- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
-
Benim arkadasimdada boyleydi zor gozukuyodu gozle sonrasinda yeniledi ve cizgi baya kizardiAranızda böyle olan varmı arkadaşlar veya bir tanıdığı olan
Vericem canım ama adetim geçmedi kendimi de umutlandirmak istemiyorumBuradakilere göre var yarın bide kan verin
yok canım önce kan testin çıksın. sonra gidersin kadın doğuma önce acilden verebilirsin ben bir kere özel hastane acilinden giriş yaptım ama pandemi dönemiKadın doğuma gitmeme gerek yok degilmi aslında sağlık ocağına gidecektim ama 1 gün sonra veriyorlar biraz sabirsizim
Yarın hastaneye gitmeden 1 test daha yapacağım zaten canimBenim arkadasimdada boyleydi zor gozukuyodu gozle sonrasinda yeniledi ve cizgi baya kizardi
Paylaşacağım tabikide biraz adet günümün geçmemesi beni biraz suphelendiriyor o kadaryok canım önce kan testin çıksın. sonra gidersin kadın doğuma önce acilden verebilirsin ben bir kere özel hastane acilinden giriş yaptım ama pandemi dönemi
değildi. suan prosedür nasıldır bilemem ama istersen sabah ilk ildrara bir daha yap. kesin görünce git buraya da yaz gelişmeleri
Bende tahmini o kadar olduğunu düşünüyorum anı batmalarim var sol kasığımda acısından durulamayacak vaziyette değil ama rahatsız ediyorTebrikler, erken gebelikte o çizgi daha çok yeni iken çıkar.
2 3 haftalık hamilesiniz.
Ritmik bir şekilde var şu anda 3 4 sn de 1 kereArkadaşlar birde sol kasıkta ani batmalar oluyor bu nedir acaba
İki gebeliğimi de erken test ile öğrendim, o çizgiyi iyi bilirim.Bende tahmini o kadar olduğunu düşünüyorum anı batmalarim var sol kasığımda acısından durulamayacak vaziyette değil ama rahatsız ediyor
Inşallah canım peki bu kasılmalar hakkında bir bilgin varmıİki gebeliğimi de erken test ile öğrendim, o çizgiyi iyi bilirim.
Allah sağlıklısını hayırlısını versin, umarım hamilesinizdir.
Canım benimde böyle idi var biraz sabırlı ol bir kaçgün sonra bir daha yap koyulaşırsa kesin vardır rabbim gönlüne göre versinHamile olabilir miyim acaba daha adetime 10 gün var sizce durum nedir 2 adet test yaptım biri erken gebelik testi ikincisi normal gebelik testi ikisindede belli çizgiler erken gebelik testinde daha belirgin sizce durum nedir arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz
Bana olurdu, kasılma değil ama iğne batması gibi.Inşallah canım peki bu kasılmalar hakkında bir bilgin varmı
Şu an aynı durumdayım bir sıcak bir soğuk ama daha çok terliyorum ve o iğne batmanlarını yaşıyorum şu anBana olurdu, kasılma değil ama iğne batması gibi.
O kadar dikkat ettiğim bir durum değildi ama ‘bir şey beni cimcikliyor sanki’ diye tabirimi hatırlıyorum.
Bunun yanında sıcak basması yaşardım aynı böyle kış ayında atletle gezip ‘offf çok sıcak’ diye yakınırdım
Fotoğrafta net belli olmuyor ama erken gebelik testinde yani bariz pembe ince bir cizgiCanım benimde böyle idi var biraz sabırlı ol bir kaçgün sonra bir daha yap koyulaşırsa kesin vardır rabbim gönlüne göre versin
Hamilesin canım hayirli olsun :)Kızlaarrr beta hgc 48.8 çıktı
Beta 48.8 çıktı cuma günü. P.tesi günü tekrar kan verecegimyok canım önce kan testin çıksın. sonra gidersin kadın doğuma önce acilden verebilirsin ben bir kere özel hastane acilinden giriş yaptım ama pandemi dönemi
değildi. suan prosedür nasıldır bilemem ama istersen sabah ilk ildrara bir daha yap. kesin görünce git buraya da yaz gelişmeleri
Çok erken olmasına rağmen çıkmış ilşkimden kaç gün sonra yaptın acaba gebelik testiniHamile olabilir miyim acaba daha adetime 10 gün var sizce durum nedir 2 adet test yaptım biri erken gebelik testi ikincisi normal gebelik testi ikisindede belli çizgiler erken gebelik testinde daha belirgin sizce durum nedir arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusçok erken
8 9 gün sonra canım ama net kırmızı koyu çizgi yoktu. Ince bir çizgi vardı ama belli oluyorduÇok erken olmasına rağmen çıkmış ilşkimden kaç gün sonra yaptın acaba gebelik testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?