• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil bakinnn !!!

Canim genel olarak erkekler elde edince rahatliktan bi boşvermislik gösteriyorlar bayanlara karşı . Ama sizinki bundan daha ciddi birsey sanırım eğer seni bu kadar umursamiyorsa. Belki senin ona verdiğin değeri sana vermiyor evlilik planları fln yapıyorsan tek taraflı olabilir .

Ben şunu sormak istiyorum . Iliskiye girmeden önce de mi böyle umursamaz bir tipti?

Evlilik öncesi düşünce yapıma ters... Ama keyfi yaşayanın ağlanması daha ters bi durum... Önemliyse yaşamayın... Yaşıyorsanız ağlanmayın...:sinirli:

Eski konularındaki mi sensin bu mu sensin anlamadım
Ama eğer, hiç işin gücün yoksa, o minik hücrelerinle farazi hikayeler uydurup insanların burada iyiniyetini suistimal edip, Zamanlarını çalıyorsan
Senden ala edep yoksunu olmaz

Arkadaşım için yazdık bu durumu sıkıntı yapmayın kızlar kimsenin iyiliğini suistimal edicek kadar dusmedim ;)

Bir senedir bir birlikteliğin var cinsel konuda herşeyi yaşadım bir anlık oldu hersey. Kimseyi vermedigim değeri veriyorum sanki hic bisey olmamış gibi davranıyor aramızda gel dedigimde bazen gelmiyo fedakarlık yap diyo bana ama kendisi yapmiyo ayrılmak istediğimi soyledigimde sürekli tamam diyo barışmak istedigimde ben seni hic birakmadim ki diyo benim triplerimden sıkıldiği için gelmediğini soyluyor ama sorunları halletmek için hic caba gostermiyo bencilce davranıyo birbirimize hediye alma ozelligimiz yok herşey için caba gösterdiğini görüyorum ama benim için yapmıyo ama tam anlamıyla ayrılmış değiliz hic sizce yapısı mi bu yoksa ben mi abartiyorum kızlar şuan ayrı gibiyiz cagirdim gelmedi kavga ettik yorumlariniza gore bi yol cizicem kendime yardim edin .
Yanlış Zaman,Yanlış Insan .. Bu laf tam oldu sanırım. Bir bayanın hiç bir erkeğe karşı muhtaç kalmasını onun ağzının içine bakmasına karşıyım. Evli olursun durum daha farklı olur yorumlar daha farklı olabilir belki ama daha yaşın 20. Hata yaptım diyorsun o zaman neresinden donersen kar.Anlattiklarini ve çocuğu gözümde canlandirdigim kadarıyla. Senin için olursa olurr olmassa amaaann diyen bir tip canlaniyor. Muhtaç olacagin bir durum yok ona karşı . Cocugun adını bilmiyorum ama 100tane ahmet 100tane ali veli var . Bundan bi kaç ay bir kaç sene sonra düşüncelerin daha da degisicek ve su olduğun duruma keşke üstünde fazla durmasaymisim diceksinn. gelip geçici bir iliski ben şahsen onunuzu göremiyorum. Öyle birisi hayatındayken kazandigin neydi de kaybettiginde ne gibi kayip yasayabilirsinki? Bunu düşün bence . Kendini okuluna ver,derslerine işine yogunlas emin ol unutursun. Milletin anası babasi vefaat ediyor en fazla 1sene agliyoruz. Mal kaybı olur bu en fazla . Hiç bir kadının bu denli ezilmeye hakkı yok .daha çok Küçüksünn. Eğer bakirelik durumu hayatinda sorun yasaticagina inaniyorsanda çalışıp diktirebilirsin. Sonuçta senin cinsel yasantin.

Kızlar arkadasim derdini yazmak istedi uyelikle uğraşmak istemedi fikrinizi aldı hepsi bu

Bir senedir bir birlikteliğin var cinsel konuda herşeyi yaşadım bir anlık oldu hersey. Kimseyi vermedigim değeri veriyorum sanki hic bisey olmamış gibi davranıyor aramızda gel dedigimde bazen gelmiyo fedakarlık yap diyo bana ama kendisi yapmiyo ayrılmak istediğimi soyledigimde sürekli tamam diyo barışmak istedigimde ben seni hic birakmadim ki diyo benim triplerimden sıkıldiği için gelmediğini soyluyor ama sorunları halletmek için hic caba gostermiyo bencilce davranıyo birbirimize hediye alma ozelligimiz yok herşey için caba gösterdiğini görüyorum ama benim için yapmıyo ama tam anlamıyla ayrılmış değiliz hic sizce yapısı mi bu yoksa ben mi abartiyorum kızlar şuan ayrı gibiyiz cagirdim gelmedi kavga ettik yorumlariniza gore bi yol cizicem kendime yardim edin .
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:bu ne
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-nikahim.927669/

Arkadaşı içinmiş :ukala::ukala: ben zaten konunun başında da bi anda oldu demesiyle pek ciddiye almamıştım kendisini :KK53:

Back