- 5 Ağustos 2023
- 65
- 20
- 3
- 18
- Konu Sahibi zehracanum
-
bana da kız gibi geldi ya. yumurtalığa benziyor evet ama duadağa da benziyor. ve penis göremedim. o yüzden bence kız
Tekrar baktırdınız mı acaba son olarak ne denildi cinsiyeteBilemiyorum ki bende iki bacak arası yapılmadı tahmin yandan baktı doktor
Baktırdık evet 37 haftalık olduğu için belli etmiyor fazla dedi kıza benziyo gibi dendi bilmiyorum hayırlısı olsun bakalım 2 haftamız kaldı öğreniriz doğuncaTekrar baktırdınız mı acaba son olarak ne denildi cinsiyete
Önce erkek mi demişlerdi hep canım ? Hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun inşallahBaktırdık evet 37 haftalık olduğu için belli etmiyor fazla dedi kıza benziyo gibi dendi bilmiyorum hayırlısı olsun bakalım 2 haftamız kaldı öğreniriz doğunca
Evet öncelerde erkek dendi hep belkide büyüdüğü için göremedi bilemiyorum sağolun teşekkür ederim Allah razı olsunÖnce erkek mi demişlerdi hep canım ? Hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun inşallah
Bende de aynı durum var gerçi bizim haftamız çok erken ama sizi okuyunca 37. Haftaya kadar erkek söylenip kız olduğunu öğrenmeniz biraz şoka uğratmıştır tabiki cinsiyet önemli değil sağlık en mühimi ama ona göre hazırlık yapmışsınızdır özel hastaneye mi gidiyordunuzEvet öncelerde erkek dendi hep belkide büyüdüğü için göremedi bilemiyorum sağolun teşekkür ederim Allah razı olsun
Evet özele gidiyordum kız olduğunu söyleyen doktorum farklıydı ama hayırlısı olsun tabiki her şeyi hazırdı şimdi doğumu bekliyorumBende de aynı durum var gerçi bizim haftamız çok erken ama sizi okuyunca 37. Haftaya kadar erkek söylenip kız olduğunu öğrenmeniz biraz şoka uğratmıştır tabiki cinsiyet önemli değil sağlık en mühimi ama ona göre hazırlık yapmışsınızdır özel hastaneye mi gidiyordunuz
Hayırlısı ile sağlıkla alın kucağınıza inşallah Dr bakış açısına göre değişir bir durum demek ki az kalmış sizi farklı bir heyecan sarmış şimdi son günlerdeEvet özele gidiyordum kız olduğunu söyleyen doktorum farklıydı ama hayırlısı olsun tabiki her şeyi hazırdı şimdi doğumu bekliyorum
Amin canım sağolasın teşekkür ederim heycanliydik şimdi daha fazla heycanimiz var bakalım hayırlısı olsunHayırlısı ile sağlıkla alın kucağınıza inşallah Dr bakış açısına göre değişir bir durum demek ki az kalmış sizi farklı bir heyecan sarmış şimdi son günlesa
Amin inşallah o ben de heyecanınıza ortak oldum sizde doğum sonrası müsait olduğunuz vakit haber verirseniz mutlu eAmin canım sağolasın teşekkür ederim heycanliydik şimdi daha fazla heycanimiz var bakalım hayırlısı olsun
Tabiki inşallah.sizdemi böyle bir durum yaşıyorsunuz ondan mı merak ettinizAmin inşallah o ben de heyecanınıza ortak oldum sizde doğum sonrası müsait olduğunuz vakit haber verirseniz mutlu e
Olurum sevgiler
Evet bende de bir Dr um kız dedi diğer Dr um erkek dedi 14+1 de cinsiyet tahmini yapıldı tedavi ile hamileyim o yüzden iki duruma da kontrol e gidiyorumTabiki inşallah.sizdemi böyle bir durum yaşıyorsunuz ondan mı merak ettiniz
Anladım cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet bende de bir Dr um kız dedi diğer Dr um erkek dedi 14+1 de cinsiyet tahmini yapıldı tedavi ile hamileyim o yüzden iki duruma da kontrol e gidiyorum
Amin sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimiziAnladım cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Pek anlamam ama erkek gibi duruyorYorum yaparmisinizzz lütfen 13 haftada
Teşekkürler yorumunuz için nerden anladınızPek anlamam ama erkek gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?