• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acaba ben hamilemiyim

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
ben evleneli daha 5 ay oldu kızlar ama çok acayip derecede çocuk istiyorum. Lütfen yardım edin benim adetim daha bir gün gecikti. Adetten önce test yaptım 10 dk sonra silik çizgi çıkmıştı şimdi bugün tekrar bir daha yaptım anında çizgi belirdi göğüslerimde sişkinlik var kavız değilim ama karnım da şisiyor sizce ben hamilemiyim kaşık agrımda var acaba psikolojik mi lütfen yardımcı olun

ben evleneli daha 5 ay oldu kızlar ama çok acayip derecede çocuk istiyorum. Lütfen yardım edin benim adetim daha bir gün gecikti. Adetten önce test yaptım 10 dk sonra silik çizgi çıkmıştı şimdi bugün tekrar bir daha yaptım anında çizgi belirdi göğüslerimde sişkinlik var kavız değilim ama karnım da şisiyor sizce ben hamilemiyim kaşık agrımda var acaba psikolojik mi lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• E4C45CD5-3EC0-45B1-BDA8-9157698E26EC.jpeg
    E4C45CD5-3EC0-45B1-BDA8-9157698E26EC.jpeg
    71,6 KB · Görüntüleme: 288
Canım bu test pozitif hayırlısı olsun inşallah kan sonucunu yazarsan sevinirim

İşte ama internette idrar testi ypmak için 10 gün lazım diyor yanlış olabilir diyor bence değilim sinirlerim bozuldu inanın

Başka bi testle tekrar et istersen senin güvendiğin yanlışlık payı olmayan bi testle o zaman netlik kazanır ama bence var yani gecikmende var zaten

Gecikmem dün olmam lazımdı bugün 2 gün gecikmiş oldu canım kan testi verdim 45 dk belli olacak yerimden kalkamıyorum zaten dua edip ağlıyorum

Kendini sıkma hayırlı haberler inşallah olsun ezan vaktinde dua ediyorum senin için

Merhaba sizce varmi 4 gun var daha adetime ama merak iste testi yaptktan biraz gecince cikmis

Eklentiler

• Screenshot_20180915-142422.png
    Screenshot_20180915-142422.png
    163,7 KB · Görüntüleme: 118
Back