kızlar acil bakinnn !!!

erzey0403

04.03.2014
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
72
21
18
30
Bir senedir bir birlikteliğin var cinsel konuda herşeyi yaşadım bir anlık oldu hersey. Kimseyi vermedigim değeri veriyorum sanki hic bisey olmamış gibi davranıyor aramızda gel dedigimde bazen gelmiyo fedakarlık yap diyo bana ama kendisi yapmiyo ayrılmak istediğimi soyledigimde sürekli tamam diyo barışmak istedigimde ben seni hic birakmadim ki diyo benim triplerimden sıkıldiği için gelmediğini soyluyor ama sorunları halletmek için hic caba gostermiyo bencilce davranıyo birbirimize hediye alma ozelligimiz yok herşey için caba gösterdiğini görüyorum ama benim için yapmıyo ama tam anlamıyla ayrılmış değiliz hic sizce yapısı mi bu yoksa ben mi abartiyorum kızlar şuan ayrı gibiyiz cagirdim gelmedi kavga ettik yorumlariniza gore bi yol cizicem kendime yardim edin .

Sakin olup daha tane tane anlatmayı dener misiniz?

Anladıklarım;

1 Bakire değilsiniz
2 Adam odun
3 Birbirinize hediye almıyorsunuz
4 Çağırdınız gelmedi

Ama neye yorum yapacağımı bilmiyorum?

Birlikle oldum evet bakire değilim bu yüzden sanirsam ona kendimi muhtaç hissediyorum ama bu hareketleri beni çok yoruyor yanlış yapmisim bakireligimi ona verdim bu beni çok uzuyor ama seviyor mu yoksa yapısı mi bu ona yorum yapmanızı istiyorum

Anlayan Allah rızası için anlatsın arkadaşlar ya.Mevzuyu bi anlayalım.Ondan sonra belki bi faydamız dokunur.

Ben simdi bi hata yaptım tabi yaptigimda ve bir sure sonrasında hata olarak düşünmüyordum ama sonradan bu kadar değişmesi beni üzdü bana karşı fedakarlığı yok hani bisey alıp bak sana bunu aldım senin için bunu düşündüm sence nasıl dusunmusum diye hic fikrimi almiyo kavga ederken susuyo aslında hep susuyo ben ona bagirdigimda guluyo bak yine triplere girdin diyo

Ona muhtac degilsin canim. Bence senin boyle dusundugunun farkinda, o yuzden umursamaz davraniyor. Biraz da bikmis olabilir bu iliskiden. Oncelikle ona muhtac olmadiginin farkina var ve o nasil davraniyorsa sen de oyle davran

Ona muhtac degilsin canim. Bence senin boyle dusundugunun farkinda, o yuzden umursamaz davraniyor. Biraz da bikmis olabilir bu iliskiden. Oncelikle ona muhtac olmadiginin farkina var ve o nasil davraniyorsa sen de oyle davran

Haklisin ama ben bi gün öyle yapicam desem ikinci gün yine kendim gibi oluyorum öyle yapsam duzelirmi iliskimiz ben kazaniyomuyum kaybediyomuyum bunu çok merak ediyorum

Yapısını iki çift cümlenden çıkaramayız önceden böyleyse sorumsuzdur cinsellik yaşadıktan sonra olmuşsa amaç belli

Yapısını iki çift cümlenden çıkaramayız önceden böyleyse sorumsuzdur cinsellik yaşadıktan sonra olmuşsa amaç belli

Cinsellikten sonra değişti ama bana hep yemin ediyor ilkim sensin diye bide bazı hareketlerinden ilki olduğumu bende anladım internetten araştırdım cinsellikten erkeklerin nasıl olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…