Kız İsteme Kızlar acil yardımm...

snmis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
1
0
86
40
Ankara
Arkadaşlar bi konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Bizim eve görücü gelmiş. Ben ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum. Annem gelen kadınla muhabbeti koyulaştırınca benim telefon numarasının vermiş kadına. Sonra anem telefon açtı, iyi bi aileymişler, çocuğun işi iyiymiş vs.vs..
bikaç gün içinde arayacakmış. Nasıl davranmalıyım? Ne konuşayım? Sadece karşı tarafın sorularına mı cevap vereyim?
Lütfen yardımm...

canım ya bu devirde kalmadı artık böyle şeyler
sen normal davran tabi am daha nasıl biri olduğunu bile bilmiyorsun
balki hiç içine sinmeyecek

istatistiklere göre bu tarzla kurulan evlilikler,uzun flörtlere nazaran daha sağlıklıyımış..(epey zamandır flört edip nişanlandık hadin hayırlısı ahah) onların yalancısıyımdelikafadulden....hayatında biri yoksa konuş canım...illa evleniceksin diye birşeyde yok ayrıca..belki kafana göredir..belki değildir...bilemezsinki..takıll

bence sen nasılsan öyle davran senin sen olduğu için kabul etmeli heyecen yapma ben eşimle bu şekilde evlendim ve o benim doğallımı çok sevmiş doğal ol başarılar

merhaba canım benim eşimle tanışmamda buna yakın olmuştu modern görücü usulu derler yaa benim tanışmama arkadaşlar vasıtasıyla oldu ve hiç görüşmeden 25 gün tlflaştık ben hiç konuşamamıştım heyecandan ama tlfun diğer ucundakinin maşallahı vardı.o götürdü konuşmayı sonra buluştuk ben yine heyecandan sus pus şimdi evliyiz 1.5 yıl oldu bide kızım var şimdi eşim bana eskden sus pustun şimdi maşallahın var diyoşakkıdı

heheh bana da bu s ekılde cok görucu geldı eve gelmedıler de anneme haber ettıler, ghıc bellı olmaz canım bana cıkanlardan bırı dunya efendısıydı cok seker ıyı bır ınsandı maası falan da ıyı aılesı de ıyıydı ancak bende tıp bagımlılıgı oldugu ıcın ıcıme sındıremedım 2 defa da bulustuk yedırdı ıcırdı ben ıstemeden yaptı ne desem ama işte ıcıme sındıremedım o yuzden gerı cevırdım ancak cok tavsıye edıyorum bu ılıskılerı sonucta aıle vasıtasıyla oldugu ıcın saygısızlık da yapamazlar dye dusunuyorum ıyı canım normal konus zaten o da ısteklıdır konusmayı yonlendırır. hadı basarılar :)

Sonucta iki tarafta meselenin ic yuzunu biliyor. Bence gayet rahat ol. Karsindaki kisinin kendisini tanitmasina izin ver. Cok konusmazsa da aklinda bulunan bazi sorulari sorabilirsin. Cok detayli sorulari yuzyuzeyken sorman daha dogru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…