Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
133 ten 120 ye kac gunde dustu canim.bir kez daha tekrarlaman lazim kan testini bildigin ikiye katlamış son sonucta
Kuzum yavas yavas artsa belki saglikli gebelikler olabiliyor ama bi kere düştü mu cokta umutlanmamak lazim dis gebelik geciriyor olabilirsin tabi net bisey diyemem biliyorsun bende geçirmiştim ve deger az az dusup 1 ayda kendiliğinden 0 lanmisti
Anladım kuzum, zaten sağlıklı gebelik değil o kesin. Sadece dış gebelik mi anlamaya çalışıyorum. Tüp ameliyatı da olduğum için riskim fazlaKuzum yavas yavas artsa belki saglikli gebelikler olabiliyor ama bi kere düştü mu cokta umutlanmamak lazim dis gebelik geciriyor olabilirsin tabi net bisey diyemem biliyorsun bende geçirmiştim ve deger az az dusup 1 ayda kendiliğinden 0 lanmisti
Tamam bu dış gebelik yaaa hepsi var bendeKuzum disgebelik belirtisi progesteronun düşük seyretmesi tek taraflı kasık ağrısı sirt ağrısı omuz ağrısı...
Sen hic birs3ye bakip strese girme bence sakin kafayla bekle 2 gun sonra testi tekrar insAllah kalkar.yine dusersede hayirlisi diyelim kendini boyle heyecanlandirma.belkide iyi bir gebelikdir.bekle bakalim biraz dua et dinlen kafani yorma.bir tek hayirlisi de korkma
Bitanem oyleyse bile hic endişe etme benim psikoljim bozulmuştu ustelik 560li degerlerdi benimki neler neler dediler cok zor bilmem ne hicbisey yok hicbi farki yok kimyasaldan sadece su anda yapman gereken belirtileri dikkate alman en ufak bi şüphen de doktorunu ara gözün acik olsun zaten doktor bilir ne yapacağınıTamam bu dış gebelik yaaa hepsi var bende
Peki nasıl tedavi oldun canım?iğne mi ameliyat mı? Değerin kaça kadar yükseldi?Belki ikizdi biri düşmüştür öylede olabiliyor..ama ben iki defa dış gebelik geçirdim ikisinde de düşüş olmadı hep az az arttı..ikiye katlanmadı..
İlkinde tüpüm alındı ama onda değer baya yüksekti kalp atışı felan vardı 4.000 lerdeydi..ikincisinde 1500 ü beklediler keseyi bulmak için sürekli kontrol altındaydım metotrexat ile sonlandırıldı 12 gün hastanede kontrol altındaydım..Peki nasıl tedavi oldun canım?iğne mi ameliyat mı? Değerin kaça kadar yükseldi?
Hay allah yaaaaa... kıyamam... her iki tüpten de dış gebelik oldu yani. E peki niye oluyormuş doktor bir şey söyledi mi?İlkinde tüpüm alındı ama onda değer baya yüksekti kalp atışı felan vardı 4.000 lerdeydi..ikincisinde 1500 ü beklediler keseyi bulmak için sürekli kontrol altındaydım metotrexat ile sonlandırıldı 12 gün hastanede kontrol altındaydım..