Kızlar acaba ben hamilemiyim

Amin, evet erkek bebeğimiz.

Son zamanlar gözlemliyorum da mide bulantısı hiç çekmeyen ya da çok hafif çeken kadınların erkek bebekleri oluyor :) ondan sordum :) Rabbim kolay doğum yaşatsın inşaALLAH

Son zamanlar gözlemliyorum da mide bulantısı hiç çekmeyen ya da çok hafif çeken kadınların erkek bebekleri oluyor :) ondan sordum :) Rabbim kolay doğum yaşatsın inşaALLAH
Görümcemin iki çocuğunda da aşırı mide bulantısı olmuştu biri kız biri erkek :) cinsiyetle çok da alakası yok bence :) amin teşekkür ederim :) dileyen herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar olsun :)

Benim hiç midem bulanmıyor 2 kere kan testi verdim iste ikisinde de gebelik var onun uguru ile bugün geçemediğim sınavı bile geçtim

Bana öyle denk gelmiş demekki :) çok amin :)

Kızlar sizce bir şey var mı acaba fikirlerinizi merak ediyorum adetime 4 gun var

Eklentiler

• 20180916_210246.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 20180916_210021.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar sizce bir şey var mı acaba fikirlerinizi merak ediyorum adetime 4 gun var

Ben bişey göremedim canım. adet günü tekrar edersin inşaALLAH testi. Benim bi arkadaşımın adetten 3gün önce negatifti. Adet günü pozitif çıktı

Kızlar yarın adet günüm test yaptım sizce bozuk mu bu test

Eklentiler

• 47630ADF-0A84-4483-9D78-3CBF9D89C97A.jpeg
    27,5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…