- 1 Aralık 2016
- 223
- 183
- 23
Kızlar merhaba herkese.
Mayısta düğünüm var sayılı günler kaldı.
Düğün makyajımı kendim yapmak istiyorum.
Kendimden bahsetmem gerekirse, siyah saçlıyım, gözlerim ela, tenim açık buğday.
Mat bir makyaj mı yapsam yoksa daha nemli bitişli, bol aydınlatıcılı bir makyaj mı yapsam bilemedim.
Mayısta düğünüm var sayılı günler kaldı.
Düğün makyajımı kendim yapmak istiyorum.
Kendimden bahsetmem gerekirse, siyah saçlıyım, gözlerim ela, tenim açık buğday.
Mat bir makyaj mı yapsam yoksa daha nemli bitişli, bol aydınlatıcılı bir makyaj mı yapsam bilemedim.
Gelinliğim dantel askılı kabarık bir model. Saçlarımı maşalatıp dağınık topuz yaptırmayı planlıyorum. Simsiyah saçlarım mavi siyah boyuyorum sürekli (mavilik fazla olmasa da) ,
Nasıl bir makyaj yapıyım sizce, eyeliner çekiyim mi çekmiyim mi gözlerimin şekli badem.
Ruj olarak canlı renkler mi yoksa nude tonları mı tercih ediyim,
Ten ürünlerinde sürekli açık renkler kullanıyorum kendi rengimden en az 1 ton acık olucak şekilde.
Islak makyaj daha kafama yatıyor sanki.
Hangi renkleri kullanmalıyım sizce, hangi ürünleri kullanmalıyım. Lütfen marka olarakta fikir verirseniz çok mutlu olurum.
Sayılı günlerim kaldı, gidip alışveriş yapıcam makyaj malzemerinin hepsini. Lütfen fikir verin bana, makyajımın doğal olmasını istiyorum onu söyliyim sadece.
Çok ihtiyacım var fikirlerinize, bekliyorum :))
Ruj olarak canlı renkler mi yoksa nude tonları mı tercih ediyim,
Ten ürünlerinde sürekli açık renkler kullanıyorum kendi rengimden en az 1 ton acık olucak şekilde.
Islak makyaj daha kafama yatıyor sanki.
Hangi renkleri kullanmalıyım sizce, hangi ürünleri kullanmalıyım. Lütfen marka olarakta fikir verirseniz çok mutlu olurum.
Sayılı günlerim kaldı, gidip alışveriş yapıcam makyaj malzemerinin hepsini. Lütfen fikir verin bana, makyajımın doğal olmasını istiyorum onu söyliyim sadece.
Çok ihtiyacım var fikirlerinize, bekliyorum :))