• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acaba hamile miyim

Nurade

Bekliyorduuuu🙄
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
415
471
53
24
Arkadaşlar merhaba benim adetim on gündür geçiyor normalde de geçerdi ama ilk defa bu kadar fazla geçti gebelik testi yaptım hafif bi kırmızılık vardı ama sonradan geçti bugün kan verdim yarın sonuçlanacak sizde de böyle oldu mu acaba testinde ki kırmızlığın gitmesine rağmen hamile kalan var mıydı
Belirti olarak ağız tatsızlığı
Baş dönmesi
Kaşık şişliği var normalde göğüslerim adet öncesi taş gibi olurdu ama şimdi göğüslerimde de hassasiyet yok

Arkadaşlar merhaba benim adetim on gündür geçiyor normalde de geçerdi ama ilk defa bu kadar fazla geçti gebelik testi yaptım hafif bi kırmızılık vardı ama sonradan geçti bugün kan verdim yarın sonuçlanacak sizde de böyle oldu mu acaba testinde ki kırmızlığın gitmesine rağmen hamile kalan var mıydı
Baş dönmesi
Kaşık şişliği var normalde göğüslerim adet öncesi taş gibi olurdu ama şimdi göğüslerimde de hassasiyet yok
Bende ayni şikayetler var son durumunuz nedir

Baş dönmesi
Cizgin kaybolduysa kimyasal gebelik gecirmis olabilirsin

merhaba ben normalde 6-7 gun regl oluyorum ama gecen ay 4 gün regl oldum bugun ise 2. Gunum ama sadece acik kahverengi bir akinti var idrar testi yaptim cikmadi! Ama yine de hamile olma ihtimalim var mi?

Back