Var pıhtılaşma canım, ben de anlamadım ne oluyor valla kilitlendimKan pihtilasmaniz var mı biliyormusunuz?
Bir de bir arkadasta söylemiş benim de düzensiz değerlerimin olduğu gebeliğin ikizdi pıhtılaşma sorunu vardı ve düşmüştü
Benim bir kez 133 ten 120 ye düştü sonra katladı anlamadım ki ben deHer böyle bir konu olduğunda yazıyorum
İnşallah hakkınız da hayırlısı olur
Benimde degerlerim bı düşüp bı de iki katı artıyordu
Doktor dış gebelik deyip kürtaj için gün vermişti o ara gidemedim
Haftasında devlet hastanesine gittim
Dış gebelik değil ikizmiž
Şimdi yaşlarına girmek üzereler
Başka doktora daha gidin
Ah kuzum eğer dış gebelikse ondan olduğunu düşünüyorum. Son hamileliğimde de sağ tüple alakalı aynı sıkıntıyı yaşamıştımBelki ameliyat olmuşsun ya tupten ondan dis gebelik yasamissindir umarim kolayca atlatirsin
Ayy umarım tekrar yükselmez canım, doktor yarınki değere göre karar verecek işte, sen kurtuldun darısı başıma yaacnm merhaba bende geldim. Allah yardımcımız olsun. benımde degerim bi düştü sonra tekrar arttı 20 gün kanamam oldu belki daha fazla ve degerim en son 13e düşmüş. inşAllah dış gebelik degildir. benimde dış gebelikten şüphelenildi yarın tekrar kontrole gidicem kan vermeye
Sağol canım benim inşallah öyle olur gerçi benim sağ tüp sanırım siZlere ömürAyyy cNım geçmiş olsun Nası sevinmiştim sana inşllah yarım güzel haberler yazardın düşse bile tüplerine zarar vermesin diye dua edicem hakkında hayırlısı olsun
Benimkiler tam hatırlamıyorum ama 5-10 hobi katlarla çıktı sonra iki hafta ne yükseldi ne indi sonra da epeyce arttıBenim bir kez 133 ten 120 ye düştü sonra katladı anlamadım ki ben de
Yuh artik ya cok kötü olur ayirt edememeleri düşünsene ikiz gebelik var ama dis gebelik diyor Allahim kimsenin başına vermesinAminn Allah razı olsun
Ben o hafta gitmiş olsaydım iki bebeğimi canlı canlı aldırmış olacaktım((((
İkiz gebelikle dış gebelik pek ayıramıyorlarmış doktorlar
Başka bir doktor dedi bunu da
Kuzum yas 30 geckinmiydi senin unuttum bir anda eger oyleyse acaba tup bebek mi denesen ne bileyim bilemedimAh kuzum eğer dış gebelikse ondan olduğunu düşünüyorum. Son hamileliğimde de sağ tüple alakalı aynı sıkıntıyı yaşamıştım
AminnYuh artik ya cok kötü olur ayirt edememeleri düşünsene ikiz gebelik var ama dis gebelik diyor Allahim kimsenin başına vermesin
Ya nasıl bir şey bu ya alınsaydı vicdan azabıAminn
Evet çok kötüydü
Ben hala düşündükçe deli oluyorum
O gün gidebilmiş olsaydım bebeklerim((
Canım 34 üm bitti, aşılama bile yapmayacaklar bana hamile kalabildiğim için. Ama dış gebelikse kesinleşince konuşulması lazım tabi bu durumun. Çünkü bir önceki de yüksek ihtimal dış gebeliktiKuzum yas 30 geckinmiydi senin unuttum bir anda eger oyleyse acaba tup bebek mi denesen ne bileyim bilemedim
İlkin çok yavaş ilerlediYa nasıl bir şey bu ya alınsaydı vicdan azabıpeki değerlerin de benim gibi bir kere düşüp sonra mı yükselmeye başladı yoksa bir düşüp bir yükseldi mi?
Anladım, o zaman sizin durum benden farklı duruyor. Bende hafif düşüş yaşandıİlkin çok yavaş ilerledi
Doktor gebelik olmayabilir dedi
Sonra durdu
Ve birden çok çok arttı
Dış gebelik dedi
Yani doktorda o ara fetodan ihraç edildi ki feto ilk kez sanırım iyi biseye vesile oldu
Devletteki doktor bana kürtaj denildiğinde hemen olmayın farklı farklı dokkltorlara gidin diye de uyarmıştı
Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla durumun netleşsin biraz dinlendir kendiniKızlar değerim 310 dan 354 e yükselmiş. Bugün keseye benzeyen bir şey buldular ultrasonda ama yerini tam anlayamadılar. Yarın kürtaja giriyorum bulabilirlerse bozuk kese bulamazlarsa dış gebelik diyecekler.
Bir de saç keseye benziyor dediler... bilemedim...
yarın benim iş çözülecek yani, bu sene aldığım anestezilerrrr... operasyonlarrr... vücudum çok yıprandı, arada detox için bir şeyler yapıyorum ama, beyazlarım ve yüzümdeki çizgiler bana el sallıyor artık...
Allah yardimcin olsun kuzum tez zamanda iyiles toparlan insallahKızlar değerim 310 dan 354 e yükselmiş. Bugün keseye benzeyen bir şey buldular ultrasonda ama yerini tam anlayamadılar. Yarın kürtaja giriyorum bulabilirlerse bozuk kese bulamazlarsa dış gebelik diyecekler.
Bir de saç keseye benziyor dediler... bilemedim...
yarın benim iş çözülecek yani, bu sene aldığım anestezilerrrr... operasyonlarrr... vücudum çok yıprandı, arada detox için bir şeyler yapıyorum ama, beyazlarım ve yüzümdeki çizgiler bana el sallıyor artık...
Superrrr canim senin adina cok sewindim nasil 0 olmuştu unuttum dis gebelik geçiren ark.var ya hepsini karıştırıyom igne kurtaj vs ne yapılmıştı sanaayy cnm Allah şifa versinn sana. bu arada benimde degerim sıfırlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?