• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil! Dolandırıldık mı?

Yanlis hatta tl attirmistim bundan seneler once. Turk telekomdan iade almistim.
Mesajda 1200 tl yi gordukten sonra 3d secure sifresini neden girip odeme yaptiniz orayi anlayamadim

Bir bankaci tanidik internette illa kredi kartini kullanacaksaniz sanal kart olustrun limiti sınırlı demisti. Benim de kartimdan 200 tl odeme yapilmisti. Karti hemen kapattirdim ve banka arastirmasini yaptiktan sonra bana iade etti parayi
İnşallah . Çok telekürler

İnternetten yapacağınız alışverişler, fatura ödeme, kontör yükleme vb işlemler için asla kartınızı kullanmayın, içine 50-100 lirayı geçmeyecek yükleme yaptığınız sanal kart kullanın, çok daha güvenli.
Banka ablanızın dilekçesini aldıysa bundan sonrası çözülür ama ablanız olayın arkasını bırakmasın, dilekçe bankanın genel merkezine gidecek, genel merkezi arasın durumu izah etsin, dilekçe verdiğini söylesin belli süre içerisinde hala sonuçlanmazsa tüketici hakem heyetine gideceğini söylesin, bence aynı konuşmayı Avea'yla da yapmalı.

Bende nekadar aveanin turkcellin yada vodafone un kendi siteside olsa guvenip de odeme yapmadim hicbirzaman genellikle banka hesabimdan yaparim bankadan hesap dokumani isteyin onay disi cekilmis olamaz gelen mesaj da tutar da belli 3d secure mesaji onay mesajidir tutari gorur gormes o sifreyi girmemeliydi.. egerki bu sifre girilip onay dogrultusunda cekildiyse karttan baya uzar bu mesele yinede k.kart hesap dokumani isteyin ne adi altinda cekilmis bu tutar bir bakin bastirin gerekirse yukseltin sesinizi cingar cikartin hafife alamasinlar sizi gerekli kurumlara sikayet edicem diyin..

İnternetten yapacağınız alışverişler, fatura ödeme, kontör yükleme vb işlemler için asla kartınızı kullanmayın, içine 50-100 lirayı geçmeyecek yükleme yaptığınız sanal kart kullanın, çok daha güvenli.
Banka ablanızın dilekçesini aldıysa bundan sonrası çözülür ama ablanız olayın arkasını bırakmasın, dilekçe bankanın genel merkezine gidecek, genel merkezi arasın durumu izah etsin, dilekçe verdiğini söylesin belli süre içerisinde hala sonuçlanmazsa tüketici hakem heyetine gideceğini söylesin, bence aynı konuşmayı Avea'yla da yapmalı.
Aynen mune ablaa bende internetten herhangi bir alisveris yapicagim zaman sanalkart kullaniyorum.

Çoooook büyük ihtimalle aveanın kendi sitesinden ödeme yapılmamış. Ki yanlış bilmiyorsam başka operatörün ödemesi yapılamaz.
Böyle işlemler için en sağlıklısı bireysel bankacılıktan yapmak. Ya da sanal kart.
Geçmiş olsun. Peşini bırakmayın ve ziyaret ettiği sitelerden hangi siteden işleö yaptığınu bulup bankaya bildirin.

Back
X