Kızlar acil- beta hcg- dış gebelik

Geçmiş olsun hemen hemen aynı artışlarla dış gebelik geçirdirdim. Değer 500ü bile bulmadan tüpüm yırtıldı ve alındı. Tek tarafta aynı noktaya batma yanma vardı. Koyu renk kanama akıntıyla devam etti.
Kanaman oldumu?
Haftana göre ortalama değerin altında ve muhtemelen bu haftalarda kese görünebilir. Ama sende görünmüyor.
Korkutmak istemem ama acele etmelisin. Bende değerimin küçüklüğüne güvenmiştim ama patlamayı engellemedi.
Araştırma hast. Yada özele bu değerle başvurursan bekle derseler ısrar et müdehale etsinler.
Yaşamayan bilmez tecrubemi ve tavsiyemi yapmasam içim rahat etmezdi kusura bakma. Çok geçmiş olsun inşallah dış gebe değilsindir.

Geçmiş olsun hemen hemen aynı artışlarla dış gebelik geçirdirdim. Değer 500ü bile bulmadan tüpüm yırtıldı ve alındı. Tek tarafta aynı noktaya batma yanma vardı. Koyu renk kanama akıntıyla devam etti.
Kanaman oldumu?
Haftana göre ortalama değerin altında ve muhtemelen bu haftalarda kese görünebilir. Ama sende görünmüyor.
Korkutmak istemem ama acele etmelisin. Bende değerimin küçüklüğüne güvenmiştim ama patlamayı engellemedi.
Araştırma hast. Yada özele bu değerle başvurursan bekle derseler ısrar et müdehale etsinler.
Yaşamayan bilmez tecrubemi ve tavsiyemi yapmasam içim rahat etmezdi kusura bakma. Çok geçmiş olsun inşallah dış gebe değilsindir.
Sağol canım kahve lekelerle başladı koyu kahve siyaha yakın pütürlü kanamayla devam ediyor. Kan gibi değil ama. Ben ağrı ve yanmayı 133 ten beri hissediyorum ve doktora da söyledim kaç kez. Doktor da anladı sanırım yarın sabah çağırdı hastaneye, ünv hastanesi doktoru... benim normalde ağrım sızım olmaz. Geçen ay sol kasığımda ağrım vardı doktora gittim niye geldin dedi, anormal normalde hissetmediğim bir ağrım var dedim, güldü... baktı yumurtam çatlamamış 5 cm kistim oluşmuş. Yine dedim kaç kez, hamilelik belli olduktan sonra, dış gebelik ihtimali var mı şuramda yanma ve ağrı var dedim, zannetmiyorum dedi... ve eminim ki orada şu an bir embriyo var eminim orada çıkacak

Değerim 20 saatte 239 dan 310 a çıkmış. Yükselmeye devam ediyor. Pazartesi tekrar kan verecekmişim. İğneyle düşürmeye çalışcaz dedi doktor. Ama değerin kaça kadar yükselmesini bekleyecekler bilmiyorum. Ağrım da devam. Doktor aslında rahim duvarı kallınlığı da güzelmiş ama?!... dedi beni binlerce soruyla baş başa bıraktı:(

Değerim 20 saatte 239 dan 310 a çıkmış. Yükselmeye devam ediyor. Pazartesi tekrar kan verecekmişim. İğneyle düşürmeye çalışcaz dedi doktor. Ama değerin kaça kadar yükselmesini bekleyecekler bilmiyorum. Ağrım da devam. Doktor aslında rahim duvarı kallınlığı da güzelmiş ama?!... dedi beni binlerce soruyla baş başa bıraktı:KK43:
Hani dicem baska doktora da git sor sorustur ama goremezki bu degerle keseyi benim 560 la zor görmüştü

Hani dicem baska doktora da git sor sorustur ama goremezki bu degerle keseyi benim 560 la zor görmüştü
Yok kuzum biri uzman biri hoca iki kişi ayrı ayrı inceledi, zaten bu hızla devam ederse pazartesi 500 ün üstüne çıkar değer. Umarım o zaman görünür de ne yapacaklarsa yaparlar bir an önce.

