canım bizde de şöyle oldu annem babamı haberdar etti sevdiğimin olduğundan ciddi olduğumuzdan, sonra babam benimle konuştu o konuşmasaydı ben hiç yapamazmışım gibi geliyordu :)
sonra sevgilimin annesi annemi aradı( tabi işi ciddiyete dökmek bayağı uğraştırdı bizi araya tanıdıkları soktular babam bu süre zarfında araştrımaya soruşturmaya başladı sevgilimin ailesini.
sonra anneannem vefat etti allah rahmet eylesin nur içinde yatsın başsağlığına geldiler (nerdeyse sülalesi gelmişti) ilk tanışma bu şekilde olmuştu.
ben sevgilimin annesiyle tanışmıştım, bi akşam yemeğe çağırmıştı gerçi hergggün davet ediyordu ama ben ortada bişey yok falan diye reddediyordum.br akşam artık ısrarlara dayanamadım ve de en sevdiğim yemeği yapmıştı artık gideyim dedim:)
biz 2 yılın sonunda aileler tanışmıştı ama sevgilim nişandan 1 hafta önce tanıştı babamla o da şöyle oldu, babam bizi görüştür dedi konuşacağım soracağım şeyler var ona dedi tamam dedim bi çay bahçesinde buluşturdum onları.oyle ce babamın da aklındaki soru işaretleri gitti sevgilimle konuşunca.
velhasıl kelam bizde erkek arkadaş çıkmaz gelip gitmez ailelerin tanışma sürecince ortada bir sıfat yokken eve giremez anlayacağınız:)
bir hafta sonra da söznişan tarihi alındı isteme söz nişan bir arada oldu.
bu arada sevgilimle babm buluştuktan sonra babam beni aradı konuştum kızım çocukla ama benden geçmez yani düşüncemi söyleyim benden olumsuz kızım düşün taşın dedi ve ben dumurr..........anlıyorum baba dedim tabi moral sıfır ses çıkmıyor atık benden tamam baba akşam konuşuruz kapatıyorum derken babam şaka şaka kızım konuşmasını çok beğendim çocuğun bize yakışır biri olacağını düşünüyorum dedi ve büyük bi ohh çektim baba bu şaka yapılır mı dedim yaa yüreğime indiriyordun dedim
öyle bi anı kalmıştı işte :)canım babammm :)
bu babanızın size olan yaklaşımıyla ilgili.ama annenle yani büyükleri öncelik vermen daha doğru olur.sen bir adım geri dur ki aksi tesir yapabilir.benim annem babamdan daha katırı annemi ikna etmem çok ama çook zor oldu....rabbim kolaylık versin sevenler kavuşsunn...