- 26 Ağustos 2015
- 72
- 21
- 18
- 30
Sen bir silkelensene!ne deemek beni kim alacak!
Sen erkek olsan böyle birini alirmiydin mesela evlendigim biri beni kabul etsede kavga ettiğimizde yüzüme vurucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bir silkelensene!ne deemek beni kim alacak!
Bu dusunce yapisinda degismesi gereken cok sey var.Kendimden nefret ediyorum benim en büyük hayalim evden gelinlikle çıkmak babamın alnimdam opup beni damadına teslim etmesini benim helalim ben.şimdiye kadar ona namusuna sahip çıktım simdi senin demesiydi ama simdi beni kim alicak o yüzden ayrılmak istemiyorum
Anlayan Allah rızası için anlatsın arkadaşlar ya.Mevzuyu bi anlayalım.Ondan sonra belki bi faydamız dokunur.
farzet bu erkek psikopat,hergün evlenince dayak yiyeceksin, yada alkolik bu hayatı kendine layık görmek senin bakireliğinden geçiyorsa neden yaşadın?bence eğitim durumun her ne ise lütfen daha akademik olmaya çalış çok dar bir bakış açısına sahipsin....Evleneceğin insanın karakterini çizmişsin, bence farklı bir erkek profili çiz kafanda ,geçmişe sünger çek kendini yetiştir ve sakın bu tip bir hataya düşme! bu adamın günün birinde, evlendiğindei, bu durumu yüzüne vurmayacağı garantisi varmı bu soruyu da düşün!Sen erkek olsan böyle birini alirmiydin mesela evlendigim biri beni kabul etsede kavga ettiğimizde yüzüme vurucak
Aynen sen zaten şöyle hafif biriydin bekarken soyle boyle oldu, ne malum benim ilk oldugum diyiverirfarzet bu erkek psikopat,hergün evlenince dayak yiyeceksin, yada alkolik bu hayatı kendine layık görmek senin bakireliğinden geçiyorsa neden yaşadın?bence eğitim durumun her ne ise lütfen daha akademik olmaya çalış çok dar bir bakış açısına sahipsin....Evleneceğin insanın karakterini çizmişsin, bence farklı bir erkek profili çiz kafanda ,geçmişe sünger çek kendini yetiştir ve sakın bu tip bir hataya düşme! bu adamın günün birinde, evlendiğindei, bu durumu yüzüne vurmayacağı garantisi varmı bu soruyu da düşün!
Bir senedir bir birlikteliğin var cinsel konuda herşeyi yaşadım bir anlık oldu hersey. Kimseyi vermedigim değeri veriyorum sanki hic bisey olmamış gibi davranıyor aramızda gel dedigimde bazen gelmiyo fedakarlık yap diyo bana ama kendisi yapmiyo ayrılmak istediğimi soyledigimde sürekli tamam diyo barışmak istedigimde ben seni hic birakmadim ki diyo benim triplerimden sıkıldiği için gelmediğini soyluyor ama sorunları halletmek için hic caba gostermiyo bencilce davranıyo birbirimize hediye alma ozelligimiz yok herşey için caba gösterdiğini görüyorum ama benim için yapmıyo ama tam anlamıyla ayrılmış değiliz hic sizce yapısı mi bu yoksa ben mi abartiyorum kızlar şuan ayrı gibiyiz cagirdim gelmedi kavga ettik yorumlariniza gore bi yol cizicem kendime yardim edin .
Bir anda olmamıştır bir anda olsa duramazdın
Kendimden nefret ediyorum benim en büyük hayalim evden gelinlikle çıkmak babamın alnimdam opup beni damadına teslim etmesini benim helalim ben.şimdiye kadar ona namusuna sahip çıktım simdi senin demesiydi ama simdi beni kim alicak o yüzden ayrılmak istemiyorum
Kendimden nefret ediyorum benim en büyük hayalim evden gelinlikle çıkmak babamın alnimdam opup beni damadına teslim etmesini benim helalim ben.şimdiye kadar ona namusuna sahip çıktım simdi senin demesiydi ama simdi beni kim alicak o yüzden ayrılmak istemiyorum
Sen erkek olsan böyle birini alirmiydin mesela evlendigim biri beni kabul etsede kavga ettiğimizde yüzüme vurucak
Bu ne ya ergen trip i gibiBen simdi bi hata yaptım tabi yaptigimda ve bir sure sonrasında hata olarak düşünmüyordum ama sonradan bu kadar değişmesi beni üzdü bana karşı fedakarlığı yok hani bisey alıp bak sana bunu aldım senin için bunu düşündüm sence nasıl dusunmusum diye hic fikrimi almiyo kavga ederken susuyo aslında hep susuyo ben ona bagirdigimda guluyo bak yine triplere girdin diyo