• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil bakinnn !!!

Kendimden nefret ediyorum benim en büyük hayalim evden gelinlikle çıkmak babamın alnimdam opup beni damadına teslim etmesini benim helalim ben.şimdiye kadar ona namusuna sahip çıktım simdi senin demesiydi ama simdi beni kim alicak o yüzden ayrılmak istemiyorum
Bu dusunce yapisinda degismesi gereken cok sey var.
Gençler, üniversite okuyun! Baska sehre baska ulkelere gidin Allah aşkina kafayi az derslere verin de dunyaya biraz farkli bakabilin.
Kamu spotundan sonra gelelim sana, o kadar geleneksel olma, bu cocuga da mecbur degilsin! Yazilan yorumlari onemse bak burada cogu insan tecrubeli ve yaşça senden buyuk. Boşa konuşmuyoruz, lutfen dikkate al.

cinselliği adam size kul köle olsun diye yaşadıysanız zaten büyük hata yapmışsınız
Cinselliği yaşadığınız için değil; sırf bu yüzden sizle ilgilenmek zorunda olduğunu düşündüğünüz için.
'gel dedim gelmiyor' kısmı da biraz garip geldi.
ayrılmak istediğinizi söyleyen sizsiniz; barışmak isteyen yine sizsiniz.
İlgiyi, isteklerinizi 'ayrılıyorum, terk ediyorum' şantajlarıyla alamazsınız.

Anlayan Allah rızası için anlatsın arkadaşlar ya.Mevzuyu bi anlayalım.Ondan sonra belki bi faydamız dokunur.

adam bunla 1 senedir cinsellik icin beraber buda sevgili olduklarini ciddi iliskileri oldugunu saniyor olay bu.
yardim edilecek birsey yok ortada ayrilip kendini kullandirmayi biraksin o kadar.

Sen erkek olsan böyle birini alirmiydin mesela evlendigim biri beni kabul etsede kavga ettiğimizde yüzüme vurucak
farzet bu erkek psikopat,hergün evlenince dayak yiyeceksin, yada alkolik bu hayatı kendine layık görmek senin bakireliğinden geçiyorsa neden yaşadın?bence eğitim durumun her ne ise lütfen daha akademik olmaya çalış çok dar bir bakış açısına sahipsin....Evleneceğin insanın karakterini çizmişsin, bence farklı bir erkek profili çiz kafanda ,geçmişe sünger çek kendini yetiştir ve sakın bu tip bir hataya düşme! bu adamın günün birinde, evlendiğindei, bu durumu yüzüne vurmayacağı garantisi varmı bu soruyu da düşün!

Bu dusunceler hep kizlik zari zirvaligindan kaynaklaniyor. Kardesim kadinlarin cogundan ilk iliskide kan falan gelmez, gelmemesi normal olan. Vajinismus tedavisi gordum, doktora gittim, bilinçlendim, haybeye konusmuyorum.

farzet bu erkek psikopat,hergün evlenince dayak yiyeceksin, yada alkolik bu hayatı kendine layık görmek senin bakireliğinden geçiyorsa neden yaşadın?bence eğitim durumun her ne ise lütfen daha akademik olmaya çalış çok dar bir bakış açısına sahipsin....Evleneceğin insanın karakterini çizmişsin, bence farklı bir erkek profili çiz kafanda ,geçmişe sünger çek kendini yetiştir ve sakın bu tip bir hataya düşme! bu adamın günün birinde, evlendiğindei, bu durumu yüzüne vurmayacağı garantisi varmı bu soruyu da düşün!
Aynen sen zaten şöyle hafif biriydin bekarken soyle boyle oldu, ne malum benim ilk oldugum diyiverir

Bir senedir bir birlikteliğin var cinsel konuda herşeyi yaşadım bir anlık oldu hersey. Kimseyi vermedigim değeri veriyorum sanki hic bisey olmamış gibi davranıyor aramızda gel dedigimde bazen gelmiyo fedakarlık yap diyo bana ama kendisi yapmiyo ayrılmak istediğimi soyledigimde sürekli tamam diyo barışmak istedigimde ben seni hic birakmadim ki diyo benim triplerimden sıkıldiği için gelmediğini soyluyor ama sorunları halletmek için hic caba gostermiyo bencilce davranıyo birbirimize hediye alma ozelligimiz yok herşey için caba gösterdiğini görüyorum ama benim için yapmıyo ama tam anlamıyla ayrılmış değiliz hic sizce yapısı mi bu yoksa ben mi abartiyorum kızlar şuan ayrı gibiyiz cagirdim gelmedi kavga ettik yorumlariniza gore bi yol cizicem kendime yardim edin .

Cinsellik yaşamış olduğun için fazladan ilgi mi bekliyorsun? Bence psikolojin hazır olmadan bir şeyleri yaşamışsın. İlişkini kendin bozmuşsun. Neden sürekli küsüp barışıyosun? Gelmedi demişsin. Neden gelmiyor adam mantıklı sebebi var mı? Madem küsüyorsun neden sen barışıyorsun. Evet cidden adam seni bırakmıyor kendince ayrılıp barışıyorsun.

