Canım geçmiş olsun bak kurtuldun umarım benim de bir an önce sıfırlanırayy cnm Allah şifa versinn sana. bu arada benimde degerim sıfırlandı
inşAllah cnm kese nerede gözüktü ?Sağolun kızlar, değer düşmüş biraz keseye benzeyen şey de 12 mm den 8 mm e düşmüş. Kendi kendine atabilir atmazsa cuma iğne vururuz dediler. Şimdilik taburcu oluyorum.
Canım geçmiş olsun bak kurtuldun umarım benim de bir an önce sıfırlanır
hiçbirşey kürtaj önerildi kabul etmedim. kendiliğinden sıfırlanıcagına inandıgım için :) ve sıfırlandı zatenSuperrrr canim senin adina cok sewindim nasil 0 olmuştu unuttum dis gebelik geçiren ark.var ya hepsini karıştırıyom igne kurtaj vs ne yapılmıştı sana
Ohh iyi olmuş kuzum benimde öyle olmuştuhiçbirşey kürtaj önerildi kabul etmedim. kendiliğinden sıfırlanıcagına inandıgım için :) ve sıfırlandı zaten
Kese değil kesemsi bir şey varmış :) sol tüpte, ama emin olamadıkları için kürtaj yaptılar.inşAllah cnm kese nerede gözüktü ?
bunuda ilk defa duydum Allah şifa versin cnmKese değil kesemsi bir şey varmış :) sol tüpte, ama emin olamadıkları için kürtaj yaptılar.
bunuda ilk defa duydum Allah şifa versin cnm
cnm nasıl oldun??Ben de vallaaaa. Bakalım yarın zaten kan sonucu bir fikir verir, başka bir doktor buldum ona bi gidicem haftaya.
Sorma canım dedemiz vefat etti apar topar kan verdim dün ordan memlekete geldik. Değer 203 ten 137 ye düşmüş. Pazartesi doktor çağırdı değere bakacakmış bi de ultrasonla takip etmemiz lazım dedi. Cenaze koşturmacasından mıdır nedir kanamam başladı dün. Kürtajdan sonra 3 gün bir şey yoktu. Şu an sanki bir yerin kesilir kanar ya öyle kan geliyor. Bilemedim, çok acayip...cnm nasıl oldun??
Başınız sagolsun canim mekanı cennet olsun nur içinde yatsın deden sanada geçmiş olsun canimSorma canım dedemiz vefat etti apar topar kan verdim dün ordan memlekete geldik. Değer 203 ten 137 ye düşmüş. Pazartesi doktor çağırdı değere bakacakmış bi de ultrasonla takip etmemiz lazım dedi. Cenaze koşturmacasından mıdır nedir kanamam başladı dün. Kürtajdan sonra 3 gün bir şey yoktu. Şu an sanki bir yerin kesilir kanar ya öyle kan geliyor. Bilemedim, çok acayip...
Amin dostlar sağolsun canım, teşekkür ederimBaşınız sagolsun canim mekanı cennet olsun nur içinde yatsın deden sanada geçmiş olsun canim
Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlara sabır versin . AMİN. inşAllah senin durumunda daha iyiye gider cnmSorma canım dedemiz vefat etti apar topar kan verdim dün ordan memlekete geldik. Değer 203 ten 137 ye düşmüş. Pazartesi doktor çağırdı değere bakacakmış bi de ultrasonla takip etmemiz lazım dedi. Cenaze koşturmacasından mıdır nedir kanamam başladı dün. Kürtajdan sonra 3 gün bir şey yoktu. Şu an sanki bir yerin kesilir kanar ya öyle kan geliyor. Bilemedim, çok acayip...
