.Bu sefer ben de tavır aldım biraz ama ağır laflar kullandı.ne yapacağımı bilemiyorum artık,nasıl davranacağımı.Ne yapsam işe yaramıyor.Birkaç gün önce bana mesaj yazmış.:"Biliyorum herşey için çok geç,bizim hatamız birbirimizi değiştirmeye çalışmak oldu.Ama yine de senin adın her anıldığında kalbim sıkışıyor" yazmış.Neyse ben de buna bile yumuşayacak biriyim ama biraz bekleyim dedim,sonra bir adım gelmedi çünkü evin içinde hala küs takılıyor,bu mesajı yazan adam.Bugün bayadır aklıma gelmeyen bir şekilde montunun cebine baktım.Eski bir telefon vardı,babasına verecekti,her zaman ailesinin evine gidemiyor ama 1-2 ay olacak ama hala cebinde.Üstelik de 1 hafta önce gitti.Ama hadi unuttu desem bayadır telefon ondaydı ve içi boştu.İçine bakayım dedim bugün,sim kart vardı..Buyur burdan yak.Açtım pin istedi.Açamadım yani..Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum.Barışmadan da soramam zaten.çok kötü oldum ya..Benim sizden ricam,fikri olan varsa ya da başına böyle bişey gelmiş olan...İşte insan ne düşüneceğini şaşaırıyor,yoksa buraya kim oturup da bu kadar mesaj yazar..Bu arada ben de gayet güzel,eğitimli biriyim...eşimin egosu çok yüksek :19:

Benim anladığım sen çok derin hisleri olan birisin ve emek verdin bu ilişkiye yıllarca yalnız gereken ilgiyi göremediğin için üzülüyorsun ve içten içe yıpranıyorsun. Bazı insanlar çok fedakardır bazıları bencildir bazıları hayatı yaşadığına bakar bazıları ise duygularını kaybetmemek için elinde olan sevgilisine sahip çıkar yani senin gibi. Sende eşin gibi vurdumduymaz veya karşındakini üzmekten zevk alsaydın ilişkide problem olmazdı. İlişkiniz sürekli sancılı geçerdi ama bir şekilde ilerlerdi ama sen eşinin yapısından farklısın. Onu öyle kabul dieceksin yapısı öyle çünkü. Cep telefonundan bahsetmişsin farzet ki eşin seni aldatıyor ne yapacaksın? Boşanacak mısın yoksa affedecek misin !?

Hayatımda bir erkekte ya da bir insanda bulunabilecek en çözümsüz huyu,ya da kişilik özelliğini herneyse öğrenmiş ve tecrübe etmiş bulunmaktayım..Evlenmemiş arkadaşlar varsa iyi dinlesinler :) Kesinlikle hatasını kabul etmeyi bilen bir erkekle evlenmeyi düşünsünler..Yani inatçı,ben haklıyım diyen biriyse yandılar demektir.Hele ki küsüyorsa arkalarına bakmadan kaçsınlar..bu ne yaa..ben bile yıllardır bi küsüp de naz yapabilmiş değilim...

