KIZLAR ACABA Mİ?

Queengibiqueen

Sıktınız ama artık he🫥
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
663
212
18
Bebişler selam,
Bu ay ovülasyonla takipteydim 17-18 pik 19 çatlama oldu hiç bir belirtim yoktu adete 5 gün kala kan verdim 2 çıktı kandan sonra göğüs uçlarımda hassasiyet var başka bir şey yok adetim 31 gösteriyordu olmadım elimde gebelik testim yok nöbetçi eczane çok uzak kan vermeye de korkuyorum açıkçası ovülasyon testi yaptım bi baksanıza size zahmet ya bugün bat günüm böyle çıktı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 51
Bebişler selam,
Bu ay ovülasyonla takipteydim 17-18 pik 19 çatlama oldu hiç bir belirtim yoktu adete 5 gün kala kan verdim 2 çıktı kandan sonra göğüs uçlarımda hassasiyet var başka bir şey yok adetim 31 gösteriyordu olmadım elimde gebelik testim yok nöbetçi eczane çok uzak kan vermeye de korkuyorum açıkçası ovülasyon testi yaptım bi baksanıza size zahmet ya bugün bat günüm böyle çıktı
Evet tabiki kız niye test yapmadın tekrar 2 değeri yükselir zaten 🥰maşallah

Ben gebelik testi yaptım ama negatif çıktı hala adet de olmadım normalde bugün olmam gerekiyordu aşırı göğüs ağrım var halsizlik var ama bakalım bence olsa çıkardı ben elendim gibi âdeti bekliyorum sağlık olsun

Ben gebelik testi yaptım ama negatif çıktı hala adet de olmadım normalde bugün olmam gerekiyordu aşırı göğüs ağrım var halsizlik var ama bakalım bence olsa çıkardı ben elendim gibi âdeti bekliyorum sağlık olsun
Canım benim bende elendim gibi hissediyorum ödüm kopuyor negatif görcem diye nöbetçi eczane yok buralarda kan vermeyede bilmiyorum ki eşimle gidiyoruz negatif olunca oda üzülüyor 16 aydır bekliyoruz belli etmiyor ama çok canı sıkılıyor onunda off napacam benn

Bebişler selam,
Ümitlendirmek istemem ama böyle yapıp pozitif olduğunu öğrenen çok duymuştum ovulasyon ile bat gününde ikisininde koyu çıkması normal değil galiba

Gidip kan versem mi acaba ya
Bence dediklerine göre bekle canım zaten gidip verince üzülüyoruz erken öğrenmesinde anlamı yok karnındaysa bebeği Orda bekleyecek seni zaten bence bak keyfine düşünme derim yanlış anlama ama insan gidip iyiyi duymak istiyor hep acele ediyoruz bu kesde değer artacakmı azalacakmı diyeceksin bence bi kaç gün eczanaeye ulaşım sağlayasıya kadar bekle derim ben

Bence dediklerine göre bekle canım zaten gidip verince üzülüyoruz erken öğrenmesinde anlamı yok karnındaysa bebeği Orda bekleyecek seni zaten bence bak keyfine düşünme derim yanlış anlama ama insan gidip iyiyi duymak istiyor hep acele ediyoruz bu kesde değer artacakmı azalacakmı diyeceksin bence bi kaç gün eczanaeye ulaşım sağlayasıya kadar bekle derim ben
Bende öyle düşünmüştüm ilk başlarda ama şimdi ne bilim ya insan hemen gidip vermek istiyor

Gecikmesi olanların pozitif gösteriyormuş yani doğruyu gösterebilirmiş benim gönlümden hamilelik var haber ver canım İnaşllah olsun duacınım ben
Dua et nolur vallahi sende aynı yolun yolcususun 16-17 aydır tükendik bittik haber vericem mutlaka Allah bin kez razı olsun bekleyen isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim

Canım benim bende elendim gibi hissediyorum ödüm kopuyor negatif görcem diye nöbetçi eczane yok buralarda kan vermeyede bilmiyorum ki eşimle gidiyoruz negatif olunca oda üzülüyor 16 aydır bekliyoruz belli etmiyor ama çok canı sıkılıyor onunda off napacam benn
Canım ovalüsyonun kopkoyu nasıl elendim diyorsun ki daha test yapmadın ben test yaptım negatifti ona istinaden ben elendim dedim bence test almaya çalış kan vermek istemiyorsan bile

Kizlar Benimde adetime 8 gün kaldı tahmini 2 gündür test yapıyrm böyle çıkıyor bu bugün ki albi marka gebelik ihtimali varmidir sizce pco var bende yaklaşık 15 aydır bizde deniyoruz ama hiç gebelik olmadı

Eklentiler

• IMG_20250401_200620.webp
    IMG_20250401_200620.webp
    11 KB · Görüntüleme: 27
Back
X