canim gecmis olsun basin sagolsun.onsallah birdaha yasamazsn saglikla alirsn bebegmi kucaginaAmin dostlar sağolsun canım, teşekkür ederim
Sağol canım arkadaşa da geçmiş olsun. Üzücü bir durum valla. Benim iğneden vazgeçildi değer düşmeye başladığı için, ama okuduğum kadarıyla saç dökülmesiyle alakalı bir şey görmedim. Şahsi kanaatim ameliyattan iyidir ne olursa olsun. Benim dış gebelik durumu daha önce geçirdiğim tüp ameliyatından kaynaklanmış olabilirmiş. Düşmediğinde mecbur ameliyatla tüplere girecekler ve her türlü tüplerin zarar görme riski var.canim gecmis olsun basin sagolsun.onsallah birdaha yasamazsn saglikla alirsn bebegmi kucagina
tekrar tekrar yazıp canini sikmak istemedim.ama sana bisey sorcam arkadasm hindistanda yasiyo test yapti gebe ama lekelenmeleri geldi.bi sabah dr a gitti rahimde kese var ici bos bebekte tupte demisler.neta degerlerine gore ya igme ya kirtaj yada sezeryan bolumunden ameliyat demisler.ama o igne icin kanser tedavisinde kullanılan ilac demisler saclarn dokulur fakan 10 gun boyunca vurulacaksn demisler.simdi oranin dili farkli oldugu icin ilac ismide farkli oluyo ama.var mi oyle bisey saclarin dokulmeai falan
kiz da korkmus baya
ona da oyle demisler zaten.aksam ameliyata alcaklarms.zarar gorduyse tuple birlikte alincakms.allah bi daha yasatmasn canim cok gecmis olsunSağol canım arkadaşa da geçmiş olsun. Üzücü bir durum valla. Benim iğneden vazgeçildi değer düşmeye başladığı için, ama okuduğum kadarıyla saç dökülmesiyle alakalı bir şey görmedim. Şahsi kanaatim ameliyattan iyidir ne olursa olsun. Benim dış gebelik durumu daha önce geçirdiğim tüp ameliyatından kaynaklanmış olabilirmiş. Düşmediğinde mecbur ameliyatla tüplere girecekler ve her türlü tüplerin zarar görme riski var.
İnşallah tüplere zarar vermemiştir yaaa... valla çok zır durumlar bunlar size de geçmiş olsun canım. Sağlıklı gebelikleri olur inşallahona da oyle demisler zaten.aksam ameliyata alcaklarms.zarar gorduyse tuple birlikte alincakms.allah bi daha yasatmasn canim cok gecmis olsun
bi dahakime insallah saglikla dogar
amin canim insallahİnşallah tüplere zarar vermemiştir yaaa... valla çok zır durumlar bunlar size de geçmiş olsun canım. Sağlıklı gebelikleri olur inşallah
canim gecmis olsun basin sagolsun.onsallah birdaha yasamazsn saglikla alirsn bebegmi kucagina
tekrar tekrar yazıp canini sikmak istemedim.ama sana bisey sorcam arkadasm hindistanda yasiyo test yapti gebe ama lekelenmeleri geldi.bi sabah dr a gitti rahimde kese var ici bos bebekte tupte demisler.neta degerlerine gore ya igme ya kirtaj yada sezeryan bolumunden ameliyat demisler.ama o igne icin kanser tedavisinde kullanılan ilac demisler saclarn dokulur fakan 10 gun boyunca vurulacaksn demisler.simdi oranin dili farkli oldugu icin ilac ismide farkli oluyo ama.var mi oyle bisey saclarin dokulmeai falan
kiz da korkmus baya
Yok gülüm nerdeeee... azcık azcık düşüyor değer. Haftaya pazartesi yine aynı olursa vuracaklarmış iğneyiBende gecen Salı vuruldum iğneyi.Keske kendiliginden sonlansa ama degerler biara düsüyor gb olsa da yine çikti benimde.Insallah arkadasinda iyidir.
Yok gülüm nerdeeee... azcık azcık düşüyor değer. Haftaya pazartesi yine aynı olursa vuracaklarmış iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?