• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil mutfakta iyi olanlar bakabilirmi? ?

Busra-drnk

Ailem; M & E... siz hep iyi olun..
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
385
6.363
68
31
Ya internetten bi petibor buskuvili top tarifi baktım kekle beraber işte sıvı krema falan koyuluyir içine. Acaba bu tarz tarife sıvı krema yerine ne koyabilirim krem santi gibi pasta kremam var onunla olurmuki? ?

Ya internetten bi petibor buskuvili top tarifi baktım kekle beraber işte sıvı krema falan koyuluyir içine. Acaba bu tarz tarife sıvı krema yerine ne koyabilirim krem santi gibi pasta kremam var onunla olurmuki? ?
Öyle tam tutar mı bilmiyorum ama mozaik pasta tarifini de top top yapabilirsiniz. Krem şantiyi biraz sıvı kıvamda hazırlamalısınız illa öyle yapıcam derseniz ama şeker oranı sıkıntı olabilir.

Puding,çikolatalı sos,kendi yaptığınız damak zevkinize göre bir krema,meyve suyu,süt son çare.

Öyle tam tutar mı bilmiyorum ama mozaik pasta tarifini de top top yapabilirsiniz. Krem şantiyi biraz sıvı kıvamda hazırlamalısınız illa öyle yapıcam derseniz ama şeker oranı sıkıntı olabilir.
Süt olsa garanti olur çünkü kayinvalidme gondrcem tadında sıkıntı olmasın :)

1 çorba kaşığı un
- 1 su bardağı süt
- 3 çorba kaşığı şeker yada 1 tatlı kaşığı tuz
-1 ymk kaşığı tereyağ
mikserle karıştırn sonra bıraz ılıtın....

ben muz eziyorum icine bisküvi eziyorum yuvarlayip süte bandirip üstüne hindistan cevizi buluyorum harika bisey oluo:)

Ben krema kullanmiyorum hic cunku cok cok cok zararli. Onun yerine suthaneden kaymak alip sutle aciyorum. Mis gibi de oluyor tavsiye ederim

krema kullanılmayan tarifler de var zaten.
krema hiç bir tarifte kullanmıyorum ben. onun yerine süt kakao pudra şekeriyle kıvam yapabilirsiniz zaten

Back
X