Kızlar acil- beta hcg- dış gebelik

karakulli

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
813
435
23
41
kızlar beta değerlerim 10-56-133-120-240
Bu değerlerle dış gebelik olabilir mi? Tam düşüyor derken tekrar yükselmiş sinirim bozuldu yaa M melegim44

133 ten 120 ye 2 gün içinde düştü, 240 a iki gün içinde çıktı. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Hepsi sıfırlanana kadar düşmeye devam etti. Sağ kasığımda da ağrı ve yanma hissi var. Tabiki mecbur devam edeceğiz ölçtürmeye. Doktora da ulaşamadım. Yarın gideceğim sabah... açıkçası progesteronun düşük çıkması ve hcgdeki bu dalgalanma bana dış gebeliği düşündürdü.

Bu değerlerle dış gebelik olabilir mi? Tam düşüyor derken tekrar yükselmiş sinirim bozuldu yaa M melegim44
Kuzum yavas yavas artsa belki saglikli gebelikler olabiliyor ama bi kere düştü mu cokta umutlanmamak lazim dis gebelik geciriyor olabilirsin tabi net bisey diyemem biliyorsun bende geçirmiştim ve deger az az dusup 1 ayda kendiliğinden 0 lanmisti

Kuzum disgebelik belirtisi progesteronun düşük seyretmesi tek taraflı kasık ağrısı sirt ağrısı omuz ağrısı...

Anladım kuzum, zaten sağlıklı gebelik değil o kesin. Sadece dış gebelik mi anlamaya çalışıyorum. Tüp ameliyatı da olduğum için riskim fazla

Sen hic birs3ye bakip strese girme bence sakin kafayla bekle 2 gun sonra testi tekrar insAllah kalkar.yine dusersede hayirlisi diyelim kendini boyle heyecanlandirma.belkide iyi bir gebelikdir.bekle bakalim biraz dua et dinlen kafani yorma.bir tek hayirlisi de korkma

Tamam bu dış gebelik yaaa hepsi var bende
Bitanem oyleyse bile hic endişe etme benim psikoljim bozulmuştu ustelik 560li degerlerdi benimki neler neler dediler cok zor bilmem ne hicbisey yok hicbi farki yok kimyasaldan sadece su anda yapman gereken belirtileri dikkate alman en ufak bi şüphen de doktorunu ara gözün acik olsun zaten doktor bilir ne yapacağını

Farzi misal gebe değilsin normal yasantina devam et onemli olan psikolojinin rahat olmasi bu degerler goz korkutacak degerler degil benim hast.yattgimda kadinin değeri 3000 lerdeydu sen dusun erken teshisher zaman iyidir

Bakacağız artık bakalım. Takip edeceğiz mecbur şimdi. İnşallah iğneyle sonlanır da uğraştırmaz

Belki ikizdi biri düşmüştür öylede olabiliyor..ama ben iki defa dış gebelik geçirdim ikisinde de düşüş olmadı hep az az arttı..ikiye katlanmadı..

Peki nasıl tedavi oldun canım?iğne mi ameliyat mı? Değerin kaça kadar yükseldi?
İlkinde tüpüm alındı ama onda değer baya yüksekti kalp atışı felan vardı 4.000 lerdeydi..ikincisinde 1500 ü beklediler keseyi bulmak için sürekli kontrol altındaydım metotrexat ile sonlandırıldı 12 gün hastanede kontrol altındaydım..

Hay allah yaaaaa... kıyamam... her iki tüpten de dış gebelik oldu yani. E peki niye oluyormuş doktor bir şey söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…