Sahibinde.com' a gir arsanın mevkisini ölçüsünü vs yaz ordaki ilanlarla karşılaştırBunun için kırıkkaleye gitmemiz gerekiyo ama şuan bazı sebeplerden dolayı biraz erteledik ben de çok merak ediyorum açıkçası
gerçekten biz nerden bilelim. derdin sohbet etmekse geyik bölümü var oraya takılabilirsinIyi geceler ben buraya yeni üye oldum
bugün 2.kez konu açıyorum kızlar diğer konumu okuduysanız alakaya maydanoz diyebilirsiniz belki :) ama burayı sevdim ve uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu hakkındada fikirlerinizi almak istedim.
Annem 450 dönüm arsanın ortakçısı 7 ortaklar ve eger satilirsa annem o parayı olduğu gibi bana vereceğini söylüyor o paranın bi kısmını hayır için kullanmayı düşünüyorum bende ama miktar olarak ne tutar bi bilgimiz yok kandırılmakta istemiyoruz.
Sizce kırıkkalenin köyünde 450 dönüm arsanın fiyati ne eder? Biz nerden bilelim dediğinizi duyar gibiyim ama az çok tahmin edip fikir sahibi olmama yardımcı olursanız sevinirim :)
Arkadasim yerin degeri cok onemli istanbulda olsydi misal catalcada imarlida olsaydi 450 trilyn edersi ama dedgin sehirin mtre kare fiyati ve imarli mi bide mevkisi onemli ama ynede iyi para ederIyi geceler ben buraya yeni üye oldum
bugün 2.kez konu açıyorum kızlar diğer konumu okuduysanız alakaya maydanoz diyebilirsiniz belki :) ama burayı sevdim ve uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu hakkındada fikirlerinizi almak istedim.
Annem 450 dönüm arsanın ortakçısı 7 ortaklar ve eger satilirsa annem o parayı olduğu gibi bana vereceğini söylüyor o paranın bi kısmını hayır için kullanmayı düşünüyorum bende ama miktar olarak ne tutar bi bilgimiz yok kandırılmakta istemiyoruz.
Sizce kırıkkalenin köyünde 450 dönüm arsanın fiyati ne eder? Biz nerden bilelim dediğinizi duyar gibiyim ama az çok tahmin edip fikir sahibi olmama yardımcı olursanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?