Kızlar acil yardım silik çizgi bi bakın

Minelsu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
1.733
1.025
63
Kızlar merhaba bat günüm 13 haziran ve 11 haziranda kahverengi lekelenme yaşadım birdaha kanamam gelmedi az önce bir test yaptım iki saat sonra bu şekılde çizgi cıktı gebe olabilirmiyim acaba

Eklentiler

• IMG20220614190417.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 263
Genelde ilk 5 dk dikkate alınıyor cnm 2 saat sonra çıkan çizgi malesef kuruma çizgisi aynı durumu ben kaç ay yaşadım bilmiyorum silik çizgi görüyordum hep 1 saat sonra çıkan ama adet oluyordum en iyisi kan vermek Bi kan verin kesinleştirin Allah gönlünüze göre versin inşallah tüm bebek isteyenlerin kucağını doldursun tabii başta benim olmak üzere...

Teşekkürler ederim canım rabbım kimsenin kucagını boş bırakmasın peki sende benım gibi lekelenme yaşamışmıydın sadece bir gün sürdü

Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın testi. İlk on dakikada çıkması lazım çizginin. Bir saat sonra çıkan kuruma çizgisi oluyor.

Teşekkürler ederim canım rabbım kimsenin kucagını boş bırakmasın peki sende benım gibi lekelenme yaşamışmıydın sadece bir gün sürdü
Benim ilk önce bir gün açık pembe sadece sildikçe gelen bir lekelenmem oldu geçen ay sonra kesildi bu Lekelenme den 2 gün önce de test yapmıştım hayalet çizgi görmüştüm iki gün sonra da böyle Lekelenme olunca tamam dedim kesin hamileyim ertesi gün kan vermeye gittim daha sonucum çıkmadan adet oldum malesef inşallah sende öyle olmaz canım ve hamilesindir en iyisi yarın Bi kan ver bence

Anladım canım benım direk kahverengi geldi hatta adet oluyorum sandım ped taktım ama devamı hiç gelmedi suanda şeffaf akıntı var valla bende anlam veremedim

Kızlar merhaba bat günüm 13 haziran ve 11 haziranda kahverengi lekelenme yaşadım birdaha kanamam gelmedi az önce bir test yaptım iki saat sonra bu şekılde çizgi cıktı gebe olabilirmiyim acaba
Benimde bat günüm 13 hazırlandı canım ben adetten 6 gün önce bı test yapmıştım bundan bile silikti o yüzden ciddiye almadım sabah ilk idrarla test yaptım saniyesinde ikinci çizgiyi gördüm bence yarın sabah testi tekrarla inşallah vardır bebisin :)

Anladım canım benım direk kahverengi geldi hatta adet oluyorum sandım ped taktım ama devamı hiç gelmedi suanda şeffaf akıntı var valla bende anlam veremedim
Kan testi en iyisi ne zamandır düşünüyorsunuz bizde başladık

Canım sendede lekelenme tarzı birşey oldumu peki ama benimki iki saat sonra cıktı senınde mı oyle olmuştu

Amin isteyen herkese inşallah beklemek çok zor ya sonra sonuca göre üzülmek bu zaman da da çocuk sahibi olmak zorlaştı eskiden hemen olurmuş çocuklar
Evet bende sabırla beklıyorum canım tettiklerimide yaptırdım hıcbır sorunum yok demekkı Allah bılıyor ne zaman gönderceğini hediyemizi

Canım sendede lekelenme tarzı birşey oldumu peki ama benimki iki saat sonra cıktı senınde mı oyle olmuştu
İnan ki bende hiç bir belirti olmadı benim o adetten önce yaptığım testte 2 3 saat sonra bı hayalet çizgi çıkmıştı seninkinden çok daha silikti varla yok arasındaydı

İnan ki bende hiç bir belirti olmadı benim o adetten önce yaptığım testte 2 3 saat sonra bı hayalet çizgi çıkmıştı seninkinden çok daha silikti varla yok arasındaydı
Görseli varsa zahmet vermezsem gonder me şansın varmı canım
Kuruma çizgisi diyende var bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…