Cinsellikten sonra değişti ama bana hep yemin ediyor ilkim sensin diye bide bazı hareketlerinden ilki olduğumu bende anladım internetten araştırdım cinsellikten erkeklerin nasıl olduğunu
Nasil oluyormus?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsellikten sonra değişti ama bana hep yemin ediyor ilkim sensin diye bide bazı hareketlerinden ilki olduğumu bende anladım internetten araştırdım cinsellikten erkeklerin nasıl olduğunu
yaşlarınız,varsa mesleğiniz ne merak ettim,yorumu ona göre yapacağım da!
Ve sen hala bunu istiyorsun?Yanima cagirdim gelmedi evdeyim dedi ağladım aradım gel barisalim dedim anlamiyomusun kitmisin kapat telefonu dedi küfür etti
bence bu sekilde ayrilarak, sonra da barismaya calisarak surekli kaybediyorsun. Ki son telefon gorusmenizde de cocuk resti cekmisHaklisin ama ben bi gün öyle yapicam desem ikinci gün yine kendim gibi oluyorum öyle yapsam duzelirmi iliskimiz ben kazaniyomuyum kaybediyomuyum bunu çok merak ediyorum
Yaş küçük herhalde..
Sürekli ayrıl, barış, ayrıl geri çağır derken ortada bir ilişki kalmamış, hiç olmamış hatta..
Ne amaçla ayrılıp barışıyorsun?
Tartışmayı hatta kavga etmeyi belki de küsmeyi filan öğrenmelisin. Her pürüzde ayrılırsan her çağırmada da barışacağını zannetme..
bence bu sekilde ayrilarak, sonra da barismaya calisarak surekli kaybediyorsun. Ki son telefon gorusmenizde de cocuk resti cekmis
yaşlarınız küçük ve bu ilişkide karşılıklı yaptığınız kaprislerle, belliki saygıyıda tüketmişsiniz....fazla üzerine düşmeyin,bu cinsellik yaşama durumunuz sizin tercihiniz elbette, ama elinizde ona karşı kullanabileceğiniz bir koz olmasın!sonuçta bu yaşanmışlık tek taraflı değil,birde dünyada tek erkek sensin modundan çıkın lütfen!Yasım 20 onunki 22 markette mörş olarak çalışıyorum oda değirmen pastanesinde şeflik yapiyo
Birlikle oldum evet bakire değilim bu yüzden sanirsam ona kendimi muhtaç hissediyorum ama bu hareketleri beni çok yoruyor yanlış yapmisim bakireligimi ona verdim bu beni çok uzuyor ama seviyor mu yoksa yapısı mi bu ona yorum yapmanızı istiyorum
ilk basamakta kalmış hattaMaslow un ihtiyaclar hiyerarsisini karsilamaktan öteye gidememissiniz
İnsan kolay kolay kimseyi değiştiremez.Hatalarimin farkındayım onu değiştiremez miyim ?
Sakin olup daha tane tane anlatmayı dener misiniz?
Anladıklarım;
1 Bakire değilsiniz
2 Adam odun
3 Birbirinize hediye almıyorsunuz
4 Çağırdınız gelmedi
Ama neye yorum yapacağımı bilmiyorum?
İnsan kolay kolay kimseyi değiştiremez.
Ama kendini değiştirebilirsin, farkında olman güzel.
Başka şeylerin de farkında olmanı öneririm.
Sana küfür eden, dengesizce davranan bir erkeğin kölesi olmamalısın, sırf cinsellik yaşadın diye..ona muhtaç olma fikrini çıkar kafandan.
Bu kadar önemliyse bekaret. İlişki yaşamamalıydın. Hata etmişsin.
Önce kendine değer ver, o da değer veriyorsa devam et, vermiyorsa yol ver gitsin
Sirf cinsellik yasadin diye ona 'mecbur' olmuyorsun canim, ona da boyle hissettirme. Sirf bu yuzden sana kaba davranan küfreden biriyle devam etmen cok mantikli degil.
Once sen kendine saygi duyacaksin, sonra etrafin sana saygi duyacak
Ayrica helal olsun ay birlikte oldum acaba nerede diktirsem gibi bir konu açmadigin için.
Kesinlikle yapısı bu değil. Artık ona mecbur olduğunu biliyor ve ona göre davranıyor. Şu an seviyor olabilir ama üstüne düşersen kaçacakBirlikle oldum evet bakire değilim bu yüzden sanirsam ona kendimi muhtaç hissediyorum ama bu hareketleri beni çok yoruyor yanlış yapmisim bakireligimi ona verdim bu beni çok uzuyor ama seviyor mu yoksa yapısı mi bu ona yorum yapmanızı istiyorum
Sen bir silkelensene!ne deemek beni kim alacak!Kendimden nefret ediyorum benim en büyük hayalim evden gelinlikle çıkmak babamın alnimdam opup beni damadına teslim etmesini benim helalim ben.şimdiye kadar ona namusuna sahip çıktım simdi senin demesiydi ama simdi beni kim alicak o yüzden ayrılmak istemiyorum
Eminim babandan izin almıyorsundur, o kim oluyor?Dun arkadaşlarıyla mangala gitti telefonda kiz sesi duydum beni niye almadın dedim ben erkek erkeğe olacağımızı biliyodum kızı görünce aklıma sen geldin zaten dedi kavgamiz bundan başladı.. Gittiği hic bi yere beni goturmuyo bana hep benden izin al diyo ama o izin almadan herşeyi yapıyo bazen haber bile vermiyo yapicagi seyi