- 16 Kasım 2021
- 31
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Anonim5643x
-
O zaman büyük ihtimal troid bozukluğum var galibaA yok o zaman. 4 bucuk haftaya cikmamasi imkansiz zaten hamilelik varsa. Rahat ol. Dusunme. Iliskiden enn fazla 2 hafta sonra baya belli olur idrar testinde endiselenme
Normalde hormon testleri ,adetin 3 günü yapılır doğru sonuç o zaman alınır belki o yüzden eksik veya çok yüksek çıkmış olabilir regly çok çok az gelmesi de normal değil bunun içinde bir kontrol olun isterseniz sürtünme ile mi ilişki olduNormal testti ve negatifti 7 gün gecikmede de çıkardı diye düşünüyorum ama
Evet ve boşalma yoktu da işte kontrol oldum ultrasonda birşey çıkmadı temizdi kan testinde de troid ve süt hormonu yüksek çıktı doğru sonucu vermiş olduğunu düşünüyorum çünkü regl dönemim hiç belli değil eskisi gibiNormalde hormon testleri ,adetin 3 günü yapılır doğru sonuç o zaman alınır belki o yüzden eksik veya çok yüksek çıkmış olabilir regly çok çok az gelmesi de normal değil bunun içinde bir kontrol olun isterseniz sürtünme ile mi ilişki oldu
Tiroid, prolaktin bunlar ilerde hamile kalmani etkileye bilir. Trdavi olsan iyi olur. Az az regl oluyorsan yumurtlama doneminde rahim duvarina da baktira bilirsin. Kalinligi nasil diye.O zaman büyük ihtimal troid bozukluğum var galiba
Baktırdım ultrasonda temizdi bir sıkıntı çıkmadı hiç, çocuk isteyen biri değilim ben.Tiroid, prolaktin bunlar ilerde hamile kalmani etkileye bilir. Trdavi olsan iyi olur. Az az regl oluyorsan yumurtlama doneminde rahim duvarina da baktira bilirsin. Kalinligi nasil diye.
Peki boşalma olmadan ve vajina içine penis girmeden nasıl yumurtalık da döllenme olabilir?Evet ve boşalma yoktu da işte kontrol oldum ultrasonda birşey çıkmadı temizdi kan testinde de troid ve süt hormonu yüksek çıktı doğru sonucu vermiş olduğunu düşünüyorum çünkü regl dönemim hiç belli değil eskisi gibi
Aktif kanama olmadan doğru sonucu alamazsınız doktor sizi başından salmış farklı bir doktora görünün yönlendirir doğrusunuEvet ve boşalma yoktu da işte kontrol oldum ultrasonda birşey çıkmadı temizdi kan testinde de troid ve süt hormonu yüksek çıktı doğru sonucu vermiş olduğunu düşünüyorum çünkü regl dönemim hiç belli değil eskisi gibi
Farkındayım ama kan testi böyle çıkınca bir şüphe oluştu bunlar benim hiç yaşamadığım şeyler test negatifse ve 4 buçuk haftadan sonra ultrason temizse hamilelik olmaz değil mi?Peki boşalma olmadan ve vajina içine penis girmeden nasıl yumurtalık da döllenme olabilir?
Aktif kanamam 7 aydır olmuyor benim ilaç almak için gittim ve doktorum da ilgilendiAktif kanama olmadan doğru sonucu alamazsınız doktor sizi başından salmış farklı bir doktora görünün yönlendirir doğrusunu
Öteki ayı da beklesem yine kanamam olmayacak az bile olmuyor artık peçeteye geldi sadece bu ay.Aktif kanama olmadan doğru sonucu alamazsınız doktor sizi başından salmış farklı bir doktora görünün yönlendirir doğrusunu
Tamam işte bu normal değil az da olsa o kanama gününde gitmen lazım sürtunme ile hamileliği kafana takmak yerine bu sorununa odaklan bence asıl bu normal değil ve kesinlikle hamile değilsin sürtünerek hamile kalamazsin kaldı ki boşalma bile olmamışÖteki ayı da beklesem yine kanamam olmayacak az bile olmuyor artık peçeteye geldi sadece bu ay.
Bu yüzden ilaç almak için gittim ilaçla olursam başka bir doktora da gidebilirimTamam işte bu normal değil az da olsa o kanama gününde gitmen lazım sürtunme ile hamileliği kafana takmak yerine bu sorununa odaklan bence asıl bu normal değil ve kesinlikle hamile değilsin sürtünerek hamile kalamazsin kaldı ki boşalma bile olmamış
İhmal etmeyin derim düzensizlik ayrı ama çok az kanama görmek çok ayrı bir durum bir damla gelse bile gidin mutlaka doktor bakar ultrason da bile aktif kanama varken daha düzgün görüyorlar yumurtalıklarıBu yüzden ilaç almak için gittim ilaçla olursam başka bir doktora da gidebilirim
Bu ay aşırı azaldı geçen aylar azda olsa regl oluyordum fazla olduğum zamanlar bile 3 gün olurdum sadece hamileliği kafamdan atıp buna odaklansam iyi olucak umarım ilaçlar işe yarar.İhmal etmeyin derim düzensizlik ayrı ama çok az kanama görmek çok ayrı bir durum bir damla gelse bile gidin mutlaka doktor bakar ultrason da bile aktif kanama varken daha düzgün görüyorlar yumurtalıkları
Doktor mutlaka doğru tedaviyi ilacı verir ihmal etmeyin benimde çok duzensizdi çok zor hastalanirdim hormon testi ile problemi bulup gerekli tedaviyi oldum basit bir doğum kontrol hapı bile iyi geliyor insana muhakak vardır çaresiBu ay aşırı azaldı geçen aylar azda olsa regl oluyordum fazla olduğum zamanlar bile 3 gün olurdum sadece hamileliği kafamdan atıp buna odaklansam iyi olucak umarım ilaçlar işe yarar.
Hamilelikten çok korkmuştum sadece içimi rahatlattınız teşekkürlerDoktor mutlaka doğru tedaviyi ilacı verir ihmal etmeyin benimde çok duzensizdi çok zor hastalanirdim hormon testi ile problemi bulup gerekli tedaviyi oldum basit bir doğum kontrol hapı bile iyi geliyor insana muhakak vardır çaresi
Rica ederimHamilelikten çok korkmuştum sadece içimi rahatlattınız teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?