En son geçen pazartesi 107 ydi, bu pazartesi 104Düşmesi iyi canım yine de,zaten yavaş düşüyor beta hcg.
Insallah boyle kurtulursun.Gecmis olsun.
Kacti degerin en son?
onunda yukseliyms ikinci igneyi vurdurdugu halde.sanirim iki gun sonra ameliyat olacakms eger belirli bi düşme olmazsa.Bende gecen Salı vuruldum iğneyi.Keske kendiliginden sonlansa ama degerler biara düsüyor gb olsa da yine çikti benimde.Insallah arkadasinda iyidir.
En son geçen pazartesi 107 ydi, bu pazartesi 104
onunda yukseliyms ikinci igneyi vurdurdugu halde.sanirim iki gun sonra ameliyat olacakms eger belirli bi düşme olmazsa.
amin canim insallah.4500 ile basladi suan 3800 bi ara 3600 du tekrar yukseldi isteHadi insallah bu hafta daha iyi bi düşüş olur♡seninde icin daha da rahatlar.
Yani nerdeyse 15 gun oyle mi?
Igneden sonraki 4.gun yuksek cikiyor ama 4.gunle 7.gun arasindaki daha belirleyici.
Sanirim degerleride bayaa yuksek.Insallah en zararsiz sekilde atlatirda Allah sifa versin♡
amin canim insallah.4500 ile basladi suan 3800 bi ara 3600 du tekrar yukseldi iste
sende tez vakitte atlatirsn insallah.saglikli bi evladin olur
insallahh amin canimAllah kolaylik versin ona da.
Bugunume sukur diyorum atlattim gb geliyor son 1 ay'ı ozellikle son 2 haftayi dusundukce.
Cok sukur 3bucuk yasinda bi kızım var.Insallah artik ilerleyen zamanda deneriz :) hic farki olmuyormus ilkinden cok uzucu ama nasip.
Allah kucagi bos olanlara nasip etsin oncelikle nasipse bize de ♡
merhaba bende dış gebelik geçiriyorum bhcg değerlerim 417-280-202 doktor hastaneye yatırmayı söyledi ama kabul etmedim sizin değerler nasıldı?kendiliğinden mi ilaçla mı düştü değerleriniz? teşekkürlerKuzum yavas yavas artsa belki saglikli gebelikler olabiliyor ama bi kere düştü mu cokta umutlanmamak lazim dis gebelik geciriyor olabilirsin tabi net bisey diyemem biliyorsun bende geçirmiştim ve deger az az dusup 1 ayda kendiliğinden 0 lanmisti
merhaba bende dış gebelik geçiriyorum bhcg değerlerim 417-280-202 doktor hastaneye yatırmayı söyledi ama kabul etmedim sizin değerler nasıldı?kendiliğinden mi ilaçla mı düştü değerleriniz? teşekkürler
sanırım tedbir amaçlı , 7 aylık bebeğim var emziriyorum, ilaç almadan geçirebilsem keşkeBenim 300-330-500 dü iğne ile düştü. Hastaneye falan yat demedi ama çok ağrın olursa kesin ara dedi. Sizin de düşmeye başlamış aslında niye yat dedi ki
sanırım tedbir amaçlı , 7 aylık bebeğim var emziriyorum, ilaç almadan geçirebilsem keşke
çok teşekkürler aminİğne yapılmadan böyle düşüş varsa düşecektir inşallah.. Bazen düşüp tekrar yükselebiliyor sanırım riske atmak istemiyor inşşallah çabucak atlatırsınız, beta hcg takibini ihmal etmeyin
evet çok teşekkür ederim sürekli doktordayım hayırlısıcanım geçmiş olsun bende dış gebelik yaşamıştım çok zor bir dönemdi test sonuçlarına göre dış gebelik olabilir çünkü bir iki günde değerlerin katlanması gerekiyor diye biliyorum ama benim kanamam vardı doktor banada hastaneye yatıcaksın demişti yatmamıştım sonra ağrılarım çoğaldı kasıklarımda yolda giderken düşürmüştüm bebeğimi çok kötü bir durumdu hastaneye yatmanız gerekiyorsa yatın tehlikeli bir durum dış gebelik iç kanama geçirebilirsiniz farketmeden
evet çok teşekkür ederim sürekli doktordayım hayırlısı
ah canım çok geçmiş olsun gidiyorum , çok teşekkür ederim inşallah sağlıcakla atlatırızSifirlanmayi gorene kadarda git canim ihmal etme
Bende 26 Eylul'de vurulmustum igne,hala gidiyorum,bugunde :)
karakulli Nasıl oldun?Daha iyisindir insallah
ah canım çok geçmiş olsun gidiyorum , çok teşekkür ederim inşallah sağlıcakla atlatırız
Geçmiş olsun canım. Ben en son 7 ağustosta adet görmüştüm hala betahcg takibindeyim. Önce bir süre hcg takibi yapacaklar. Düşme eğilimine geçmez ya da bir düşüp bir yükselirse metotrexade denen ilaçtan verecekler ve takip edecekeler. Düşme olursa takibe devam, ama yükselişe geçme durumunda ikinci doz metotrexade verecekler. Ama değerin yüksek değil tek dozla düşer diye tahmin ediyorummerhaba öncelikle herkese geçmiş olsun. ben de günlerdir kaygı ve stresten bitap düştüm. 2 ekimde transferim oldu tüp bebek..2 adet 5, gün embriyosu..12 gün sonra test yaptım yani 13 ekimde 73 çıktı..15 ekimde 256 ve 3 kattan fazla arttı çook sevindim. sonra 4 gün bekle dedi dr öyle tekrar et..4 gün geçti 370( 2 gün daha bekledim 430..2 gün daha bekledim 550 cıvarı artık hatırlamıyorum bile..şimdi transfer olalı 23 gün oldu bu cumaya dek bekleyeceksin dedi doktorum cuma tekrar bakacak..ne ağrım var ne kanamam.değerim 370 olduğu gün kahve leke hafif kanama oldu sonra bıçak gibi kesti.bu arada tüp bebek ilaçlarımı da sonuç 370 olduğu gün bıraktım. çok korkyorum nasıl bir süreç bekliyor beni
Bu ilaç sonrası kanama ile mi düşecek peki ve çok yan etkisi var miGeçmiş olsun canım. Ben en son 7 ağustosta adet görmüştüm hala betahcg takibindeyim. Önce bir süre hcg takibi yapacaklar. Düşme eğilimine geçmez ya da bir düşüp bir yükselirse metotrexade denen ilaçtan verecekler ve takip edecekeler. Düşme olursa takibe devam, ama yükselişe geçme durumunda ikinci doz metotrexade verecekler. Ama değerin yüksek değil tek dozla düşer diye tahmin ediyorum
Bu ilaç sonrası kanama ile mi düşecek peki ve çok yan etkisi var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?