Benim anladığım sen çok derin hisleri olan birisin ve emek verdin bu ilişkiye yıllarca yalnız gereken ilgiyi göremediğin için üzülüyorsun ve içten içe yıpranıyorsun. Bazı insanlar çok fedakardır bazıları bencildir bazıları hayatı yaşadığına bakar bazıları ise duygularını kaybetmemek için elinde olan sevgilisine sahip çıkar yani senin gibi. Sende eşin gibi vurdumduymaz veya karşındakini üzmekten zevk alsaydın ilişkide problem olmazdı. İlişkiniz sürekli sancılı geçerdi ama bir şekilde ilerlerdi ama sen eşinin yapısından farklısın. Onu öyle kabul dieceksin yapısı öyle çünkü. Cep telefonundan bahsetmişsin farzet ki eşin seni aldatıyor ne yapacaksın? Boşanacak mısın yoksa affedecek misin !?
Bu yüzden buraya yazıp da paylaşmak istemiştim..Teşekkür ederim cevabın için Meltem.Çünkü insan bazen durumun içinden bişeyleri göremiyor,birşeyleri kaçırıyor..O kadar düşünmeme ve akıllı bir insan olmama rağmen..
Çok iyi anlamışsın beni de durumu da..Aynen dediğin gibi,yıllar bir iyi bir kötü geçti ve genelde ben daha çok emek verdim bu ilişki için..yıllar geçerken arada düzeldiği için olayın bütününü görmek zor oluyor tabi..
Aladatıyor olduğunda ne yapacağımı somuşsun,haklısın tabi..Bunu çok düşünüyorum..Kesin bir şekilde ortaya çıkması çok önemli benim için ben şüpheyle yaşayamam çünkü.Ama zaten aramız bozuk diye,ya da herhengi bir sebeple böyle birşey yapıyorsa klasik olmasın ama gerçekten bitirmiş demektir.Bitmese bile şimdi,ister istemez yakında biter diye düşünüyorum..Bir de aldatmasından çok arkamdam gizlice iş çevirmesi daha pis bir hareket bence.Ayrılsın yani bu kadar başka birine koşacak kadar acelesi varsa,ya da daha mutluysa.İnan ki gerçek düşüncem bunlar...

Bu arada sırf şu telefon mevzusu için zorlama bir barışma mı yapsam off ya..yani bu durumda bi insan neden öğrenmek ister diye kendime soruyorum,aramız zaten bozuk..ya kötü bişey çıkarsa gerçekten..Ama işte ben yalanlarla yaşayamam ki..Öğrenirsem bu şüpheyle yaşamaktan iyidir...offf yaaa

canım telefonu alıp saklasan bi yerde düşürdüğünü sansa, eğer tekrar vericekse illaki paylaşır, sende biyerde bulmuşluktan gelirsin..
ama farkettiği halde bişey demiyorsa bişey vardır bence.
hatta bişey demediyse bişeyler karıştırdığından yenisini bile alabilir bence :(
bi telefon tamircisine falan götürüp açıyolarmı acaba. benim dersin hatta puk kaybettim desen...
bide hatların üzernde o hattın numarası yazıyordur bazılarında tabi, kaybettiğini görünce tekrar çıkarttığını arayarak anlarsın...

canım telefonu alıp saklasan bi yerde düşürdüğünü sansa, eğer tekrar vericekse illaki paylaşır, sende biyerde bulmuşluktan gelirsin..
ama farkettiği halde bişey demiyorsa bişey vardır bence.
hatta bişey demediyse bişeyler karıştırdığından yenisini bile alabilir bence :(
bi telefon tamircisine falan götürüp açıyolarmı acaba. benim dersin hatta puk kaybettim desen...
bide hatların üzernde o hattın numarası yazıyordur bazılarında tabi, kaybettiğini görünce tekrar çıkarttığını arayarak anlarsın...
Canım zaten küs takılıyor ya,anlar belki benim yaptığımı.Öyle yapamam ki..kaybetmiş olsa diyelim, hattı da kaybetmiş olacak ki,bence tamamen yeni bir hat da alabilir böyle bir durumda.Önemli olan bunu sorduğumda ne diyecek.benim dese hat pin istiyor açması lazım,başkasının diyebilir babasının filan..Ama kendinde niye duruyor onu anlamdım hadi öyle olsa diyelim..Bu arada hat sahibi olmadığın sürece kimse puk filan vermez....Üzerinde yazan sayılar da karışık sayılar oluyor..numarasını yazmıyor telefonun..Aama bir akıllılık ettim üzerinde yazan seri no gibi birşeyleri aldım sim kartın..Yarın bigün babamın filan derse ya da ne bileyim anlayabilmek için.bu ne ya valla böyle bişey çıkarsa evden yollarım direk..:14:

Back