Bir anda olmamıştır bir anda olsa duramazdın :KK66:

Hahahah koptum :D bugun kk hatunlaru tam frmunda dgrusu

knu sahıbı arkadassım adam senı sevmıyr bence bak kardesım kadınların en buyuk sılahı seks ... bence (bakıre olup olmamandan bashetmıyrum bu benı ılgılendrmez ) bayanlar evlenmeden cınsellık yasamamalı cunku heyecan bıtıyr adam alacagını almıs ılerısı ıcın merak yok heyecan yok e elının altında her dedgnı yapmaya hazr bı kadın var tabıkı adam nazlanacak salacak kendını cunku pnu baglayan bısey yok dedıgım gıbı tabıkı basına buyruk olacak pasa gnlusu ısterse gelecek ıstemezse gelmeyecek eh tabı senı brakmak ıstemeyecek cunku her ıhtıyacını karsılıysun oh gel keyfım gel havasına grmıs ve bence senı sevmıyr seven ınsan uzmez bunları yapmaz

Kendimden nefret ediyorum benim en büyük hayalim evden gelinlikle çıkmak babamın alnimdam opup beni damadına teslim etmesini benim helalim ben.şimdiye kadar ona namusuna sahip çıktım simdi senin demesiydi ama simdi beni kim alicak o yüzden ayrılmak istemiyorum

ohooo bu tarz klise hayalleri olan bir kizin sevgilisiyle sevisecek ortama girmemesi grekiyor, o senin dedigin bir anda olmaz canim, cok gec simdi birak bu duygusal halleride kendini daha fazla kullandirtmadan ayril su cocuktan. budan birsey bekliyorsan yaniliyorsun yani bundan sana koca falan olmaz koy kasaba hic olmaz uzaklas ayril kendi yoluna bak.
Bundan sonrada kaldiramayacagin seyler yasama.

Saçmalama ya almayan almasın. Onun için seninle evlenmeyecek adamın yanında işi yok zaten. Evlenmeden önce cinsellik yaşıyorsan ayrılma ihtimalini hesaplican. İnsanlar nikah üstü ayrılıyor kala kalıyorlar. Ayrıca bir erkeği sırf seviştin diye evliliğe mecbur etmek de bencilce geliyor.

ne kadar korkunç bir düşünce bu böyle. Ne demek beni kim alıcak?
Sırf bu yüzden iğrenç bir ilişkiyi çekmek zorunda mısın?
Bütün hayatın, geleceğin, umutların madem vajinana bağlıydı japon yapıştırıcısıyla yapıştırsaydın oranı.
Sanki bakire olmayanlar genelevde. onları babaları alınlarından öpmüyor.

Sen erkek olsan böyle birini alirmiydin mesela evlendigim biri beni kabul etsede kavga ettiğimizde yüzüme vurucak

Erkek olsam sırf sevişti diye kendini bana mecbur hisseden kendini zardan ibaret gören kadınla evlenmezdim. Dimdik ayakları yere basan güçlü kadın isterdim yanımda.

Ben simdi bi hata yaptım tabi yaptigimda ve bir sure sonrasında hata olarak düşünmüyordum ama sonradan bu kadar değişmesi beni üzdü bana karşı fedakarlığı yok hani bisey alıp bak sana bunu aldım senin için bunu düşündüm sence nasıl dusunmusum diye hic fikrimi almiyo kavga ederken susuyo aslında hep susuyo ben ona bagirdigimda guluyo bak yine triplere girdin diyo
Bu ne ya ergen trip i gibi

Demekki adam istediğini aldı ve sana doydu artık sen adını nasıl istersen öyle koy

Konu sahibi ayrı değişik, sevgilisi ayrı. -Bir zara bu kadar önem veriyorsa neden birlikte oldu?
-Kendisine hayvan gibi davranan biriyle nasıl gurursuzca sevgili olarak kalabiliyor?
-Gelinlikle evden cıkmam, babamın alnimdan öpmesi, damada teslim etmesi, helalim blah blah..." gibi kendini kurbanlık koyun yerine koyan, bu kadar vizyonsuz bir en büyük hayale neden sahip olunur?

Biz de sevgili olduk, cinsellikse biz de çekim duyduk ama "bir anda oldu" dencek bişey yaşamadık.
Bu bir anda olan şeyler bir anda olmuyor da ondan olabilir mi?
Ortam lazım önce bunun için.

Sen bu ortamı bulmuş yaşamışsın, belli ki bu kafadasın. O zaman şimdi sızlanmanın anlamı yok, zarım da zarım diye dövünmek faydasız.

Konu sahibi en kızdığım tip bu mesela.
Psikolojik olarak, yaşam tarzı olarak sevgilinle cinsellik yaşayacak durumda değilmişsin ama bir heves yaşamışsın. Şimdi arkasında durmuyor kendini değersiz görüyor, "beni kim alsın" diye saçmalıyorsun.
Yakında diktirmek istiyorum diye konu açarsan başta ben topa tutarım seni haberin olsun şimdiden.

Back