- 16 Kasım 2021
- 31
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Anonim5643x
-
Kan testi ama buBunlardan hamilelik anlaşılmazki
Gebelik testi yaptırmadınız galibaKan testi ama bu
İdrarda yaptım 7 gün geçtikten sonra o da negatif çıkmıştıGebelik testi yaptırmadınız galiba
Kanda baktırmamışsınİdrarda yaptım 7 gün geçtikten sonra o da negatif çıkmıştı
Kan testini genel olarak yaptırdımKanda baktırmamışsın
Bunlardan gebelik belli olmazKan testini genel olarak yaptırdım
Eleştirin diye yazmadım anlıyorsanız beni de bilgilendirin diye yazdım neyse iyi günlerBu kadar korkuyosan korkacağın şeyler yaşama bi daha bu da sana ders olsun
Konuyu silmişsin ama galiba hamile olup olmadigini bilmek istiyorsun. Kanda beta hcg baktir.Eleştirin diye yazmadım anlıyorsanız beni de bilgilendirin diye yazdım neyse iyi günler
Beta HCG baktıramıyorum reglimden 7 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım ve negatifti daha sonra hep 7 aydır az az olurdum kadın doğuma gittim ultrasonda da birşey çıkmadı ilişkiden dört buçuk Hafta geçmişti. Kanda hormon testi verdim. Tiroid ve süt hormonu testim yüksek çıkmış bunun hamilelikle ilgisi var mı onu sormak istedimKonuyu silmişsin ama galiba hamile olup olmadigini bilmek istiyorsun. Kanda beta hcg baktir.
Siz hormon testi yaptirmissiniz hormon testleri de zaten adetin 3.gunu yapılır siz kaset testte negatif gorduyseniz negatiftir yanılma oranı çok çok düşüktür onun e zaten reglyde olmuşsunuz gebelik testi yapmanıza ne gerek var ki
Normal testti ve negatifti 7 gün gecikmede de çıkardı diye düşünüyorum amaSiz hormon testi yaptirmissiniz hormon testleri de zaten adetin 3.gunu yapılır siz kaset testte negatif gorduyseniz negatiftir yanılma oranı çok çok düşüktür onun e zaten reglyde olmuşsunuz gebelik testi yapmanıza ne gerek var ki
A yok o zaman. 4 bucuk haftaya cikmamasi imkansiz zaten hamilelik varsa. Rahat ol. Dusunme. Iliskiden enn fazla 2 hafta sonra baya belli olur idrar testinde endiselenmeBeta HCG baktıramıyorum reglimden 7 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım ve negatifti daha sonra hep 7 aydır az az olurdum kadın doğuma gittim ultrasonda da birşey çıkmadı ilişkiden dört buçuk Hafta geçmişti. Kanda hormon testi verdim. Tiroid ve süt hormonu testim yüksek çıkmış bunun hamilelikle ilgisi var mı onu sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?