- 17 Kasım 2020
- 264
- 126
- 18
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
-
ne kadar sürede çıktı bunlarHamile olabilir miyim acaba daha adetime 10 gün var sizce durum nedir 2 adet test yaptım biri erken gebelik testi ikincisi normal gebelik testi ikisindede belli çizgiler erken gebelik testinde daha belirgin sizce durum nedir arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz
Yoo hic de oyle demek gerekmiyorİkisininde koyu renk olması gerekiyo hamile demek için değilsiniz
Yoo hic de oyle demek gerekmiyorbende öğrenmiş oldum o halde
5 10 dakika içerisindene kadar sürede çıktı bunlar
var o zaman canım hayırlısı olsun5 10 dakika içerisinde
Yarın kan testi için hastaneye gitsem testimin pozitif olduğunu söylesem acilden giriş yaptigimda kan verebilir miyim ıllaki kadın doğuma mi gitmeliyimbence hamilelik var . Yani bariz 2.çizgi var.
var o zaman canım hayırlısı olsun
Acilden giriş yapsam yarın idrar testimin pozitif çıktığını söylesem gebelik için kan alırlarmi canimvar o zaman canım hayırlısı olsun
Valla ben hiç bilmiyorum ben de bunu dün burdan bir arkadaşa sormuştum. O acilde bakmıyor dedi.Yarın kan testi için hastaneye gitsem testimin pozitif olduğunu söylesem acilden giriş yaptigimda kan verebilir miyim ıllaki kadın doğuma mi gitmeliyim
alırlar tabi , günüm geçti de hatta o zaman kesin alıyorlar pembiş bir yalanAcilden giriş yapsam yarın idrar testimin pozitif çıktığını söylesem gebelik için kan alırlarmi canim
Kadın doğuma gitmeme gerek yok degilmi aslında sağlık ocağına gidecektim ama 1 gün sonra veriyorlar biraz sabirsizimalırlar tabi , günüm geçti de hatta o zaman kesin alıyorlar pembiş bir yalan
Hadi inşallahSanirim var
Yumurtlama takibi yapmıyorum geçen ay da gecikme yaşadım 1 hafta kadar ve 1 buçuk gün sürdü kan testi yaptirmıştım birşey cikmamistiErken mi yumurtladiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?