• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil bakinnn !!!

Haklisin ama ben bi gün öyle yapicam desem ikinci gün yine kendim gibi oluyorum öyle yapsam duzelirmi iliskimiz ben kazaniyomuyum kaybediyomuyum bunu çok merak ediyorum
bence bu sekilde ayrilarak, sonra da barismaya calisarak surekli kaybediyorsun. Ki son telefon gorusmenizde de cocuk resti cekmis

Yaş küçük herhalde..
Sürekli ayrıl, barış, ayrıl geri çağır derken ortada bir ilişki kalmamış, hiç olmamış hatta..
Ne amaçla ayrılıp barışıyorsun?
Tartışmayı hatta kavga etmeyi belki de küsmeyi filan öğrenmelisin. Her pürüzde ayrılırsan her çağırmada da barışacağını zannetme..

Yaş küçük herhalde..
Sürekli ayrıl, barış, ayrıl geri çağır derken ortada bir ilişki kalmamış, hiç olmamış hatta..
Ne amaçla ayrılıp barışıyorsun?
Tartışmayı hatta kavga etmeyi belki de küsmeyi filan öğrenmelisin. Her pürüzde ayrılırsan her çağırmada da barışacağını zannetme..

Hatalarimin farkındayım onu değiştiremez miyim ?

Ciddi bir ilişki yaşamıyor sizinle.ihtiyaç gideriyor.üzgünüm Açıkça yazdımkii bırakın ve önünüze bakın.

Yasım 20 onunki 22 markette mörş olarak çalışıyorum oda değirmen pastanesinde şeflik yapiyo
yaşlarınız küçük ve bu ilişkide karşılıklı yaptığınız kaprislerle, belliki saygıyıda tüketmişsiniz....fazla üzerine düşmeyin,bu cinsellik yaşama durumunuz sizin tercihiniz elbette, ama elinizde ona karşı kullanabileceğiniz bir koz olmasın!sonuçta bu yaşanmışlık tek taraflı değil,birde dünyada tek erkek sensin modundan çıkın lütfen!

Birlikle oldum evet bakire değilim bu yüzden sanirsam ona kendimi muhtaç hissediyorum ama bu hareketleri beni çok yoruyor yanlış yapmisim bakireligimi ona verdim bu beni çok uzuyor ama seviyor mu yoksa yapısı mi bu ona yorum yapmanızı istiyorum

Kimseye muhtaç değilsiniz. Öncelikle bunu bilin. Hayatınız boyunca size gereken tek bir şey var; EĞİTİM.

Eğitiminiz olursa mesleğiniz olur. Mesleğiniz olursa paranız olur, para her şey değildir fakat çok çok çok fazla şeydir. Vücut sizin, hayat sizin, karar sizin. Olmuş bitmiş bir şey. Önünüze bakın.

Yanlış olduğunu düşünüyorsanız şu anda onunla mutlu değilsiniz demektir. Yol verin gitsin.

Ayrıl barış bir ilişki zaten laçka olmuştur ve eninde sonunda bitecektir.

Hatalarimin farkındayım onu değiştiremez miyim ?
İnsan kolay kolay kimseyi değiştiremez.
Ama kendini değiştirebilirsin, farkında olman güzel.

Başka şeylerin de farkında olmanı öneririm.
Sana küfür eden, dengesizce davranan bir erkeğin kölesi olmamalısın, sırf cinsellik yaşadın diye..ona muhtaç olma fikrini çıkar kafandan.
Bu kadar önemliyse bekaret. İlişki yaşamamalıydın. Hata etmişsin.
Önce kendine değer ver, o da değer veriyorsa devam et, vermiyorsa yol ver gitsin

İnsan kolay kolay kimseyi değiştiremez.
Ama kendini değiştirebilirsin, farkında olman güzel.

