O protokol numarasını e nabizdan bulabilir miyimEvet canım orayada düşüyor ama ilk önce
https://www.google.com/url?sa=t&sou...0QFnoECDAQAQ&usg=AOvVaw1DQnh_DCYVma6SId9Y_bxm sitesine düşüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O protokol numarasını e nabizdan bulabilir miyimEvet canım orayada düşüyor ama ilk önce
https://www.google.com/url?sa=t&sou...0QFnoECDAQAQ&usg=AOvVaw1DQnh_DCYVma6SId9Y_bxm sitesine düşüyor
tahlıller bolumunde cıkıyor protokol num a gerek yok. ama hastaneyı arayıp sonucu da sorabilirsin gitmeden ozeldeyse.O protokol numarasını e nabizdan bulabilir miyim
Sağlık ocagiydi ya hala da düşmedi e nabizatahlıller bolumunde cıkıyor protokol num a gerek yok. ama hastaneyı arayıp sonucu da sorabilirsin gitmeden ozeldeyse.
Canım o attıgım linktende baktınmıSağlık ocagiydi ya hala da düşmedi e nabiza
Yapamıyorsan özelden yardımcı olabilirimCanım o attıgım linktende baktınmı
O İstanbul içinmiş ben ankaradayim da Ankara için olana da girdim ama barkod numarasıni bilmiyorum bakamıyorum o yüzdenCanım o attıgım linktende baktınmı
Sonucu baktimmi cnmO İstanbul içinmiş ben ankaradayim da Ankara için olana da girdim ama barkod numarasıni bilmiyorum bakamıyorum o yüzden![]()
Evet şimdi gördüm 140 çıkmışSonucu baktimmi cnm
Canım 4 haftalık felansın o zaman çok sevindim Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsinEvet şimdi gördüm 140 çıkmış
Sağol güzelim amiiiinCanım 4 haftalık felansın o zaman çok sevindim Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Kizlarrr bana da bakar msnzzzKızlar merhaba bat günüm 13 haziran ve 11 haziranda kahverengi lekelenme yaşadım birdaha kanamam gelmedi az önce bir test yaptım iki saat sonra bu şekılde çizgi cıktı gebe olabilirmiyim acaba
Kizlar bakar msnzYarın sabah ilk idrarla tekrarlayın testi. İlk on dakikada çıkması lazım çizginin. Bir saat sonra çıkan kuruma çizgisi oluyor.
Benim de böyle çıkmıştı erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Muhtemelen var gebelik. Ama tabii ki kan tahliliyle kesinleştirmekte fayda var. İnşallah güzel haberlerinizle :)Kizlar bakar msnz
Insallah insallah Rabbım isteyen herkese nasip etsnBenim de böyle çıkmıştı erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Muhtemelen var gebelik. Ama tabii ki kan tahliliyle kesinleştirmekte fayda var. İnşallah güzel haberlerinizle :)