Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değer 856 idi 1250 olmuş nedenemek bu![]()
Amin, evet erkek bebeğimiz.
Yukseliyor deger bebek orda demek galiba gecti mi gununuzDeğer 856 idi 1250 olmuş nedenemek bu![]()
Görümcemin iki çocuğunda da aşırı mide bulantısı olmuştu biri kız biri erkek :) cinsiyetle çok da alakası yok bence :) amin teşekkür ederim :) dileyen herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar olsun :)Son zamanlar gözlemliyorum da mide bulantısı hiç çekmeyen ya da çok hafif çeken kadınların erkek bebekleri oluyor :) ondan sordum :) Rabbim kolay doğum yaşatsın inşaALLAH
Çünkü daha çok küçük tatlım genelde bulantılar 5 6 haftadan itibaren başlıyor benim öyle 6 7 hafta fedinmi kusmaya yiksinmeye başlarım 16. Haftaya kadatBenim hiç midem bulanmıyor ben anlamadım ara sıra tiskinti oluyor
Görümcemin iki çocuğunda da aşırı mide bulantısı olmuştu biri kız biri erkek :) cinsiyetle çok da alakası yok bence :) amin teşekkür ederim :) dileyen herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar olsun :)
Kızlar sizce bir şey var mı acaba fikirlerinizi merak ediyorum adetime 4 gun var
Kızlar yarın adet günüm test yaptım sizce bozuk mu bu test
Teşekkürler canımEvet test bozuk canım