kızlar acil bir yabancı film önerisi lütfen...

duymuştum ama izlemedim, konusu kısaca yazarmısın canım
canım,
Kübada fidel kastro,umarım doğru yazmışımdır:)suçluları vs rüyalar şehri abd ye postalar :)alpacino ve arkadaşı kötü işlerden sonra gangasterliğe başlarlar 5 defa falan izlemişimdir..

canım,
Kübada fidel kastro,umarım doğru yazmışımdır:)suçluları vs rüyalar şehri abd ye postalar :)alpacino ve arkadaşı kötü işlerden sonra gangasterliğe başlarlar 5 defa falan izlemişimdir..

bukadar iddialı tavsiye ediyorsan mutlaka izleyeceğim çok çok teşekkürler canım :KK60:

malefizi hiç duymamıştım bakıcam hemen tşkr ederim
Maleficent.jpg

purge açık sahneler var ama boğazının düğümleneceği hatta dayanamayıp sinirleneceğin sahneler var tavsiye ederim sonra kapıdaki düşman eski bir fil hayat güzeldir ....benim adım khan ...

imdbnin top250 sinin izlediniz mi? onlardan başlayın derim. Aşk filmi isteseydiniz güzel bir tavsiyem vardı da 15 dakika kadar önce telefondan bir arkadaşıma tavsiye etmiştim ki bu konuyu gördüm. :KK48:

bu kadar güzel olduğuna garanti ediyorsanız, aşk filmi de olur canım :)
merak ettim şimdi, amelie izlediğim en güzel aşk filmidir, onun üzerine geçebilirmi sizin tavsiye edeceğiniz :)

Ayrıca Cinderella Man o da harika bir film ve gerçek bir hikaye.. Tavsiye ettiğim üç film de harika .

X