Ygs sinaviydiii
Bu sabah fotoğraflarimizi da sildim tüm hepsini hic bişey kalmadi ben nefret etmekten korkuyorum cunku biraz kin tutan bi insanim. Nefret edersem bilincaltimda biyerde mutlaka kalicak yaSizin yapacak bir şeyiniz yok. O büyük eşeklik yaptığını anlayacak ve siz ondan sonra çok ciddi biçimde affedip affetmemeyi düşüneceksiniz. Ya da anlamayacak ve onun kaybı olacak. Ruh hastası bir insanla birlikte olmadığınız için de siz kazançlı çıkacaksınız.
Çünkü ona bir kere söyledim oyle bisey olmadigini ben ona inandim hep ondan da ayni seyi bekledim en azindan inanmak isteyip konusmak isteyebilirdi ama ben kendimi ona ispat etmeye calismamaliyim diye dusundum ve aramadim
amannn klasik ayrılmaya uygun bahane bulamayan saçma erkek tipi... böyle sacma bi sebepten arayıp sormayacak merak etmeyecek kadar soğuması asla gerçek olamaz..o kafada planını yapmış... boşver arkadaşım...ister buluş konuş ister ara sor nedir bu ayrıldık mı düzgün acıklama yapamıyor musun de...En azindan bitti filan dese yani ben bi de üstüne bütün sosyal medya hesaplarimi kapadim ya bi insan hic mi merak etmez whatsap a kadar kapadim yahu. Yok yok adam birden kacti gitti:):):)