Kızlar bikaç ay sonra söz yapmayı düşünüyoruz sevgilimin ailesini falan ben tanyorum sevgilimde bizim aileden bitek annemi ve kardeşimi tanıyor beni babanla tanıştır dedi ama babamla tanıştırmalımıyım yoksa anneler tanıştıktan sonramı tanıştırmalıyım yada söz öncesi hiç tanıştırmamalımıyım lütfen yardım edin bi de eğer tanıştırmalıysam bunu babama nasıl söleyeceğim erkek arkadaşım olduğunu duyduğunda hep kızardı bunu nasıl sölücem :S
sanırım haklısınız annemin babama sölemesi daha mantıklı olur...Bide şu var kuzenimin sözü olcağı zaman kadınlar gündüz oturmasına gitmişler yengeme...Dışarda değilde evde tanışma olsa daha iyi olmazmı çünkü benim bildiğim sadece anneler değil akrabalardanda bi kaç kişi tanışmak istermiş...
ya bide bişey sorucam çoğu forumdaki konuları takip ettimde daha kimse sevgilisinin ailesiyle tanışmamış ben tanıştım tanıştığımı babamdan gizlemelimiyim yanlış düşünürmü ne ara tanıştın falan diye...çoğu kişi söz esnasında falan sevgilisinin ailesiyle tanışıyormuş
Kızlar bikaç ay sonra söz yapmayı düşünüyoruz sevgilimin ailesini falan ben tanyorum sevgilimde bizim aileden bitek annemi ve kardeşimi tanıyor beni babanla tanıştır dedi ama babamla tanıştırmalımıyım yoksa anneler tanıştıktan sonramı tanıştırmalıyım yada söz öncesi hiç tanıştırmamalımıyım lütfen yardım edin bi de eğer tanıştırmalıysam bunu babama nasıl söleyeceğim erkek arkadaşım olduğunu duyduğunda hep kızardı bunu nasıl sölücem :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?