Kizlar Acil Yardim

nesrin1071

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
30
0
merhaba ben 15 gün önce tüp bebeğe başladım yumurtalar toplandı ve donduruldu adetin 2 veya 3. günü kontrole çağırdılar ben çorluda oturuyorum merkezim ist.da bugün 3.günüm fakat kontrole gidemedim yarında gidemeyeceğim. kendi doktoruma ulaşamıyorum hastanede yok cebide kapalı ordan başka bir doktor estrofem diye bir ilaç ismi söyledi bunu kullanmam gerekiyormuş siz böyle bir ilaç kullandınızmı ne işe yarıyor kaç tane içtiniz.fisfisfis

Canım selam,neden gidemedin kontrole başlagıçlar önemlidir,bence ihmal etme sonra nerde hata yaptım diye üzülmene sebep olur,dr cep telefonun açık olması gerekirdi aslında,bu ilaçla ilgili benim bilgim yok,iyi şanslar....

nesrıncım cnm ben dondurulmuslar transefr yaptırdım 1 hafta once.ve tedavıye adetımın 3 .gunu estrofem ve bebek asprını ıcerek basladım cnm.ve tabı folık asıt vıtamın ve glukofaj kullanıyrum.ama glukofaj bnm hastalıgım ıle ılgılı bısey.pcos hastasıyım ben.bu hap yanı estofem östorjen hapı rahımı desteklıyor cnm.transferden sonraa da progesteron kullanıosun cnm o da rahımı gebelıge hazrlamak ıcın

merhaba..bu hiç ii olmamış bence..bende izmitten gidiyorum istanbula hiç aksatmadım.sanırım önemli bişey oldu.estrofem kullandım ama transferden sonra kullandım ben..tabi durumlarımız farklı olabilir ama adetin 3.günü yumurtlatıcı ilaç veriliyor estrofem bebeğin tutunmasına yardımcı bir hormon diye biliyorum ben.bence kendi doktorunla görüşmeden ilaç kullanma en kısa zamanda istanbula git..Ya bide sen gitmeyince aramadılarmı seni niye gelmedin hayırdır,madem gelemedin şunları şunları yap diye..Çok garip..geçmiş olsun

Hayırlı ve haberler almak dileğiyle..Yazımı gönderdikten sonra gördüm yazdıklarını.Sanırım herkesin tedavisi farklı oluyor.ben transferden sonra kullanmıştım..İlaçlar mutlaka ama mutlaka doktor kontrolünde kullanılmalı bence ...Sevgiler

ben de kullanmıştım estrafem.Anladığım kadarıyla dondurulmuş embriyo transferi yapılacak.rahimi kalınlaştırmak için o ilaç.önce bir muayene olsan iyi olurdu.ben adetin 2.günü gitmiştim dr a.kist fakan var mı diye baktı hem de rahim kalınlığını ölçmüştü.sonra da akşam ilaca başlamıştım.hakkında hayırlısı ama bence yine de dr una ulaş ve muayene ol...

hepinize yazdıklarınız için teşekkürler sonunda doktoruma ulaştım benim yumurta toplama işlemim çok ağır geçti 23 tane aldılar 10 gün kalkamadım üstüne birde şitdetli bir adet görünce halimi tahmin edin kendi ağrılarımdan başka birşey düşünemedim o halde bırakın yatakta dönemiyorum 1.5 saatlik yolu çekemezdim neyseki doktorumla görüştüm adetimin ağrılı ve çok olması gerekiyormuş rahimin temizlenmesi için birde estrofem ilacına başlattı cuma kontrole çağırdıhayırlısı bakalım.

Doktoruna ulabilmene çok sevindim.Çok haklısın benden 12 tane yumurta toplandı 2 gün ikibüklüm durdum çıldıracaktım ağrıdan bitek benim ağrım oluyor heralde diyordum ama yumurta sayısı arttıkça ağrıda ona göre artıyor sanırım.Hayırlısı olsun inşallah.Allah bu acılarımızın karşılığını hayırlısıyla versin.Çok geçmiş olsun..

arkadaşlar insallah hakınızda en hayırlısı olur.dilerim tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.ALLAH kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…