Başka şeylerin de farkında olmanı öneririm.
Sana küfür eden, dengesizce davranan bir erkeğin kölesi olmamalısın, sırf cinsellik yaşadın diye..ona muhtaç olma fikrini çıkar kafandan.
Bu kadar önemliyse bekaret. İlişki yaşamamalıydın. Hata etmişsin.
Önce kendine değer ver, o da değer veriyorsa devam et, vermiyorsa yol ver gitsin

Dun arkadaşlarıyla mangala gitti telefonda kiz sesi duydum beni niye almadın dedim ben erkek erkeğe olacağımızı biliyodum kızı görünce aklıma sen geldin zaten dedi kavgamiz bundan başladı.. Gittiği hic bi yere beni goturmuyo bana hep benden izin al diyo ama o izin almadan herşeyi yapıyo bazen haber bile vermiyo yapicagi seyi

Sirf cinsellik yasadin diye ona 'mecbur' olmuyorsun canim, ona da boyle hissettirme. Sirf bu yuzden sana kaba davranan küfreden biriyle devam etmen cok mantikli degil.
Once sen kendine saygi duyacaksin, sonra etrafin sana saygi duyacak ;)
Ayrica helal olsun ay birlikte oldum acaba nerede diktirsem gibi bir konu açmadigin için.

Adam seni bitirmiş arkadaşım. Bir süre ilişkiye girmesen anında bırakır. Yazık etmişsin kendine bu karaktersizle olmakla.

Sirf cinsellik yasadin diye ona 'mecbur' olmuyorsun canim, ona da boyle hissettirme. Sirf bu yuzden sana kaba davranan küfreden biriyle devam etmen cok mantikli degil.
Once sen kendine saygi duyacaksin, sonra etrafin sana saygi duyacak :KK66:
Ayrica helal olsun ay birlikte oldum acaba nerede diktirsem gibi bir konu açmadigin için.

Kendimden nefret ediyorum benim en büyük hayalim evden gelinlikle çıkmak babamın alnimdam opup beni damadına teslim etmesini benim helalim ben.şimdiye kadar ona namusuna sahip çıktım simdi senin demesiydi ama simdi beni kim alicak o yüzden ayrılmak istemiyorum

Birlikle oldum evet bakire değilim bu yüzden sanirsam ona kendimi muhtaç hissediyorum ama bu hareketleri beni çok yoruyor yanlış yapmisim bakireligimi ona verdim bu beni çok uzuyor ama seviyor mu yoksa yapısı mi bu ona yorum yapmanızı istiyorum
Kesinlikle yapısı bu değil. Artık ona mecbur olduğunu biliyor ve ona göre davranıyor. Şu an seviyor olabilir ama üstüne düşersen kaçacak

Kendimden nefret ediyorum benim en büyük hayalim evden gelinlikle çıkmak babamın alnimdam opup beni damadına teslim etmesini benim helalim ben.şimdiye kadar ona namusuna sahip çıktım simdi senin demesiydi ama simdi beni kim alicak o yüzden ayrılmak istemiyorum
Sen bir silkelensene!ne deemek beni kim alacak!

Dun arkadaşlarıyla mangala gitti telefonda kiz sesi duydum beni niye almadın dedim ben erkek erkeğe olacağımızı biliyodum kızı görünce aklıma sen geldin zaten dedi kavgamiz bundan başladı.. Gittiği hic bi yere beni goturmuyo bana hep benden izin al diyo ama o izin almadan herşeyi yapıyo bazen haber bile vermiyo yapicagi seyi
Eminim babandan izin almıyorsundur, o kim oluyor?
İzin başka haber vermek başka..
Bak sen yaşca küçüksün benden ve belki çoğumuzdan.. Bu tavsiyeleri dinle, kendine kıymet ver. Ayrıl ayrılma, o senin kararın ama kendini ezdirme. 5 çocuğun varmış da gidecek yerin yokmuş gibi çaresizlik yaşıyor gibisin, abartma.
Ben senden izin almam, haber veririm ancak de mesela..
Sen de haber ver de..
Fedakarlıksa karşılıklı..
Kuralsa karşılıklı.. Neyse ne..
Ama hep senden gitmesin..

Yahu insan niye sevgili bulur, mutlu olmak için değil mi? Uğraşılan şeylere bak.
Baktın mutluluk burda değil, ayrıl hemen ordan.. Bu kadar zor olmamalı

Back