- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Yok şuan regl im :)Hamileyim galiba içime doğuyor adetime daha 1hafta falan var ama pek umutluyum :) siz?
Hayıt suyu içiyorum bu ay :))
Ay hadi inş olur bu sefer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok şuan regl im :)Hamileyim galiba içime doğuyor adetime daha 1hafta falan var ama pek umutluyum :) siz?
Tabiki veririmm insallah ordadir minik mucizem ❤cikip yine test alcm yarn yaparm belki sabirsizim cokMerak ettim testin fotosunu paylaşırsan sevinirim. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...elirtileriniz.1057377/page-1088#post-57289044 bu benim konum. Burdan verirsin güzel haberi :)
Yok şuan regl im :)
Hayıt suyu içiyorum bu ay :))
Ay hadi inş olur bu sefer
Bol bol al her gün yap koyulaşana kadarTabiki veririmm insallah ordadir minik mucizem ❤cikip yine test alcm yarn yaparm belki sabirsizim cok
İnşallahhhTemizlenince 41Meryem suresi oku inşaALLAH :)
Ben bide 2aydır folik asit kullanıyorum.
Esimde yapma gecsin oyle yap diyo uzulcem diyeBol bol al her gün yap koyulaşana kadar![]()
Esimde yapma gecsin oyle yap diyo uzulcem diye![]()
Rabbim yardımcın olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim başka bir şey istemiyorum allahtan kucağımıza aldırsın rabbim![]()
Aynen yine aldm sabah yine yapicam Allahm insallah bizimledr minikCanım belirsizlik seni daha çok üzecek
Aynen yine aldm sabah yine yapicam Allahm insallah bizimledr minik![]()
Cok tesekkur edermmm kasigim cok agrio ama ya nedenseBende senin kadar heyecanla bekliyorum :)
Cok tesekkur edermmm kasigim cok agrio ama ya nedense![]()
Evet cok yurudum ondan belkide tesekkurler canm allah razi olsunYorulduysan ondan olabilir uzan ayaklarını duvara yasla havada tut 5-10dakika. Kasık ve bel ağrısı bu pozisyonda hafifliyor canım. Dinlen sadece
Mide bulantısı olmak zorunda değil hamilelikte. Benim hiç bulanmadı mesela. Siz tüm olumsuzlukları kafanızdan atıp, minik bebeğinize/bebeklerinize odaklanın. Stres daha kötü etkiler.Benim hiç midem bulanmıyor ben anlamadım ara sıra tiskinti oluyor
Mide bulantısı olmak zorunda değil hamilelikte. Benim hiç bulanmadı mesela. Siz tüm olumsuzlukları kafanızdan atıp, minik bebeğinize/bebeklerinize odaklanın. Stres daha kötü etkiler.
Sağlıkla kucağınıza alın inşaALLAH. Çok merak ettim erkek bebek mi bekliyorsunuz