Kızlar acil yardım

zsabuncu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
8
3
1
27
Merhaba kızlar bebeğim 5 aylik olucak 2 mayısta emmek istemiyor sütüm var sadece gece ve gündüz uykuluyken vere biliorum kilo alımıda az sağıorum sürekli kaşıkla vermeye calışıorum onuda zor içiyor agzında tutuyor yutmuyor biberon almaya karar verdim evdekileri tutmadi hangi biberonu almam gerek

Philipsi aventi genelde bütün bebekler tutuyor canım benim oğlumda tuttu anne memesine en yakın biberon oydu. Ama lansinoh biberonuda çevremdekilerden kullananları gördüm

Teşekkür ederim biberon kullanarak bebeğime iyilik mi kötülülükmu ediyorum bilmiorum ama kaşıkla vermekten çok yoruldum sütüm hep boş gidiyor sağıp biberonla verim en azından dedim

Biberon vermeyin meme reddi yapıyor bu normal bir gelişim. Benim kızım da şu an 5 aylık o da öyle. Ters veriyorum, gezerek veriyorum, kafası sağdayken soldan veriyorum zorla zorla alıyor uğraşıyorum. Uğraşın siz de böyle aşacak bir süre sonra. Biberona alışsa daha hiç meme emmez. Bütün çocuklarda olan bir süreç bu meme reddi

Benim bebeğim doğduğundan beridir byle yapiyor doğumum zor oldu 2 hafta sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldım sonralarda yavaş yavaş emdirdmeye çalışıodum ama istemiyordu gezerek zıplatarak şarki syliyerek veriyordum şimdilerde oyle yapsamda istemiyor artk doktor kilosunuda az buldu sizin kiziniz şuan kac kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…