Yok kuzum biri uzman biri hoca iki kişi ayrı ayrı inceledi, zaten bu hızla devam ederse pazartesi 500 ün üstüne çıkar değer. Umarım o zaman görünür de ne yapacaklarsa yaparlar bir an önce.
Canim ne yaptin merak ettim var mi bir sonucunda gelişme

cnm merhaba bende geldim. Allah yardımcımız olsun. benımde degerim bi düştü sonra tekrar arttı 20 gün kanamam oldu belki daha fazla ve degerim en son 13e düşmüş. inşAllah dış gebelik degildir. benimde dış gebelikten şüphelenildi yarın tekrar kontrole gidicem kan vermeye

Ayyy cNım geçmiş olsun Nası sevinmiştim sana inşllah yarım güzel haberler yazardın düşse bile tüplerine zarar vermesin diye dua edicem hakkında hayırlısı olsun

cnm merhaba bende geldim. Allah yardımcımız olsun. benımde degerim bi düştü sonra tekrar arttı 20 gün kanamam oldu belki daha fazla ve degerim en son 13e düşmüş. inşAllah dış gebelik degildir. benimde dış gebelikten şüphelenildi yarın tekrar kontrole gidicem kan vermeye
Bak ne güzel senin düşmüş igne vs.sana bisey yapilmamisti degil mi kendiliğinden düşmüştü

Kuzum yanlış anlama tabiki düşmesine sewinmedim ama sana zarar vermedi zora sokmadi hastanede yaturmadi yani bunada şükür diye dedim

Kuzum yanlış anlama tabiki düşmesine sewinmedim ama sana zarar vermedi zora sokmadi hastanede yaturmadi yani bunada şükür diye dedim
aaa yok cnm yanlış anlamadım zaten :) ben senin ne demek istedigini anladım❣

aaa yok cnm yanlış anlamadım zaten :) ben senin ne demek istedigini anladım❣
Aman canim valla ben tamamen iyi niyetimden dedim o_Obelki seviniyor gibi yanlış anlasilmasindan korktum oyle bisey isteyecek en son insanim biliyorsun cok istiyoruz ya bebek Vardir Allahin bir bildiği bende hamile kalamıyorum:KK43: bakalim bekleyecegiz simdiye kadar ilk denemede tutuyordu o kadar dillendirdim ki yok olmuyor:KK42: 3.ayima gircem tik yok adet oluyorum habire demekki zamani var:işsiz:

Her böyle bir konu olduğunda yazıyorum
İnşallah hakkınız da hayırlısı olur
Benimde degerlerim bı düşüp bı de iki katı artıyordu
Doktor dış gebelik deyip kürtaj için gün vermişti o ara gidemedim
Haftasında devlet hastanesine gittim
Dış gebelik değil ikizmiž
Şimdi yaşlarına girmek üzereler

Başka doktora daha gidin

Ayyyyy gerçekten süper bi olay Allahim herkese nasip etsin ewlatlarinada saglik sihhat versin rabbim size bağışlasın
Her böyle bir konu olduğunda yazıyorum
İnşallah hakkınız da hayırlısı olur
Benimde degerlerim bı düşüp bı de iki katı artıyordu
Doktor dış gebelik deyip kürtaj için gün vermişti o ara gidemedim
Haftasında devlet hastanesine gittim
Dış gebelik değil ikizmiž
Şimdi yaşlarına girmek üzereler

Başka doktora daha gidin

Ayyyyy gerçekten süper bi olay Allahim herkese nasip etsin ewlatlarinada saglik sihhat versin rabbim size bağışlasın
Aminn Allah razı olsun
Ben o hafta gitmiş olsaydım iki bebeğimi canlı canlı aldırmış olacaktım:(((((
İkiz gebelikle dış gebelik pek ayıramıyorlarmış doktorlar
Başka bir doktor dedi bunu da

Kan pihtilasmaniz var mı biliyormusunuz?

Bir de bir arkadasta söylemiş benim de düzensiz değerlerimin olduğu gebeliğin ikizdi pıhtılaşma sorunu vardı ve düşmüştü

Back