Kızlar acil- beta hcg- dış gebelik

Her böyle bir konu olduğunda yazıyorum
İnşallah hakkınız da hayırlısı olur
Benimde degerlerim bı düşüp bı de iki katı artıyordu
Doktor dış gebelik deyip kürtaj için gün vermişti o ara gidemedim
Haftasında devlet hastanesine gittim
Dış gebelik değil ikizmiž
Şimdi yaşlarına girmek üzereler

Başka doktora daha gidin
Benim bir kez 133 ten 120 ye düştü sonra katladı anlamadım ki ben de:(

cnm merhaba bende geldim. Allah yardımcımız olsun. benımde degerim bi düştü sonra tekrar arttı 20 gün kanamam oldu belki daha fazla ve degerim en son 13e düşmüş. inşAllah dış gebelik degildir. benimde dış gebelikten şüphelenildi yarın tekrar kontrole gidicem kan vermeye
Ayy umarım tekrar yükselmez canım, doktor yarınki değere göre karar verecek işte, sen kurtuldun darısı başıma yaa:(

Bende iki kere dış gebelik geçirdim bu değerler malesef dış gebelik gibi duruyor:( benim ikiside iğneyle düştü.Çok ama çok kötü bir durum allah kolaylık versin.Allahım hiçbirimize tekrarını yaşatmasın

Benim bir kez 133 ten 120 ye düştü sonra katladı anlamadım ki ben de:KK43:
Benimkiler tam hatırlamıyorum ama 5-10 hobi katlarla çıktı sonra iki hafta ne yükseldi ne indi sonra da epeyce arttı
O zaman dış gebelik dedi doktor
Yani tabiki tam olarak bilemem nedir ne değildir
Ama Rabbim her ne ise kolaylık versin yardımcınız olsun inşallah

Aminn Allah razı olsun
Ben o hafta gitmiş olsaydım iki bebeğimi canlı canlı aldırmış olacaktım:KK43:((((
İkiz gebelikle dış gebelik pek ayıramıyorlarmış doktorlar
Başka bir doktor dedi bunu da
Yuh artik ya cok kötü olur ayirt edememeleri düşünsene ikiz gebelik var ama dis gebelik diyor Allahim kimsenin başına vermesin

Bana da doktor tup bebek demişti sol kapali olduğu için bi de yas 31 zaman kaybetme demisti gervi ondada risk varmis

Kuzum yas 30 geckinmiydi senin unuttum bir anda eger oyleyse acaba tup bebek mi denesen ne bileyim bilemedim
Canım 34 üm bitti, aşılama bile yapmayacaklar bana hamile kalabildiğim için. Ama dış gebelikse kesinleşince konuşulması lazım tabi bu durumun. Çünkü bir önceki de yüksek ihtimal dış gebelikti

Ya nasıl bir şey bu ya alınsaydı vicdan azabı:KK43: peki değerlerin de benim gibi bir kere düşüp sonra mı yükselmeye başladı yoksa bir düşüp bir yükseldi mi?
İlkin çok yavaş ilerledi
Doktor gebelik olmayabilir dedi
Sonra durdu
Ve birden çok çok arttı
Dış gebelik dedi
Yani doktorda o ara fetodan ihraç edildi ki feto ilk kez sanırım iyi biseye vesile oldu
Devletteki doktor bana kürtaj denildiğinde hemen olmayın farklı farklı dokkltorlara gidin diye de uyarmıştı

İlkin çok yavaş ilerledi
Doktor gebelik olmayabilir dedi
Sonra durdu
Ve birden çok çok arttı
Dış gebelik dedi
Yani doktorda o ara fetodan ihraç edildi ki feto ilk kez sanırım iyi biseye vesile oldu
Devletteki doktor bana kürtaj denildiğinde hemen olmayın farklı farklı dokkltorlara gidin diye de uyarmıştı
Anladım, o zaman sizin durum benden farklı duruyor. Bende hafif düşüş yaşandı:(

Kızlar değerim 310 dan 354 e yükselmiş. Bugün keseye benzeyen bir şey buldular ultrasonda ama yerini tam anlayamadılar. Yarın kürtaja giriyorum bulabilirlerse bozuk kese bulamazlarsa dış gebelik diyecekler.
Bir de saç keseye benziyor dediler... bilemedim...
yarın benim iş çözülecek yani, bu sene aldığım anestezilerrrr... operasyonlarrr... vücudum çok yıprandı, arada detox için bir şeyler yapıyorum ama, beyazlarım ve yüzümdeki çizgiler bana el sallıyor artık...

Kızlar değerim 310 dan 354 e yükselmiş. Bugün keseye benzeyen bir şey buldular ultrasonda ama yerini tam anlayamadılar. Yarın kürtaja giriyorum bulabilirlerse bozuk kese bulamazlarsa dış gebelik diyecekler.
yarın benim iş çözülecek yani, bu sene aldığım anestezilerrrr... operasyonlarrr... vücudum çok yıprandı, arada detox için bir şeyler yapıyorum ama, beyazlarım ve yüzümdeki çizgiler bana el sallıyor artık...
Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla durumun netleşsin biraz dinlendir kendini

Allah yardimcin olsun kuzum tez zamanda iyiles toparlan insallah

Back