• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler kızlar acil yardım.nolur küvez hakkında bilgisi olanlar okusun yardıma ihtiyacım var.

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım rabbim şifa versin bebeğine 1 yıl yenidoğan yoğun bakımda çalıştım.küvezde olan her bebeğe değil sadece fototerapi alan sarılık olan bebeklere göz bandı takılır gözleri ışıktan etkilenmesin diye
Benim bebegimde yeni dogdu 37+2 günlük cigerleri gelişmemiş 3gundur küvezde ne zaman cıkar bilmiyorum cıkarmı kavusurmuyum sizce

Benim bebegimde yeni dogdu 37+2 günlük cigerleri gelişmemiş 3gundur küvezde ne zaman cıkar bilmiyorum cıkarmı kavusurmuyum sizce
Benim kızım sarılık olmuştu 7 küvezde kaldı erken doganlarda konuluyormuş gelişimi tamamlanınca saglıklı birşekilde kavuşursun inş üzülme dua et.

37 haftalık yapmışsınız durumu tam olarak nedir bilmiyorum ama 37 haftaya kadar yeterince gelişmiştir. Tam olarak kendi başına solunum yapabilince verirler. Bir an önce evinize dönersiniz inşallah

37 haftalık yapmışsınız durumu tam olarak nedir bilmiyorum ama 37 haftaya kadar yeterince gelişmiştir. Tam olarak kendi başına solunum yapabilince verirler. Bir an önce evinize dönersiniz inşallah
Solunum cıhazından cıkardılar sadece oksijen veriyorlar hayatı riski varmı dedim doktorda hep azarlıyo buraya girdiyse tabiki var diyo

Solunum cıhazından cıkardılar sadece oksijen veriyorlar hayatı riski varmı dedim doktorda hep azarlıyo buraya girdiyse tabiki var diyo
Sadece oksijen alıyorsa korkacak bir durum yok annesi. Bir sürede oksijenle kontrol altında olur bir de oksijensiz denerler herşey normalse verirler. Sen duanı et çok yakında alırsınız bebeğinizi inşallah

Back