• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakın lütfen . Konuyu başka yere taşıma Mune lütfennn

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar bugün sağ göğsümün sağ tarafınagrımaya başladı . Hafıf hafıf agrıyor . Kalkarken de oyle . Kanser falan olurum dıye korktum bır an . Yada cocuk sütü tam boşaltamadı sanırım . Bilgisi olan var mı :(((((

kızlar bugün sağ göğsümün sağ tarafınagrımaya başladı . Hafıf hafıf agrıyor . Kalkarken de oyle . Kanser falan olurum dıye korktum bır an . Yada cocuk sütü tam boşaltamadı sanırım . Bilgisi olan var mı :KK43:((((
Ahh sende benim gibisin :) hiç korkma aklına kötü düşünceler getirme hemen (diyene bak:) , sütünle alakalı bir durum olabilir. Ağrın devam ederse doktora görünürsün .

Ahh sende benim gibisin :) hiç korkma aklına kötü düşünceler getirme hemen (diyene bak:) , sütünle alakalı bir durum olabilir. Ağrın devam ederse doktora görünürsün .
İnş öyledır kızım yedı aylık küçük Te degıl oyle ama diş çıkarıyor bazen emmıyor ama genede iyi

Süt kanallarınız tıkanmış olabilir.
Eşiniz sütü emerek boşaltabilirse rahatlarsiniz arkadasima bir hemşire demiş gerçekten işe yaramisti.

Kızlar üşümeye başladım tansıyon mu düştü nedır anlayamadım . Hıc halim yok . Bugün oldum böyle Ya . Elim ayağım boşaldı sanki . Etrafı bıle degısık görüyorum

Bi hastaneye git canim burdan çözüm bulamazsın git bi acile baksinlar

Back