Kızlar acil yardim lutfenn cevaplar mısınız

Kadın doğuma gitmeme gerek yok degilmi aslında sağlık ocağına gidecektim ama 1 gün sonra veriyorlar biraz sabirsizim
yok canım önce kan testin çıksın. sonra gidersin kadın doğuma önce acilden verebilirsin ben bir kere özel hastane acilinden giriş yaptım ama pandemi dönemi
değildi. suan prosedür nasıldır bilemem ama istersen sabah ilk ildrara bir daha yap. kesin görünce git buraya da yaz gelişmeleri

Paylaşacağım tabikide biraz adet günümün geçmemesi beni biraz suphelendiriyor o kadar

Canım benimde böyle idi var biraz sabırlı ol bir kaçgün sonra bir daha yap koyulaşırsa kesin vardır rabbim gönlüne göre versin

Inşallah canım peki bu kasılmalar hakkında bir bilgin varmı
Bana olurdu, kasılma değil ama iğne batması gibi.
O kadar dikkat ettiğim bir durum değildi ama ‘bir şey beni cimcikliyor sanki’ diye tabirimi hatırlıyorum.
Bunun yanında sıcak basması yaşardım aynı böyle kış ayında atletle gezip ‘offf çok sıcak’ diye yakınırdım

Şu an aynı durumdayım bir sıcak bir soğuk ama daha çok terliyorum ve o iğne batmanlarını yaşıyorum şu an

Beta 48.8 çıktı cuma günü. P.tesi günü tekrar kan verecegim

Çok erken olmasına rağmen çıkmış ilşkimden kaç gün sonra yaptın acaba gebelik testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…