kizlar acil yardim en acilinden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

armi95

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
16
2
Erkek arkadasimla yaklaşık 7aydir birlikteydik benden 5yas büyük. Butun fedakarlığı gösterdim. Sinirim hat safada olmasina ragmen sabrettim hep. Sinava girmeden 1hafta once benden uzaklasti sinavdan sonra ayrilcagini bile bile sustum. Neyin var dedigimde is su bu diye gecistirdi ve sinavin bittigi gunun gecesi sen benim arkadaşımla eski sevgiliymissin diyip kıyameti kopardi oyle bisey olmadigini soyledim yarin konusalim cok sinirliyim dedi 2 hafta oldu aramadi bende aramadim ben napicam simdi

O ne öyle be?
Asdasf, ayrılmak için g.tünden bahane uyduranı gördük taam da, bu biraz absürt olmuş.
Ayrıca, hadi sana iftira atılmış olsun, veya öyle birşey duymuş olsun diyelim. Cidden sebebi öyle birşey duymuş olması olsa bile, kıyameti kopardı dediğin tipte bi adam öyle "dur yaa yazık kızın sınavı var acık bekliyim sonra alayım paçasını aşşa" şeklinde koca bir hafta öfke kontrolü yapabilir mi? (retorik soru)

Hayir tam olarak şöyle; sinavin bittigi gün konser vardi hepbirlikteydik arkadaşları arkadasim filan sonra biz arkadaşımla ayrildik yanlarindan bana mesaj atti böyle böyle mi diye hayir dedim bana inanmiyo musun dedim yarin konusalim dedi fakat aramadi bende onu aramadim. Sadece sinav sonucu icin mesaj atti soyledim hayirlisi olsun dedi ve instagramdan filan benim en yakin kiz arkadaslarimin fotolarini beğeniyo. 2 haftayi gecti beni hala aramadi

aman ne o oyle elım sende oynar gıbı, vur kac... en ıyısı ıkısıyle de yuzles ki nerden cıkıyor boyle bır sey ogren, ıcın sogusun.
bence de çapsız bir bahane olmus

Sanki bahane uydurmuş gibi. Hayır o kadar çok takmış olsa gelir konuşurdu gibime geliyor ne aramış ne sormuş. Ee sen neden onu aramadın ki

aman ne o oyle elım sende oynar gıbı, vur kac... en ıyısı ıkısıyle de yuzles ki nerden cıkıyor boyle bır sey ogren, ıcın sogusun.
bence de çapsız bir bahane olmus
Hic lafini esirgemeyen biriydi halbuki. Ve bunun eski kiz arkadasiyla eski sevgilinmis dedigi cocuk cok yakin arkadas. 25 yasinda ben 20 yasindayim o bunu anlamicak kadar aptal olabilir mi

Sanki bahane uydurmuş gibi. Hayır o kadar çok takmış olsa gelir konuşurdu gibime geliyor ne aramış ne sormuş. Ee sen neden onu aramadın ki
Çünkü ona bir kere söyledim oyle bisey olmadigini ben ona inandim hep ondan da ayni seyi bekledim en azindan inanmak isteyip konusmak isteyebilirdi ama ben kendimi ona ispat etmeye calismamaliyim diye dusundum ve aramadim

Çünkü ona bir kere söyledim oyle bisey olmadigini ben ona inandim hep ondan da ayni seyi bekledim en azindan inanmak isteyip konusmak isteyebilirdi ama ben kendimi ona ispat etmeye calismamaliyim diye dusundum ve aramadim

Haklısın ben olsam öyle yapardım ama o erkek beyni ile belki de bak susuyor kabulleniyor diye düşünmüş olabilir mi acaba. İnsan bir konuşur merak eder ya. Hiç böyle ayrılma şekli duymadım. Hayır ayrılalım da dememiş ki.

Cok sacma...ayrilinacaksa da once bi konusulur..bu ne ki boyle...simdi ayrildi mi ayrilmadi mi o bile belli degil...arayin bulusmak istediginizi Konusmaniz gerektigini soyleyin hiding yuzyuze sorun derdim neymis...amaci ayrilmaksa bunu orada size soylesin sudden suruncemede kalmayin herkes yoluna baksin...

Bahane oldugu aramamasından da belli zaten, hani öyle bi anda muhabbeti kesmek saçma yani.
Kaldı ki, eski sevgili olsan bile nolmuş ki? Sttiret böyle bi mevzuya ayrılacak kadar takan zihniyetteki bi adamı.

Elbette, ıspatlamak gıbı bır durumunuz yok ama boyle bır cumle ıcınde kullanılmanız can sıkıcı, ne hakla boyle konusulabılıyor. Yanlıs anlamıs olabılırım konuyu fakat o eskı okul arkadasınızla da konusmalısınız bence.Erkek arkadasınızı bosverın aramamakla ıyı yapıyorsunuz.

En azindan bitti filan dese yani ben bi de üstüne bütün sosyal medya hesaplarimi kapadim ya bi insan hic mi merak etmez whatsap a kadar kapadim yahu. Yok yok adam birden kacti gitti:):):)

Cocuk arkadaşım bile değildi. Arkadaslarim numarasini bulalım konusalim dediler aynen ama arasam yine yanlis anlasilcaktim. Bi de fotoğraf atiyomus ya alışveriş yapiyomus sen kiz misin ya iftiraya ugrayan benim ortada kalan benim adam bunalima girmis gibi sahiden alışverişe cikiyo.

Bahane oldugu aramamasından da belli zaten, hani öyle bi anda muhabbeti kesmek saçma yani.
Kaldı ki, eski sevgili olsan bile nolmuş ki? Sttiret böyle bi mevzuya ayrılacak kadar takan zihniyetteki bi adamı.
Ayrildik mi yani simdi biz ayrilmisiz dimi boyu posu devrilsin

Ay evet beni üzen bu oldu zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…