Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatsızlandığım için erken döndüm. Kaldığımız yerden devam : )
Merhaba,
kargonuz yarın yola çıkıyor cuma, cumartesi en geç pazartesi elinizde olmuş olması gerekiyor. Yani 26 hazirana kadar kesinlikle elinizde olur.
teşekkürler....
nerede kalmıştık. Bugün 16:00 ya kadar başvuru yapanların kartları da bugün yollanacak başvuru yapacaklar lütfen beklemesin... Yoksa bir sonraki kargoya kalacaklar...
kazen bey yurtdisi icin kartlar hakkinda aciklama yapacakmissiniz sanirim belli oldu mu
cok güzel bir haber.10 eure cok uygun bence,bu habere cok sevindim,ilginiz icin cok tesekkür ederim kazen bey.Evet bugün o konuda anlaşmayı yaptık...
Bana sitemvari birşeyler yazılmıştı neden 10 € diye neden TR'de 10 TLK iken bize 10 € diye. Bugün osnuçlandırdık kargo dahil (uçakla) kart bedeli 10 € yarın IBAN numarasını sitede yayınlayacağım. Herşey dahil 10 € ile karta sahip olabileceksiniz.
Kazen bey cok cok tesekkür ederim inanin cok sevindim 10 euro benim icinde uygun.Evet bugün o konuda anlaşmayı yaptık...
Bana sitemvari birşeyler yazılmıştı neden 10 € diye neden TR'de 10 TLK iken bize 10 € diye. Bugün osnuçlandırdık kargo dahil (uçakla) kart bedeli 10 € yarın IBAN numarasını sitede yayınlayacağım. Herşey dahil 10 € ile karta sahip olabileceksiniz.