Aynen ama çok azCanım kabını acıp öylemi damlatçam suyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ama çok azCanım kabını acıp öylemi damlatçam suyu
Canım kabını acıp öylemi damlatçam suyu
Canım bu şekle gelde çöpe atmıştım valla gerı cıkardım sen dıyınceValla bilmiyorumbugün testim pozitif çıktı yarın kan vermeye gidicem sanırım 4 haftalık falan şeffaf akıntım var ama aşırı değil
Valla bence kuruma çizgisi değil yarın sabah tekrarla testi canımCanım bu şekle gelde çöpe atmıştım valla gerı cıkardım sen dıyınce![]()
Kaç gün gecikmesi gerekıyor ki ya bu testlere güvenmek içinValla bilmiyorumbugün testim pozitif çıktı yarın kan vermeye gidicem sanırım 4 haftalık falan şeffaf akıntım var ama aşırı değil
Benim 2 gün gecikti bugün pozitif çıktıKaç gün gecikmesi gerekıyor ki ya bu testlere güvenmek için
Benim 2 gün gecikti bugün pozitif çıktı
Anladım canım peki ıkıncı cızgı koyumu görsel yükleme şansın varmı
Maşallahh Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah canımEki Görüntüle 3084130 birini öğlen yaptım birini de 2 saat önce
Amin canım darısı senin ve tüm anne olmak isteyenlerin başına:) ama dediğim gibi benim adetim 2 gün gecikti belki ondan bu kadar belirgindirMaşallahh Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah canım
Senin çizgilerin baya belirgin
Amin canımAmin canım darısı senin ve tüm anne olmak isteyenlerin başına:) ama dediğim gibi benim adetim 2 gün gecikti belki ondan bu kadar belirgindir
Yazarım canım sende beni haberdar et inşallah hamişsindirAmin canım
Tabi onunda etkisi var yarın sonucun cıkınca değerini yazarsın
Edicem canım güzel duaların için teşekkür ederimYazarım canım sende beni haberdar et inşallah hamişsindir
Susuuu güzel haberlerini bekliyorum canımYazarım canım sende beni haberdar et inşallah hamişsindir
Sabah kan verdim canım yarın öğlen çıkacak :)Susuuu güzel haberlerini bekliyorum canım
Sağlık ocagından protokol numarası alırsan görebilirsin canım ordan akşam cıkmıs olurSabah kan verdim canım yarın öğlen çıkacak :)
Doktor e nabizdan görebilirsin dedi ama bilmiyorum kuzum bakalımSağlık ocagından protokol numarası alırsan görebilirsin canım ordan akşam cıkmıs olur
Evet canım orayada düşüyor ama ilk önceDoktor e nabizdan görebilirsin dedi ama bilmiyorum kuzum bakalım
Ben hala sabırla bekliyorum bugun dört günüm geçti adet olmayalım test yaptırıp hüsrana uğramak istemiyorumYazarım canım sende beni haberdar et inşallah hamişsindir
Sabret güzelim inşallah hamissindirBen hala sabırla bekliyorum bugun dört günüm geçti adet olmayalım test yaptırıp hüsrana uğramak istemiyorum![]()