Kan testi ne zaman verdiniz?Adetim 13 gün gecikti test verdim negatif çıktı şuan 19 gün geçti dün kahve rengi leke geldi peceteye ve hala devam ediyor adetmi oluyorum üstüne mi görüyorum lütfen cevap verin
Canım üzmek istemem, Allah bilir tabii ama benimde bir süre gecikmişti kahverengi leke gelince ertesi gün adet olmuştumAdetim 13 gün gecikti test verdim negatif çıktı şuan 19 gün geçti dün kahve rengi leke geldi peceteye ve hala devam ediyor adetmi oluyorum üstüne mi görüyorum lütfen cevap verin
6 gün önce kan testi verdim negatif çıktıKan testi ne zaman verdiniz?
Başka bir probleminiz var muhtemelen. Bir doktora görünün eğer çocuk istiyorsanız sorun varsa kontrol edilmiş olur6 gün önce kan testi verdim negatif çıktışuan 19 gün geciktim kahve rengi leke geliyor acaba hamilemiyim
Canım bende öyle düşündüm ama ağrı yok bugün hala adet olmadım pecetyele silince kahverengi leke geliyorCanım üzmek istemem, Allah bilir tabii ama benimde bir süre gecikmişti kahverengi leke gelince ertesi gün adet olmuştum
İnşallah canım dualarım seninle, Allah gönlüne göre versin. Bende 2 aydır istiyorum, bu ay 5 gün gecikti hala bekliyorum bakalımCanım bende öyle düşündüm ama ağrı yok bugün hala adet olmadım pecetyele silince kahverengi leke geliyor
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah canım dualarım seninle, Allah gönlüne göre versin. Bende 2 aydır istiyorum, bu ay 5 gün gecikti hala bekliyorum bakalım
Test yaptınız mı 5 gün gecikince. Benimde 5gun gecikti Test yapsam mı kararsizimİnşallah canım dualarım seninle, Allah gönlüne göre versin. Bende 2 aydır istiyorum, bu ay 5 gün gecikti hala bekliyorum bakalım
Evet yaptım negatif çıktı, 9. Gün adet oldumTest yaptınız mı 5 gün gecikince. Benimde 5gun gecikti Test yapsam mı kararsizim